Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) - Tylko potem nie narzekaj jak będzie ci się chciało spać... Pfff... - mruknęła i weszła do domu. - Chodź na śniadanie~ - dodała jeszcze i poszła do kuchni. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) Add wstał i wszedł do środka. - Nie jestem przyzwyczajony do spania tak często, pewnie mi się ustabilizuje za pewien czas. - stwierdził. - To idę zrobić śniadanie. - powiedział Eden. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Pomóc ci? - spytała cicho Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Tak, tak~ - powiedziała i usiadła przy stole. Wzięła pudełko płatków i nasypała sobie do miski z mlekiem. Accelerator w tym czasie pakował się do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Add usiadł naprzeciwko Misaki. Spojrzał na płatki. Dawno nie jadł takowych. - Znaczy, nie robię nic skomplikowanego, kilka tostów, możesz ser, dżem i inne takie na stół zanieść jeśli masz siłę. - powiedział Eden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) Accelerator po chwili był gotowy. - Dobra, ja wychodzę bachory. Nie zdemolujcie do mu i uważajcie na siebie. - powiedział poczochrał Misakę i Add'a po głowie. - Uważajcie na siebie. - powiedział i wyszedł. - Paaaa~! Ty też uważaj! - zawołała zanim wyszedł. - Smacznego~ - powiedziała dziewczynka i zaczęła jeść. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Szeregowa WWhite Fox Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Dobra - uśmiechnęła się i wzięła słoik z dżemem i ser. Niosąc to do pokoju potknęła się i słoik roztrzaskał się brudząc podłogę. Exera leżała jak długa na panelach, wylądowała akurat na bolącej ręce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Add strasznie się zdziwił z bycia pogłaskanym. - Cholera... ale dziwne uczucie... - mruknął. Eden pobiegł do pokoju, pomógł wstać Exerze i posadził ją na fotelu, sam zaczął sprzątać szkło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Exera złapała się za bolącą rękę z której zaczęła lecieć krew. Wystraszona zaczęła cicho łkać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 Eden podszedł do dziewczyny. Spojrzał na rękę. - Pokaż. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Aał... - jęknęła przez łzy. Powoli przysunęła do niego rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Przyzwyczajaj się~ - powiedziała Misaka. - A teraz jedz te płatki bo zaraz idziemy do miasta. - powiedziała, o odstawiła swoją pustą już miskę do zlewu. Pobiegła do pokoju i weszła pod łóżko i zaczęła czegoś szukać. Accelerator po drodze do szkoły myślał o tym co mu się śniło. Chwycił się za głowę jedną ręką. - Nie chcę tego... - mruknął i spuścił wzrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) - Już już. - powiedział Add i dokończył jedzenie, odstawił miskę. - I nie twierdzę że to nieprzyjemne, ale takie dziwne dla mnie, nikt mnie nigdy nie głaskał. - dodał. Eden obejrzał rękę dziewczyny. - Na szczęście nic się nie wbiło. - powiedział. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Boli~ - załkała i zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Misaka po chwili wyszła z pod łóżka z plecakiem w kształcie żabki i skarbonką w której było mnóstwo pieniędzy. Włożyła ją do plecaka, wzięła klucze i telefon. - Chodź, idziemy~ - powiedziała do Add'a i pociągnęła go za rękę. Wyszli z mieszkania i dziewczynka zamknęła drzwi na klucz. - Gdzie idziemy najpierw? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Potrzebuje jakiś ubrań, te są za duże. - powiedział Add. - A potem, nie wiem. - powiedział. - Spokojnie, to tylko draśnięcie. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Na pewno? - spytała patrząc na niego załzawionymi oczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Dobra~ - powiedziała. Gdy wyszli z bloku i przeszli kilka ulic w końcu dotarli do jakiegoś sklepu z ubraniami dla dzieci. - Dobra, chodź to ci czegoś poszukamy. A jak ci się coś spodoba to bierz, limitu nie ma~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) - Wygrałaś w totka że limitu nie ma? - zapytał oglądając ubrania. - Mhm, to nic poważnego. - powiedział. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Dziewczyna wytarła oczy rękawem i pociągnęła nosem. - Przepraszam. Wystraszyłam się - mruknęła smutno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Nie~ Accelerator ma dużo pieniędzy przez te wszystkie eksperymenty je dostawał więc daje mi czasem, a ja zbieram to mam~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) - Wiesz, ja mam swoje pieniądze w sumie. - stwierdził biorąc drugą koszulkę i spodnie. - Jeszcze buty... - mruknął i poszedł po jakieś. - W porządku. - powiedział Eden. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Udawajmy że nie masz. - zaśmiała się. Accelerator dotarł do szkoły i wszedł do klasy. Zaczął czekać na dzwonek na lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - No dobra. - powiedział i zaczął przymierzać jakieś trampki. - Okej mam wszystko. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Ano weź jeszcze jakąś piżamę czy cuś bo musisz mieć w czym spać~ - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts