Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Że będę uważać żeby nic takiego się nie stało. - powiedział. - Że będę uważać żeby nic takiego się nie stało. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się lekko. - Uratowałeś mnie już drugi raz, a ja ci nawet nie podziękowałam... - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Ten pocałunek to wystarczające podziękowanie. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Nie żałujesz? - spytała podnosząc głowę i patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Nie żałuje. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się lekko. - Teraz ty mnie pocałuj - szepnęła patrząc na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Eden nie odezwał się tylko pocałował Exerę, złapał jej dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Dziewczyna zamknęła oczy i oddała pocałunek. Ścisnęła lekko dłoń Edena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Eden położył dłoń na plecach Exery. Po chwili odsunął głowę. - nie umiem całować. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Exera uśmiechnęła się. - Gdybyś nie umiał nie całowałabym się z tobą - powiedziała cicho. - To raczej ja jestem kiepska w te klocki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Mi się podoba więc nie jesteś kiepska. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Czy nadal uważasz, że tylko mnie "lubisz"? - spytała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Terazcwiem że to coś więcej niż lubienie. - powiedział patrząc jej w oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Czyli? - szepnęła patrząc mu w oczy. Chciała to od niego usłyszeć, a nie się domyślać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Tch.. Jestem beznadziejny... - mruknął i położył się z powrotem plecami do dziewczynki. - Nie jesteś. - powiedziała Misaka, która usłyszała wszystko co mówił. Accelerator odwrócił głowę i popatrzył na dziewczynkę. Siedziała na łóżku z kolanami pod brodą. Miała łzy w oczach. - Nie jesteś... Nie możesz sobie iść... Nie możesz... - Bo? - zapytał. - Bo... Bo... Bo nie..! - zawołała, zerwała się z miejsca i wybiegła z mieszkania na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 Eden wziął głęboki wdech. - Czyli, kocham cię. - powiedział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Za co? - spytała cicho i położyła dłoń na jego policzku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Za to że w ogóle chcesz ze mną rozmawiać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Nie rozumiem.. czemu miałabym nie chcieć? - spytała zdziwiona i potarła swoim kciukiem o jego policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Na ogół nie byłem lubiany przez ludzi. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Muszę się przyznać że przez wcześniejszą akcję nie lubiałam cię szczególnie mocno. - powiedziała cicho. - Ale wystarczyło cię lepiej poznać. - dodała szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - Więc, lubisz mnie? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Nie - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 3, 2015 Autor Share Napisano Marzec 3, 2015 - To co w takim razie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 - Sama nie wiem... - mruknęła. - Może kocham? - spytała przenosząc wzrok na niego. Na jej ustach rozkwitł delikatny uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts