Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - A może.... t-to ta klątwa? - spytała się go cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Eden spojrzał pustym wzrokiem na ścianę. Uświadomił sobię fakt o klątwie. - W momencie tego co ci się stało byłaś na mnie zła. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 (edytowany) - Są, są~ - powiedziała i popędziła do kuchni. - Tylko nie porozbijaj... - mruknął Accelerator ale przerwał mu dźwięk tłuczonego szkła. - Do cholery przecież mówiłem że masz uważać. - warknął po czym wstał i poszedł do kuczni. Spojrzał na dziewczynkę która patrzyła na rozbitą szklankę na podłodze. - Ojej... - mruknęła. Chłopak najpierw zdzielił ją w głowę, chwycił ją z tyłu za koszulkę i podniósł. - Normalnie za niedługo nie pozwolę ci nic dotykać... - powiedział i postanowił ją na podłodze z dala od szkła. Kazał jej wyjść z kuchni, co dziewczynka zrobiła natychmiast i wróciła do salonu śmiejąc się pod nosem. Edytowano Marzec 27, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie rozumiem... - mruknęła zdezorientowana i wtuliła się w niego bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Add spojrzał na Misake. - co cię tak bawi? - zapytał. - No, nie chciałaś ze mną gadać. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Kiedy? Nie pamiętam... - mruknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Po tym jak pomyślałaś że się nabijałem z ciebie. - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - No... tak. Byłam zła i załamana - powiedziała i spojrzała na niego ze zmęczonym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Accelerator nie potrzebnie się złości~ przecież nic się takiego nie stało~ - zaśmiała się i usiadła obok Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Hej, mogłabyś jeszcze raz mnie przytulić? - zapytał Add. Eden pogłaskał ją po głowie i blado się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - No pewnie że tak~! - powiedziała Misaka i przytuliła Add'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - To naprawdę miłę. - powiedział Add. - Pewnie Accelerator to uwielbia. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie martw się... - pogłaskała go po policzku. - Nie umrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Czasem mam wrażenie że wcale tego nie lubi, ale i tak wiem że tak naprawdę przynajmniej choć trochę to lubi. - powiedziała z uśmiechem. - A jak chcesz to będę cię tulić częściej~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Eden dotknął dłoni dziewczyny. - W porządku. - powiedział. - Dobrze. - powiedział Add uśmiechając się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - No cóż, przynajmniej spróbuję - uśmiechnęła się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - No i fajnie~ - powiedziała. - Jutro jak nie będzie Acceleratora pójdziemy do miasta i kupimy ci plecak do szkoły~ - powiedziała ciszej. Po chwili Accelerator wrócił do pokoju niosąc 3 szklanki w ręce. Położył je na stoliku i wziął kawałek pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 Add nalał sobię do szklanki, coli. - Ach... moje prywatne uzależnienie. - powiedział. - To dobrze. - powiedział Eden i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 Dziewczyna przytuliła się do niego ponownie. - Kocham cię, wiesz? - spytała go cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Ej ej ej~ Orientuje się ktoś która godzina? - zapytała Misaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Dochodzi dwudziesta. - powiedzia Add. - Ja ciebie też. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Ghaaa a mi się chce spać... Ale te kreskówki są takie ciekawe... - powiedziała dziewczynka ziewając i patrząc w telewizor jak zahipnotyzowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Czy ja... umrę? - spytała niepewnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 27, 2015 Autor Share Napisano Marzec 27, 2015 - Nie umrzesz. Nie pozwole na to... - powiedział. Add spojrzał na Misake. Uśmiechnął się pod nosem i wziął kawałek pizzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 27, 2015 Share Napisano Marzec 27, 2015 - Widziałeś dzisiaj mój "atak". Boję się... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts