Nubira Mysterious Napisano Sierpień 14, 2015 Share Napisano Sierpień 14, 2015 a) fajnie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 12, 2015 Autor Share Napisano Listopad 12, 2015 W tym czasie Chrysalis skorzystała z okazji i podbiegła do Derpy. Chwyciła ją swoją magią tak szybko, że klacz zdążyła jedynie jęknąć z zaskoczenia i strachu. Zarówno Whooves jak i Luna spojrzeli gwałtownie na królową podmieńców. - Może i przegrałam tę bitwę, ale zabiorę sobie mały upominek - zaśmiała się Chrysalis po czym zasłoniła ją grupka podmieńców. - Ani mi się waż! Oddawaj ją natychmiast! - Whooves zerwał się z miejsca i nie zważając na podmieńce biegł przed siebie. Miał nadzieję, że może uda mu się ich wyminąć, ale nie. Kreatury zablokowały mu drogę. Jedyne co mógł zrobić to wyciągnąć kopytko w stronę zezowatej klaczy i rozpaczliwie wykrzyczeć jej imię. Królowa zniknęła. - Spokojnie. Odzyskamy ją, masz moje słowo. Doktor odskoczył od podmieńców. Wydawało, że się podda, ale nie. Odwrócił się i z całej siły kopnął tylnymi kopytami dwójkę z nich, a kiedy upadli pobiegł na górę po krętych schodach. Miał nadzieję, że zdąży. Musiał zdążyć. Uwolnił Lunę więc będzie mogła uciec. Nie ma potrzeby się o nią teraz martwić. Wbiegł na górę i... a) Zobaczył w oddali cień Chrysalis b) Drogę zagrodzili mu podmieńcy c) Pinkie Pie urządziła imprezkę d) Złapała go Celestia ________ Wieki mnie nie było, wybaczcie, nie bijcie... ;___; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Listopad 13, 2015 Share Napisano Listopad 13, 2015 a) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Listopad 14, 2015 Share Napisano Listopad 14, 2015 Niech będzie a :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts