Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Zniszczenia parku były sporę, na szczęście większość osób uciekło. Eden zażegnał zagrożenie w centrum. Oberwał raz w rękę i w nogę, poszedł spokojnie do sklepu w którym sprzedawczyni dała mu wszystkie produkty za darmo, chłopak zaczął iść do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Dziewczyna zaczęła wyglądać przez okno. - Gdzie on jest? - spytała sama siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 Przez kuśtykanie po 15 minutach Eden dotarł do domu, wszedł do środka i rozejrzał się. - Jestem. - zawołał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 (edytowany) Accelerator odetchnął i skierował sie do domu. Gdy był już pod blokiem zobaczył Misakę machającą mu z balkonu. Przez chwilę można by się spodziewać że się uśmiechnie... Ale to się nie stało. Chłopak wszedł do klatki i pojechał windą na 6 piętro. Edytowano Marzec 21, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Exera pobiegła na korytarz. - Co tak długo? - spytała zmartwiona. - Co ci się stało? - dodała patrząc na jego rękę i przedarte spodnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Na mieście było kilka demonów. - wyjaśnił. - Ale już ich nie ma. - dodał po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Boli cię coś? - spytała z troską Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Trochę tylko. - powiedział. - Mam zakupy. - powiedział i poszedł do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Dziewczyna rozpakowała zakupy i spojrzała na niego. - Jakie demony? Co cię boli? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Nic szczególnego, ale na pewno nie były jedynymi jakie się dziś pojawiły. - powiedział Eden. - Boli mnie noga, no i ręka. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Pokaż - to mówiąc spojrzała na jego rękę i nogę. - Trzeba to przemyć - stwierdziła przenosząc wzrok na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - Spoko nic mi nie jest. Nic wielkiego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 - Teraz ja chcę ci pomóc - to mówiąc wyciągnęła z apteczki wodę utlenioną i wacik, po czym zaczęła obmywać mu ranę na ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 21, 2015 Autor Share Napisano Marzec 21, 2015 - W porządku. Usiądę lepiej. - powiedział i usiadł po czym położył rękę żeby można było spokojnie tę rękę obmyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Dziewczyna usiadła na podłodze i skończyła obmywać rękę. Spojrzała na ranę na nodze. Wyglądała gorzej. - Zdejmij spodnie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Eden niechętnie zdjął zniszczone spodnie. - To nic wielkiego. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Accelerator wszedł do mieszkania i spojrzał obojętnie na dziewczynkę która czekała na niego przed drzwiami. - Byłeś super! Udało ci się! Udaaaaałooo! - zawołała śmiejąc się. Chłopak tylko lekko pogłaskał ją po głowie. - A przytulisz mnie? - zapytała Misaka. - Tch.. No dobra, chodź tutaj. - powiedział, przykucnął i przytulił dziewczynkę. - Jestem z ciebie bardzo dumna~ - powiedziała. Gdy chłopak to usłyszał coś jakby... Go tknęło. Nigdy w życiu nikt tak mu nie powiedział... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Są do wyrzucenia - stwierdziła patrząc na zniszczone spodnie. Polała wodą utlenioną drugi wacik i przyłożyła mu do rany. - Średnio to wygląda - powiedziała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 - E tam, nie pierwszy i nie ostatni raz. - powiedział Eden jakby takie rany były dla niego codziennością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Mogłeś bardziej uważać. Przecież poszedłeś tylko do sklepu. Na chodniku te demony spotkałeś? - spytała zdziwiona. Wzięła kolejny wacik i oczyściła mu całą ranę. Teraz zobaczyła, że była ona duża na całe kolano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 - Nie, w centrum, siały sobie chaos to je zabiłem. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Co proszę? - spytała patrząc na niego. - Podobno byłeś tylko w sklepie. Czemu nic mi nie powiedziałeś? Pomogłabym... - powiedziała urażona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 - Już i tak jesteś ranna, poza tym nie spodziewałem się ich. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Eh.. oczywiście. - powiedziała cicho. Wstała z podłogi i wyrzuciła waciki, a wodę utlenioną schowała do apteczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 (edytowany) - Dziękuje. - powiedział wstając. - Idę przebrać spodnie. - dodał i poszedł do pokoju. Edytowano Marzec 22, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts