Delfinek Keola Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Ostatnio modyfikował swojego posta w tym temacie o 17:12 Nie rób ze mnie jakiegoś spaślaka ważę nie więcej niz 110 kg no ze sprzętem 150 kg Dane wziąłem ze starego tematu "Daj swoje foto", jestem pewny, że podałeś 110 kg. Jak powiedziałem coś nie tak to przepraszam Link do komentarza
Spinwide Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Major Kusanagi nie lubi jego nicku. Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 To jest mściciel starego i nowego Off-Topu Link do komentarza
wiej007 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Niszczyciel Pentagonu Link do komentarza
Major Kusanagi Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Jego syga chyba miał straszyć... Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Co Wy wszyscy tak po najniższej lini oporu? Napiszcie coś bardziej odkrywczego niż to co jest w avie/sygnie/pod nickiem bo ten temat zaczyna spadać do poziomu psiego gówna. Przydał by się tu Spromultis... I przy okazji nie piszcie co o mnie wiecie ok? Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Major - Lubi odpisywać każdemu jak leci w Off - Topic, a szczególnie w Grach i Zabawach . Lubi tematy Wojenne i podejrzewam, że ciężką muzykę, ale nie zawsze . Najprawdopodobniej Randomowiec tak zwany . Ma ciekawy Awatar z Applejack celującą ze SPASA w ,,coś'' . Link do komentarza
Spinwide Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Lubi nawalać textwallami. Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Spin - nie pojął epickości epickiego taksu Spromultisa (wielkie dzięki za niego), lubi obniżać poziom wszelakich wątków, nie ogarnia co się dzieje w Rozmówkach, nie cierpi hugów Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Nie zdołałem bliżej zapoznać się z ów Suchym, gdyż nie spotykam go często (albo i wcale) na sb.Sądzę, że facet lubi wołowinę Lubię placki Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Dobra Bonifacus bardzo lubi Rainbow Dash posiada nawet jej plakaty i takie inne pierdółki co na konwentach można wytargować . Posłuchać lubi mocnej Muzy szczególnie Heavy Metalu czy czasem Death Metalu . Niektórzy ludzie sądzą, że jest dziwny, ale z tego co widzę to równy gość Oczywiście w 20 procentach ^^ Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Niektórzy ludzie sądzą, że jest dziwny Przepraszam...wat? Who? Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Bonifacus... Ała... CZŁOWIEKU!!! Powiedz mi na jak h** tyle pod 'o sobie' pisałem, na jakiego Spromultis pisał ten epicki stek bzdur?! Rusz cztery litery, wysil szare komórki i poczytaj trochę o kimś kogo chcesz opisać. Pisze 'Co wiesz' a Ty nie wiesz kompletnie nic! I jeśli ktoś mnie wyninjował to zaraz dorwe go z moim perkusjotoporem... (tego to dopiero się nie da używać) Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Przepraszam...wat? Who? Tak wyczytałem z twojego opisu, nie gniewaj się, ale mogłem się niechybnie pomylić z kimś innym. Wiesz ja czytam opisy użytkowników aby wiedzieć co lubią a czego nie . Ale jestem w 40 % pewny, że napisane miałeś coś o tym albo, że ty myślisz o sobie jako i odmiennym . ( Wiesz, że jesteś rąbnięty w pozytywny bardzo sposób ) Jednak jeżeli się pomyliłem to nie miej mi za złe Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Łohohohoho, ale żeś mnie zjechał Suchy Wiesz? Nie czytałem Twojego "o sobie" z jednego powodu- po cholerę mam spędzać tyle czasu na czytanie o jednym facecie na forum? Jakby każdy zrobił sobie taki opis, to nie wiem, czy ktoś by coś tu pisał z sensem o kimś Wolę wymyślić coś zabawnego o kimś, niż pisać fakty, bo temat ma oznaczenie ZABAWA. Dziękuję A żeby pisać o kimś fakty wtedy przyda się "o sobie". Niestety nie widzę, by tutaj kazano pisać fakty o kimś... Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Łohohohoho, ale żeś mnie zjechał Suchy Wiesz? Nie czytałem Twojego "o sobie" z jednego powodu- po cholerę mam spędzać tyle czasu na czytanie o jednym facecie na forum? Jakby każdy zrobił sobie taki opis, to nie wiem, czy ktoś by coś tu pisał z sensem o kimś Wolę wymyślić coś zabawnego o kimś, niż pisać fakty, bo temat ma oznaczenie ZABAWA. Dziękuję A żeby pisać o kimś fakty wtedy przyda się "o sobie". Niestety nie widzę, by tutaj kazano pisać fakty o kimś... Przeczytaj pierwszy post który otworzył zabawę, potem się wypowiadaj Jeśli to było zabawnę to wsadzę sobie Święty Granat Ręczny do d... I pięć razy przekręce, jeśli kogoś to rozśmieszyło to zrobię to samo z gitarotoporem Spromultisa. Kolejne będą maszyny wiertnicze na pacyfiku Nie musiałeś czytać całego opisu. Przeczytanie 5 linijek nie zabija. No chyba że nie umiesz czytać to możesz umrzeć na śmierć z wycięczenia. Ale jak widać idzie Ci to całkiem sprawnie (poza jednym wyjątkiem) więc jeszcze będziesz miał sporo okazji żeby mnie pownerwiać Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Rozumiem wasze problemy i chętnie bym z wami o tym popisał i spróbował rozwiązać problem, ale nie kłóćcie się koledzy Wiecie w tym temacie każdy o kimś już pisał co najmniej z 5 razy, nie mam racji ? Bonifacus nie mam nic do ciebie, ale pasowało by przeczytać o kimś co najmniej te 5 linijek . A co do ciebie Suchy to nie pisz na każdego jak nie piszę do tematu, bo wiesz, że to forum jest najlepszym i unikatowym ( dla mnie ) właśnie z tego powodu, że tutaj jest zabawa i śmiech . Jest przyjemna atmosfera i jednym słowem odlotowo, po każdej partyjce w grę i tak dalej lubię sobie utaj wejść i popisać z ludźmi . Nie ma banów, warnów i tak dalej ( przynajmniej za takie błachostki ) . Pomodlę się za was Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Rozumiesz problemy? Ja tu żadnych nie widzę. On najpierw pisze, potem myśli a ja zachowując jako-taką kulturę wypowiedzi grzecznie uświadamiam mu że robi z siebie matoła i daje ujawnić się części mojej duszy odpowiedzialenej za zachowanie kiedy ktoś mnie wqr** Poza tym pisanie na pw nie jest takie fajne. Zaśmieca skrzynkę i nikt tego nie może przeczytać a tak to przynajmniej macie zajęcie Spro - kopsnij ten gitarotopór... A zaraz na pw 'warn 20 kólek za kłótnie bez jakichkolwiek chęci na jej zakończenie' Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Kto tutaj się chcę kłócić, ja właśnie próbuję to zakończyć w własny sposób . Nie muszę ci pisać tego na pw( piszę pod wpływem adrenaliny ), chcę wam uświadomić, że właśnie robicie problem z niczego wielkiego . To tak jak ja bym wbił na każdą grę na forum i rozmówki i bym pisał : - Nie rozmawiamy o plackach, mam pisać do Administracji ? - Dodałeś tylko jedno słowo do tego co o nim wcześniej pisałeś ! Ja na prawdę się z nikim nie chcę kłócić ludzie ! :( Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 A ja się lubię kłócić. Po prostu mam co robić. Trochę szkoda że on też nie zaprezentował sobą jakiegoś wyższego poziomu (każdy i to KAŻDY człowiek z jakim się kłóciłem bardzo szybko padał, nawet jeśli nie jechałem z ripostami tylko z normalnymi tekstami jak np teraz) Ale tak ogólnie do gościa nic nie mam Więc ekhm Cloud - lubi i jednocześnie nie lubi robić z siebie ofiary, razem z Kaziem podnieśli mi ciśnienie, gra na perkusji, słucha rocki i dubstepu, bardzo lubi topić wątki w rwących potokach spamu (ach ale piękna metafora) Link do komentarza
Bonifacus Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Suchy, ja też bardzo lubię się kłócić z wieloma osobami dla zabawy, ale nie musisz wypuszczać na mnie wszystkich dział tylko dlatego, że chciałem zabawnie opisać Twoją osobę...Chyba umiesz się czasem zabawić i dla jaj popisać z kimś o jakichś głupotach...Owszem, umiem pisać swoje posty z sensem, ale lubię też poudawać herpa-derpa. Twoje argumenty na temat mojej wypowiedzi są właśnie na wózku inwalidzkim, bo ja chcę tylko miło spędzić czas na forum rozmawiając z kimś tak inteligentnym jak Ty (po przeczytaniu tych textwallów tak uważam) o głupotach, a nie się kłócić na temat własnych wypowiedzi w sprawie opisu czyjejś osoby... Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 1, 2012 Share Napisano Sierpień 1, 2012 Suchy, ja też bardzo lubię się kłócić z wieloma osobami dla zabawy, ale nie musisz wypuszczać na mnie wszystkich dział tylko dlatego, że chciałem zabawnie opisać Twoją osobę...Chyba umiesz się czasem zabawić i dla jaj popisać z kimś o jakichś głupotach...Owszem, umiem pisać swoje posty z sensem, ale lubię też poudawać herpa-derpa. Twoje argumenty na temat mojej wypowiedzi są właśnie na wózku inwalidzkim, bo ja chcę tylko miło spędzić czas na forum rozmawiając z kimś tak inteligentnym jak Ty (po przeczytaniu tych textwallów tak uważam) o głupotach, a nie się kłócić na temat własnych wypowiedzi w sprawie opisu czyjejś osoby... A już myślałem że nie odpiszesz. Nie wytoczyłem wszystkich dział, gdybym to zrobił to bym dostał bana za prócie wiązankami jak z Gatlinga Tak, lubię pisać o głupotach. I to bardzo. Dlatego tak pokochałem ten piękny i epicki stek bzdur Spromultisa Argumentów nie znalazłem więc wniosek wyciągnięty z... Zabawny opis swoją drogą, ale jak widzisz i to WYRAŹNIE że to już zaczyna wnerwiać to po jaką cholerę jeszcze dorzucasz do ognia? Derpowanie a wnerwiający trolling to co innego (przynajmniej dla mnie) A teraz czy nareszcie ktoś się wypowie do tematu...? Link do komentarza
Lisica Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Rozgadany Tutaj opisujemy poprzedniego użytkownika, a nie gadamy! Link do komentarza
Suchy2601 Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Nah czy... Nieważne Ma na imię Laura, lat 10, baaaaardzo lubi pisać z ludźmi. Lubi muzykę 'rytmiczną' chociaż ulubionego gatunku nie ma Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Sierpień 2, 2012 Share Napisano Sierpień 2, 2012 Kurcze, Suchy mnie znindźował :( Lisica ma na imię Laura, posiada podobający się mi Awatar i ciekawy tytuł . Co do muzyki to lubi melodyjne i rytmiczne utwory . Lubi Rainbow Dash i Derpy Hooves i jeszcze parę innych drugoplanowych postaci . O Suchym nie będę już pisał bo oceniłem go już w tym temacie chyba kiedyś on mnie też Link do komentarza
Recommended Posts