SPIDIvonMARDER Napisano Luty 4, 2015 Share Napisano Luty 4, 2015 (edytowany) Stowarzyszenie Tribronyma zaszczyt zaprosić na wyjątkowego w naszej skali ponymeeta!Nie będzie prelekcji, kalambur, warsztatów graficznych czy Fighting is Magic. Tym razem postanowiliśmy zaprezentować pewne niecodzienne atrakcje, czyniącego imprezę niecodzienną.Otóż... zapraszamy na koncert! Znany niektórym Ishy wykona kilka kawałków, np. "Awesome as I Wanna Be", a my razem zaśpiewamy! Jak na starych meetach z czasów Piro!Co więcej?Pamiętacie akcję "Chodzę do Biblioteki"? Różni ludzie robili sobie wtedy zdjęcia, na których chcieli okazać zwykłych siebie.My też będziemy mieli taka możliwość!Zaprosiliśmy zawodowego fotografa. Obiecał wpaść na meeta i zrobić nam piękną sesję. Każdy chętny będzie mógł zaprezentować się w wybranej przez siebie kreacji. Temat:JESTEM BRONYMPokażmy jacy jesteśmy! Kim jest brony, o co chodzi z tymi kucykami! Będziemy mieli świetną pamiątkę, a także środek promocyjny!ZAPRASZAMY: 28 lutego 2015 roku, GDAŃSK12:00-18:00Miejsce: Szkoła Podstawowa nr 81, ulica Siedleckiego 14, GdańskDokładne miejsce wkrótce. Edytowano Luty 10, 2015 przez SPIDIvonMARDER Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 (edytowany) Edytowano Luty 5, 2015 przez Crescent 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 Daleko nie mam, po sesji będzie, może się więc wybiorę. Jeszcze tylko kwestia miejsca (oraz ceny) i będzie super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Luty 5, 2015 Share Napisano Luty 5, 2015 O co dokładnie chodzi z tą sesją foto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 5, 2015 Autor Share Napisano Luty 5, 2015 http://staszek-fistaszek.pl/wp-content/uploads/2012/12/DSC_2712-Custom.jpg kiedyś w Gdańsku była taka akcja promująca czytelnictwo. My też porobimy sobie ładne portrety na białym tle, aby mieć eleganckie pamiątki z bycia broniaczem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 6, 2015 Share Napisano Luty 6, 2015 http://staszek-fistaszek.pl/wp-content/uploads/2012/12/DSC_2712-Custom.jpg kiedyś w Gdańsku była taka akcja promująca czytelnictwo. My też porobimy sobie ładne portrety na białym tle, aby mieć eleganckie pamiątki z bycia broniaczem. A potem wywiesisz je na przystankach z hasłem: ,,Jestem Bronym i jestem z tego dumny"? Bez obrazy dla chętnych i zgromadzonych, ale po prostu nie mogłem, tak mi się skojarzyło po zapodanym zdjęciu. Niemniej pomysł fajny i jeśli cena będzie przystępna, to może se zrobię takie pamiątkowe foto. (szkoda tylko, że się ogoliłem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 6, 2015 Autor Share Napisano Luty 6, 2015 Każdy dostanie to zdjęcie na własność i zrobi z nim co chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 10, 2015 Autor Share Napisano Luty 10, 2015 Miejsce pewne: Miejsce: Szkoła Podstawowa nr 81, ulica Siedleckiego 14, Gdańsk. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MłodyDziku Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Będe (2 meet w życiu) może wreszcie się bardziej otworzę i z kimś pogadam dłużej niż 30 sekund. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 11, 2015 Share Napisano Luty 11, 2015 Miejsce pewne: Miejsce: Szkoła Podstawowa nr 81, ulica Siedleckiego 14, Gdańsk. Dalej się nie dało? Przecież jeśli dobrze patrzę na mapę, to prawie w samym Sopocie. No nic, trzeba ogarnąć sensowny dojazd i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 11, 2015 Autor Share Napisano Luty 11, 2015 Szybciej już bliżej Gdyni. Do Sopotu musisz przebijać się prze wielki, czarny las. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Nadal twierdzę, że to straszne wygwizdowo, ale z drugiej strony, to ciągle Gdańsk (podobno). Zatem trzeba się obkupić biletami i pamiętać o herbacie w termosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 Mieszka tutaj Marszałek Senatu.Z Gdyni Głównej jest 20 minut pociagiem, to bliżej niż do Gdańska Głównego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fullsound Napisano Luty 12, 2015 Share Napisano Luty 12, 2015 Jak będę w zbroi z przypinek i z Pinkie na ramieniu to będzie to mówiło: JESTEM BRONYM czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 12, 2015 Autor Share Napisano Luty 12, 2015 W odpowiednim świetle na pewno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Międzysam Napisano Luty 20, 2015 Share Napisano Luty 20, 2015 Mam rozumieć, że wskazane, a bynajmniej nie niewskazane, jest pokazanie jednocześnie siebie jako bronego, jak i ,,siebie z poza fandomu"? Np. poeta powinien przyjść w bluzie z kucykiem i ustawić się do zdjęcia z ulubionym tomem wierszy? Przedstawiciel mniejszości narodowej (w ogóle są tacy w polskim fandomie? xp) z kucykowymi przypinkami na ubraniu i flagą swojego państwa w ręce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Luty 20, 2015 Autor Share Napisano Luty 20, 2015 Niech każdy przyjdzie jak chce, to jego broszka, aby wyrazić siebie pod kątem broniaczyzmu Jak to zrobi, to jego wybór. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sun Napisano Luty 21, 2015 Share Napisano Luty 21, 2015 Cóż, niestety z przyczyn technicznych jednak nie będę się mógł pojawić na tym meecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Międzysam Napisano Marzec 12, 2015 Share Napisano Marzec 12, 2015 Gdzie można obejrzeć zdjęcia z meeta? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Marzec 12, 2015 Autor Share Napisano Marzec 12, 2015 Jarwin powiedział, że wrzuci jak znajdzie czas :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się