Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - A skąd możesz o tym wiedzieć... Nie jesteś mną więc nic nie wiesz... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Bo byłem jak ty. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Tch... Jasne... Nie żartuj sobie. - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Trochę inna przeszłość ale byłem. - powiedział Add. - Przy mnie nikt nie majstrował ale też byłem samotny. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Skąd ty niby tyle o mnie wiesz... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Tak po prostu wiem, wyczytuje przeszłość ludzi i ich emocje. Jedna z mocy które mam. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Ech... No tak... - mruknął. - Ale i tak nie wiem po co mówisz mi to wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Bo ona cię potrzebuje. - wskazał na Misakę. - A ty potrzebujesz jej. Nie odtrącaj osób które cię lubą bo to nie skończy się dla ciebie dobrze. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Tch... Bzdury... - mruknął Accelerator. Misaka podeszła do niego i popatrzyła na niego załzawionymi oczami. - Proszę... Nie idź sobie... nie zostawiaj mnie samej... Polub mnie z powrotem... - powiedziała ze smutkiem ciągnąc go za rękawy. Accelerator popatrzył na nią i na początku lekko się zawahał, ale pogłaskał ją po głowie. - W porządku... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Lepiej się nie kłóćcie znowu. Jesteście swoją jedyną rodziną. - powiedział Add, odwrócił się i odszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 Misaka podbiegła jeszcze do Add'a zanim sobie poszedł. - Hej, hej! - zawołała starając się go dogonić. Gdy jej się udało przytuliła się do niego. - Dziękuję! - powiedziała z uśmiechem. - Naprawdę ci dziękuję. Gdyby nie ty nie wiem co by było. Może nawet nigdy byśmy się nie pogodzili... Jestem ci bardzo wdzięczna i mam nadzieję że się jeszcze kiedyś zobaczymy~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 5, 2015 Autor Share Napisano Marzec 5, 2015 - Mówiłem ci że mam swoją opinie złego, ale w zasadzie to. Proszę. - uśmiechnął się. - Uważajcie na siebie. - powiedział a gdy go puściła poszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 5, 2015 Share Napisano Marzec 5, 2015 - Ty też uważaj! Paaaa~! Do zobaczenia~! - zawołała za nim i wróciła do Acceleratora. Ten niemalże natychmiast zdzielił ją w głowę. - Głupi bachor... Nie wolno ci tak uciekać! Nic ci się nie stało? Nie jesteś ranna ani nic? - zapytał. - Nie! Wszystko dobrze~ - powiedziała patrząc na niego. Wyciągnęła ręce w górę. - A... A przytulisz mnie? - zapytała. Accelerator przez chwilę patrzył obojętnie na dziewczynkę po czym wziął ją na ręce i przytulił. - Nigdy więcej nie uciekaj... - mruknął i poszedł z nią w stronę domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 Po skończonym filmie Eden spojrzał na Exerę. - To co robimy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Wszystko jedno - uśmiechnęła się do niego z dołu. [uznajmy że jej głowa leży na jego kolanach xd] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 ((Wszystko jedno? ( ͡° ͜ʖ ͡°) i głowa na kolanach? Jeszce bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°) )) Eden pogłaskał dziewczynę po głowię. - Głodna? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 [Ehh.. xD] - Troszkę - powiedziała rozciągając się jednocześnie uważając na pokaleczone miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 ((Hon hon hon ( ͡° ͜ʖ ͡°) wygląda nieźle )) - Na co masz ochotę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Wszystko jedno - uśmiechnęła się siadając powoli obok niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 - To zrobię jajecznice. - powiedział, wstał i poszedł do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Dziewczyna uśmiechnęła się i zeszła powoli z kanapy. Udała się do kuchni i usiadła na krześle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 Eden zaczął robić porcje jajecznicy dla dwóch osób. - Chcesz kawę, albo herbatę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 - Herbatę, nie jest już tak wcześnie żeby pić kawę - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 6, 2015 Autor Share Napisano Marzec 6, 2015 - Okej, - powiedział i nastawił wodę na herbatę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 6, 2015 Share Napisano Marzec 6, 2015 Accelerator z Misaką wrócili do domu. Chłopak postanowił zrobić pranie. Nastawił pralkę po czym wyszedł z łazienki i usiadł na kanapie w salonie. - Pójdę się umyć. - powiedziała Misaka i weszła do łazienki. Nagle coś huknęło. - Gwaaah~! - zawołała dziewczynka przewracając się na podłogę. Przez przypadek oparła się o pralkę i wcisnęła wszystkie guziki więc pralka zrobiła "bum!" i teraz leżała wśród mokrego prania. Dookoła było pełno wody i dziewczynka sama tez była mokra. Rozpłakała się, no bo to w końcu dziecko które nie wie co sie stało no no no (( x"D)). Accelerator od razu przybiegł do łazienki. - Co się stało? - zapytał rozglądając się. - Ghaaaa ta pralka jest zła... - powiedziała dziewczynka. - Haaa.... Do cholery... Jakim cudem to zrobiłaś... - mruknął. - Przez przypadek wcisnęłam wszystkie guziki... I pralka się zeźliła... - powiedziała przecierając oczy. - Tch... Poczekaj chwilę, przyniosę ci jakieś ubrania... - powiedział chłopak kierując się do pokoju. - Ale ja wszystko wrzuciłam do pralki~ - powiedziała Misaka śmiejąc się. - Co... Ty... Wszystkie?! - Nooo taaak... Twoje też~ - zaśmiała się. Chłopak popatrzył na nią z lekką złością w oczach. Westchnął. Zdjął swoją koszulkę i podał jej. - Masz, włóż to. Nie będziesz chodziła w mokrych ubraniach. - powiedział, zebrał wszystkie ubrania i wrzucił je do wanny. Misaka popatrzyła na koszulkę i zaczerwieniła się. - Zajmiemy się tym za chwilę, ale musisz... Hej, słuchasz mnie głupi bachorze? Misaka się ocknęła. - Tak! - powiedziała czerwieniąc się lekko i uśmiechnęła się pod nosem. Poszła do swojego pokoju i przebrała się. Co prawda koszulka była o wieeeele za duża ale nie narzekała. Uśmiechała się tylko i wróciła do łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts