Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Nie, jest dobrze~... - mruknęła i złapała się za głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Oke~ - powiedziała. Zamówiła dwie największe pizze, jedną indyjską, a drugą hawajską i colę. Po chwili odłożyła telefon i położyła się. Wzięła do ręki pilot i włączyła telewizor na kanale z kreskówkami. Zaczęła machać nogami w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Add usiadł obok Mabel. - To jest... normalne życie tak? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Tak~ - powiedziała uśmiechając się. - A ty tak nie miałeś jak byłeś mały? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Dziewczyna zamknęła oczy i z ręką na głowie straciła przytomność spadając na podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 Eden podszedł szybko do dziewczyny, wziął ją na ręce i zaniósł do łóżka po czym sprawdził jej tętno. - Nie, umarłem jak miałem trzy lata i trafiłem do limbusu, dzieciństwo tam nie jest fajne. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Tętno Exery było bardzo słabe, dziewczyna jęknęła cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Oj... Przykro mi... No ale teraz masz okazję przeżyć dzieciństwo na nowo~ - powiedziała i uśmiechnęła się do niego. - Nie martw się, tutaj każdy dzień jest fajny i zobaczysz, zrobię tak że będziesz się częściej uśmiechać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - To miło z twojej strony. - powiedział Add. - Będzie ciekawie... ale na pewno trudno będzie mi przywyknąć. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Prędzej czy później przywykniesz na pewno~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 (edytowany) - Pewnie tak, ale na razie muszę przywyknąć do tego że jestem dzieckiem... - stwierdził. - Exera, żyjesz? - zapytał cicho. Edytowano Marzec 26, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 (edytowany) - Szybko się przyzwyczaisz~ - powiedziała. Po chwili przywieźli pizze. Misaka podeszła do drzwi i zapłaciła za wszystko pieniędzmi które dostała od Add'a i wzięła do rąk zamówienie hue. Pożegnała dostawcę i zamknęła drzwi. Położyła wszystko na stoliku w salonie. Po chwili z łazienki wyszedł Accelerator i wszedł do salonu. - Tch... Kto wam bachory pozwolił... - mruknął. - Nic nie mówiłeś że nie można! - zaprotestowała Misaka i pokazała mu język. - Jestem głodna! - Ty ciągle jesteś głodna.... Edytowano Marzec 26, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Cóż, tu ma w sumie racje. - stwierdził. - Ale ja zapłaciłem więc nie martw się. - dodał do Acceleratora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Dziewczyna nie odpowiedziała, była nieprzytomna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Tym to się akurat nie martwię. Pieniędzy i tak mam pod dostatek nawet nie musiałeś płacić, zresztą ten bachor regularnie podbiera mi pieniądze z portfela. - mruknął wskazując na Misakę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2015 Autor Share Napisano Marzec 26, 2015 - Cholera co robić... - mruknął Eden. Zaczął sprawdzać oddech dziewczyny. - No cóż, ale za tę pizze zapłaciłem ja, tak dla odmiany. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Exera powoli otworzyła oczy. Jej ciśnienie było bardzo słabe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 - Dobra już dobra. Cicho! Jestem głodna i lecą kreskówki! - zawołała i wzięła kawałek pizzy. Zaczęła jeść patrząc na ekran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Eden spojrzał na dziewczynę. - Żyjesz? - zapytał. Add zdziwiony spojrzał na Acceleratora, wzruszył ramionami i zacząl patrzeć na kreskówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dziewczyna lekko pokiwała głową. Spojrzała na niego błagalnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Jutro zostaniecie sami. Ja pójdę do szkoły i później zapiszę was do podstawówki niedaleko. - mruknął Accelerator. - Mam tylko nadzieję że nie rozniesiecie domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Spoko, nie rozwalimy. - powiedział Add do Acceleratora. - Chcesz tabletki przeciwbólowe? - zapytał Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Misaka uśmiechnęła się jakby coś planowała. - Tak, tak~ - powiedziała i zaczęła się śmiać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Exera usiadła powoli i przytuliła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 (edytowany) Add spojrzał na Misake. Potem na Acceleratora. Wziął kawałek pizzy i zaczął jeść. - Hej, są jakieś szklanki? - zapytał. Eden przytulił Exere. Edytowano Marzec 27, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts