Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Ale i tak powinnaś odpocząć. A właśnie, chcesz czekoladę? Przyda ci się. - powiedział kończąc opatrywać ręce. - Podnieś koszulkę to jeszcze te na brzuchu zmienię. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Dziewczyna z trudem uniosła bluzkę odkrywając brzuch przez bolące ręce. Próbowała zgiąć lewą nogę, jednak przypomniało jej się, że tam również została pokaleczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Accelerator otworzył oczy i przejechał wzrokiem po pomieszczeniu. Westchnął i spojrzał na śpiącą obok niego Misakę. - Miał rację... Jestem słaby... - mruknął cicho. - Nie uda mi się jej obronić... Racja... Byłaby bezpieczniejsza beze mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Eden zdjął bandaże z brzucha dziewczyny i założył nowe. - Dobra, jeszcze noga. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Dziewczyna jęknęła i odsłoniła swoją pokaleczoną nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Eden zaczął opatrywać nogę. - Masz gdzieś jeszcze rany? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Ja... em.. nie wiem, raczej nie poza guzem na głowie - mruknęła i dotknęła bolącego miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 (edytowany) Accelerator podniósł się do siadu. Nie wiedział co ma robić. Nie pokonał go... Nie pokonał Add'a... I jeśli tak dalej pójdzie to nie będzie wstanie chronić Misaki... - Jestem słaby... Za słaby... - mruknął patrząc w ścianę. - Tch... Zachowuję się jak głupi bachor którym byłem kiedyś... Edytowano Marzec 2, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Eden obejrzał guza. - Ta, to tylko guz, nic wielkiego. Najgorzej z prawą ręką, reszta jest okej. - powiedział. - Jesteś głodna? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Nie bardzo, ale strasznie chce mi się pić - powiedziała patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Przyniosę ci sok. - powiedział i wstał, poszedł do kuchni i wyjął z lodówki butelkę soku pomarańczowego, wrócił do pokoju. - Proszę. - powiedział stawiając go obok dziewczyny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Dzięki - uśmiechnęła się lekko siadając. Wzięła butelkę do ręki i napiła się. Po chwili spojrzała na Edena. - Serio mnie lubisz? - spytała przypominając sobie wczorajszą rozmowę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Tak. - powiedział patrząc na Exerę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Nie rozumiem... lubisz mnie, a chciałeś mnie pocałować... - mruknęła bardziej sama do siebie. Jak dla niej by kogoś całować musiałby obdarzyć ją większym uczuciem niż tylko "lubieniem". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - No... w sumie nie wiem... może emocje, a może coś... - mruknął pod nosem usłyszawszy słowa Exery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Może coś...? - spytała patrząc na niego. - Dokończysz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - A może coś więcej niż tylko lubienie. - powiedział patrząc na Exerę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Dziewczyna spojrzała na niego zaskoczona. Chłopak, którego uważała za dupka okazał się całkiem inny. W tamtej chwili zaczęła postrzegać go jako kogoś innego, niż sądziła. Gdy jego słowa dotarły do niej zarumieniła się i opuściła wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Znowu się rumienisz... - powiedział cicho patrząc w dół. - To urocze. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się delikatnie na słowa Edena, po czym podniosła wzrok i spojrzała na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - To serio uroczę. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 Exera uśmiechnęła się czerwona. - Serio tak myślisz? - spytała nieśmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 - Tak, naprawdę uważam to za uroczę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 2, 2015 Share Napisano Marzec 2, 2015 - Ja... emm... dziękuję - powiedziała cicho i spojrzała mu w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 2, 2015 Autor Share Napisano Marzec 2, 2015 Eden uśmiechnął się do Exery. - Jak będziesz coś chciała to powiedz. - powiedział do niej z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts