Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - W porządku.. - powiedziała do siebie i podeszła do okna. Spojrzała w niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 22, 2015 Autor Share Napisano Marzec 22, 2015 Eden zmienił spodnie, wyszedł z pokoju i podszedł do dziewczyny. - Na co patrzysz? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 Accelerator schował głowę w ramieniu dziewczynki. - Dziękuję.... - powiedział i przytulił ją mocniej. Misaka szczerze się zdziwiła. Accelerator nigdy nie mówił "dziękuję". Uśmiechnęła się. - Dasz sobie radę z każdym. I nie martw się jeśli przegrasz... Dla mnie zawsze wygrywasz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 22, 2015 Share Napisano Marzec 22, 2015 - Co? - spytała odwracając się do Edena. - A.. tak na niebo - wzruszyła ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 - Coś się stało? - zapytał przekręcając lekko głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Nie, dlaczego? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 - Wyglądasz nieco blado. - powiedział do niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Trochę mi słabo - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 - Może usiądziesz? Chyba że chcesz się położyć. - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Pewnie zaraz mi przejdzie... - mruknęła i złapała się za głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 - Lepiej żebyś usiadła. - powiedział. - Naprawdę blada jesteś. - dodał łapiąc ją delikatnie pod ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Dziewczyna oparła się o niego i zamknęła oczy. Zaczęła ją bardzo boleć ręka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 23, 2015 Autor Share Napisano Marzec 23, 2015 Eden poprowadził dziewczynę na kanapę, dotknął jej czoła. - Masz obniżoną temperaturę. - powiedział. - Boli cię coś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 - Bardzo boli mnie ręka... - jęknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 23, 2015 Share Napisano Marzec 23, 2015 Accelerator po chwili puścił dziewczynkę i wstał. Misaka spojrzała na swoją rękę na której miała ranę jak się przecięła kilka dni temu. No cóż, rana się otworzyła i nie wyglądała najładniej. Chłopak przyjrzał się. - Co ty wyprawiasz dziecko... Jakim cudem to się stało... - mruknął. - Ja nie wiem to się samo tak zrobiło... - powiedziała Misaka. To było chyba oczywiste że ją to boli. Accelerator pociągnął ją za drugą rękę i poprowadził do salonu. Posadził dziewczynkę na fotelu. - Nie wstawaj stąd bo zatłukę. - powiedział po czym zaczął szukać wody utlenionej i jakichś opatrunków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 Add pojawił się na jakimś balkonie, wyglądał jak 10 latek. Miał zakrwawione ubranie, ogólnie wyglądał jakby był p walce, po chwili zemdlał. - Pokaż. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Misaka usłyszała że ktoś jest na balkonie. Wstała i podeszła do drzwi balkonowych i spojrzała na chłopca. Accelerator po chwili wrócił do pokoju i spojrzał na dziewczynkę. - Przecież mówiłem ci do cholery żebyś się nie ruszała. - powiedział i podszedł do niej. Chwycił ją za nadgarstek i spojrzał na to na co ona również patrzyła. - Co jest cholera... - mruknął. - Pomóżmy mu! - powiedziała Misaka i otworzyła drzwi. Accelerator wyszedł na balkon ostrożnie wziął Adda na ręce i wniósł do środka. Położył go na sofie. - On wygląda jak ten Add co mi pomógł się z tobą pogodzić. - ciągnęła dalej. - Tch... Racja... - mruknął. - Ej, mała, przynieś jakiś mokry ręcznik. Tylko namocz go zimną wodą. I uważaj na rękę. Dziewczynka od razu pobiegła do łazienki i wykonała polecenie. Zrozumiała o ci chodzi. Wróciła niosąc mokry ręcznik i położyła go chłopcu na czole. No bo przecież tak się robi. - Co mu się stało... - powiedziała. - Nie wiem, ale wygląda na to że z kimś walczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 Add po paru sekundach, zerwał się na równe nogi. - Kha! Gdzie ten gnój?! - zawołał rozglądając się. Spojrzał na Acceleratora i Misakę. - Co? Co ja tu robię? - zapytał i złapał się za zakrwawioną skroń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - Te, spokojnie. - mruknął Accelerator patrząc na Add'a. Misaka przekręciła głowę i przyjrzała mu się. - Ej, usiądź sobie lepiej. - powiedziała. - Nagle ot tak pojawiłeś się na naszym balkonie i bum zemdlałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 - Cholera, musiał mnie teleportować... czemu ja brzmie jakbym miał 10 lat? - zapytał sam siebie siadając. - Zszyć ci to? - zapytał Misakę wskazując na jej ramię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - No bo przecież masz 10 lat! Chyba się mocno uderzyłeś w głowę... - powiedziała Misaka. - Nie, nie trzeba~ jest okej, boli tylko trochę i zaraz mi się zagoi~ - powiedziała śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 - Jeszcze jakieś trzydzieści minut temu wyglądałem na dwadzieścia... - powiedział. - Cholera... teraz nie jestem wcale straszny... - mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 - No jasne że nie jesteś straszny! Ej zaraz... Jak dwadzieścia... Aaaaa to dlatego... Ty jesteś Add, co nie? Heheh wyglądasz uroczo~ Ojej i masz tyle lat co ja! Ale fajnie~ - zaśmiała się dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 25, 2015 Autor Share Napisano Marzec 25, 2015 - Cholera. Och, powinienem cię przeprosić za to że rozwaliłem ci raz jedzenie... - powiedział do Misaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 (edytowany) - A tam, nie szkodzi~ - zaśmiała się i usiadła obok Add'a. - A co teraz zrobisz skoro masz dziesięć lat? I w ogóle to pokaż się tu, bo masz głowę rozbitą... - powiedziała i wzięła ręcznik do ręki, bo w końcu i tak spadł. Zaczęła myć Add'owi ranę na głowie. Edytowano Marzec 25, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts