Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Cholera... nie wiem, co robą normalne dzieci? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 (edytowany) - Bawią się. Duuuuużo się bawią. - zaśmiała się. - I denerwują starszych. - mruknął Accelerator siadając na fotelu. Edytowano Marzec 26, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Ugh... jak ja mam być dzieckiem, ja nie umiem. - powiedział zrezygnowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Nauczę cię~ - powiedziała Misaka dalej się śmiejąc. - Zobaczysz, będzie fajnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Dziewczyna podeszła do Edena i pokazała bolącą rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Add spojrzał na Acceleratora. - Misaka chodzi do szkoły? - zapytał. Eden odwiązał bandaże i zaczął oglądać ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Ał... - mruknęła gdy chłopak odwiązał jej bandaże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Nie. Jest ośrodkiem prawie 10000 klonów i już nie jedna osoba próbowała ją porwać lub jej coś zrobić. Gdyby jej się coś stało klony mogłyby się zbuntować i zniszczyć całą Japonię. Ze względu na to wolę jej nie wypuszczać do szkoły bo to mogłoby się nie najlepiej skończyć. - powiedział Accelerator opierając głowę o rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Mógłbym ją chronić. - stwierdził Add po chwili. - Zrasta się, nie krwawi ani nic jest lepiej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - W sumie tak... - mruknął Accelerator. - I chodzili byśmy razem do szkoły? Ale fajnie~ - zaśmiała się dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 ((To jest ta klątwa?)) Dziewczyna pokiwała powoli głową. Usiadła na fotelu w salonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Powrót do szkoły... to będzie zabawne. - stwierdził Add. ((Ta)) - A jak z nogą? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Będziesz mieszkać z nami, prawdaaa? - zapytała Misaka Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Zależy, wolałbym się nie narzucać. - powiedzia Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - No pewnie że nie będziesz się narzucać. Prawda? - zapytała i spojrzała na Acceleratora. - Mhm. - chłopak przytaknął. - Tylko zaraz... Dwójka bachorów na głowie... Tch... Dobra już trudno. - Yaaay~ Czyli zostajesz i będziemy się razem bawiić~ - zaśmiała się i przytuliła Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Nie musisz mi dawać jeść ani nic. Jakby nie było tylko wyglądam jak dziecko, umiem o siebie zadbać. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Tak, tak. - mruknął Accelerator. Postanowił że i tak będzie się nim opiekował, tak samo jak Misaką. - Eeejjj powiedz gdzie cię jeszcze boli? - powiedziała Misaka zakładając Add'owi opatrunek na głowę tam gdzie miał ranę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Nigdzie już. - powiedział patrząc na dziewczynę. - Jakie to dziwne uczucie być takim malcem... - mruknął patrząc na swoje ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Przyzwyczajaj się. - zaśmiała się. - Musisz się znowu nauczyć zachowywać jak 10-latek. Pomogę ci w tym, dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Ucz mnie mistrzu. - zażartował Add. - Ale naprawdę, zdam się na twoją wiedzę, od dziś uczysz mnie jak to jest mieć 10 lat a ja pomogę Acceratorowi cię ochraniać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Accelerator westchnął i poszedł do łazienki wziąć prysznic. - Dobra, to na początek zapamiętaj sobie jedno: jesteś dzieckiem, masz 10 lat i nie jesteś straszny, nikt się ciebie nie boi. No i nie bądź tak często poważny, ciesz się dużo bo śmiech to zdrowie. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Koniec lekcji na dziś. Acceleraaaaaaaatooor! Jestem głodna! Mogę zamówić pizzę? - zapytała ale chłopak nic nie odpowiedział bo zapewne nie słyszał. - Dobra nie ważne, uznajmy że się zgodził. - powiedziała i wzięła do ręki swój telefon, który miał doczepiony breloczek z małą zieloną żabką. I zaczęła wystukiwać numer pizzerii z jakiejś pierwszej lepszej ulotki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Trochę lepiej - powiedziała słabo. - Kręci mi się w głowie... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 (edytowany) Add zaczął grzebać w kieszeni, po chwili wyjął z niej dość kasy że starczyło by na trzy największe pizze i colę do tego. - Weź dwie największe i picie. Zapłacę, skoro i tak jestem dzieckiem to nie potrzebuje jej. - powiedział do Misaki. - Chcesz się położyć? - zapytał Eden. Edytowano Marzec 26, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Misaka tylko przytaknęła. Zaczęła rozmawiać. - Ej ej a z czym byś chciał te pizze? - zapytała Add'a zasłaniając słuchawkę ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Ja, indyjską. - powiedział Add odgarniając włosy z czoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts