Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Ach, okej. - powiedział, poszedł wziął pierwszą lepszą piżamę dla chłopca, jak się okazało z obrazkiem mizia z przodu ale nie przejął się tym. - Teraz mam wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Exera uśmiechnęła się i przytuliła do chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Dooobra~ - powiedziała i pociągnęła go do kasy. Zapłaciła za wszystko i wzięła torbę w której były ubrania. - Teraz chodź, kupimy ci plecak i inne takie rzeczy potrzebne do szkoły. - odparła i pociągnęła go za rękę do następnego sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) - Może pójdę się przebrać do toalet czy coś. - powiedział. Eden objął dziewczynę. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Zjemy? - spytała cicho czując, jak burczy jej w brzuchu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Hym, w sumie tak. Śmiesznie wyglądasz tak w tych za dużych ubraniach. - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - No, to poczekaj chwilę. - powiedział biorąc jedną koszulkę, spodnie i trampki. Poszedł na szybko do łazienki i tam się ubrał, uznał że stare rzeczy mu się nie przydadzą więc je tam zostawił po czym wyszedł. - Jestem. - jego spodnie były zwykłymi jeansami, koszulka, zielona z rysunkiem Finn'a i Jake'a z Adventure Time, no i trampki niebieskie. - Tak, już idę po tosty. - powiedział Eden i poszedł do kuchni, wziął tosty i masła po czym wrócił do salonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Fajnie wyglądasz. - powiedziała dziewczynka śmiejąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Tak normalnie. - stwierdził. - Chociaż w sumie mógłbym się jakoś lepiej uczesać. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Oj, tam szczegóły. - zaśmiała się. - Chodź, wybierzesz sobie jakiś plecak. - powiedziała i pociągnęła go za rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - W porządku. - powiedział i poszedł za Misaką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Ej, ej a mogę do ciebie mówić braciszku~? - zapytała uśmiechając się do niego. Podeszła do stoiska z plecakami piórnikami i innymi takim rzeczami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Mów na mnie jak chcesz, ale jak będziesz mnie nazywać braciszkiem ja nazwę cię siostrzyczką. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Dziewczyna wzięła suchego tosta i zaczęła go chrupać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Oke, mi pasuje~ - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 (edytowany) - Zatem postanowione siostrzyczko. - powiedział i uśmiechnął się, wziął jakiś plecak z dziwnymi wzorkami. - Jakiś długopis czy coś jeszcze. - stwierdził. Eden wziął tosta i posmarował go masłem. Edytowano Marzec 28, 2015 przez Mephisto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Weź sobie jakiś piornik i co tam jeszcze chcesz. Długopisy, kredki i takie tam~ Zresztą sama też muszę sobie kupić takie rzeczy bo mam tylko plecak. - powiedziała i wzięła do ręki piórnik w kształcie żabki. (tag, żabki szendzie~ xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Musisz bardzo lubić żaby. - stwierdził Add. Wziął jakiś pierwszy lepszy piórnik który nie wydawał się być dla dziewczyn, potem długopis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - To Gekota! Najlepsza żabka na świecie! - zawołała, biorąc wszystkie przybory potrzebne do szkoły. Kredki, długopisy i takie tam. - Jeszcze zeszyty chyba... - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Cokolwiek powiesz siostrzyczko. - powiedział Add biorąc kilka zeszytów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Misaka również wzięła kilka zeszytów. - Coś jeszcze? - zaczęła się zastanawiać czy coś jeszcze potrzebne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Potrzebuje jeszcze szczoteczki do zębów i tym podobnych. - powiedział Add. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 - Dobra, to chodźmy na stoisko z takowymi a potem do kasy~ - powiedziała rozglądając się po hali. - Tyylkoo gdzieee to stoisko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 28, 2015 Autor Share Napisano Marzec 28, 2015 - Chodź poszukamy. - powiedział i załapał dziewczynę za rękę po czym poszedł z nią szukać odpowiedniego stanowiska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Marzec 28, 2015 Share Napisano Marzec 28, 2015 Misaka szła za Add'em. Po chwili zauważyła to stoisko z kosmetykami i tak dalej. - Tam braciszku~ - powiedziała i pociągnęła go za sobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts