MacTavish Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Xfire próbowałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Xfire próbowałeś? NIe. Udało mi się dorwać Frapsa. Teraz jeszcze tylko GH ogarnąć i bedzie dobrze;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Tylko nie fraps. Niech Bóg chroni cię przed tym czymś. To strasznie laguje. Np gdy nagrywałem AC I to miałem takie niesamowite laig, że aż strach pomyśleć. A tak chodzi mi bez problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 23, 2012 Share Napisano Październik 23, 2012 Tylko nie fraps. Niech Bóg chroni cię przed tym czymś. To strasznie laguje. Np gdy nagrywałem AC I to miałem takie niesamowite laig, że aż strach pomyśleć. A tak chodzi mi bez problemów. Wszystkie moje filmiki które wam wysłałem są na Frapsie po prostu dobry komp tak więc wiesz ;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Wszystko już ładnie ogarnięte. Miałem spore problemy gdyż w GH3 na PC Gram na Gitarze z GH Warriors of Rock na PS3. Jak film się opublikuje na YT zaraz wrzuce tu ;p 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 jak narazie tylko to nagrałem. Teraz sie zastanawiam nad skaleczeniem Trough The Fire and Flames 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 Próbowałem coś nagrać,ale temperatura procka po odpaleniu frapsa skacze do 110*C, wybaczcie ale nie będę ryzykował Co najwyżej będę próbował z livem przez xplita, ale wtedy też mam spore problemy z płynnością obrazu (nawet kilka razy miałem błąd i fretboard zaczął się cofać [replay?] o_O) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 24, 2012 Share Napisano Październik 24, 2012 A ja mam mały problem powiązany z pytaniem/prośbą Mam ja sobie gitarę z touchpadem, który.... sam s siebie się wciska... Czy ma ktoś taki problem, i czy jest na to jakiś sposób? Google milczy na ten temat :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 A ja mam mały problem powiązany z pytaniem/prośbą Mam ja sobie gitarę z touchpadem, który.... sam s siebie się wciska... Czy ma ktoś taki problem, i czy jest na to jakiś sposób? Google milczy na ten temat :/ Chciałbym ci pomóc ale ja miałem inny problem.Nie mam Gitary do GH na PC musze używać emulatora która współgra z gitarą z PS3.Też musiałem sie na grzebać u wujka Google żebym mógł grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Przyjrzałem się bliżej intru TTFaF i... ono jest łatwe o_O Na klawiaturze nie ma problemu z nadążeniem, ale problemem jest trafianie w odpowiednie klawisze (nie gram zwykle na klawie) Na gitarze będę musiał poćwiczyć odgięcie palców bo jak próbuję dopaść pomarańczowy w tym tempie to puszczam zielony i cala magia idzie w *bardzo daleko* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Przyjrzałem się bliżej intru TTFaF i... ono jest łatwe o_O Na klawiaturze nie ma problemu z nadążeniem, ale problemem jest trafianie w odpowiednie klawisze (nie gram zwykle na klawie) Na gitarze będę musiał poćwiczyć odgięcie palców bo jak próbuję dopaść pomarańczowy w tym tempie to puszczam zielony i cala magia idzie w *bardzo daleko* Dokładnie wiem o czym mówisz. Intro TTFaF gra się dwoma rękoma, tzw. tapping'iem. Palcem u prawej ręki trzymasz zielony, a lewą klikasz resztę nutek. Znam dużo osób które grają je jedną ręką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 @UP Mnie osobiście lepiej się gra dwoma. Odnośnie samego grania. Denerwuje mnie mój mały palec, ponieważ jest mniej zręczny i wolniejszy od pozostałych. Nie wiem od czego to jest zależne, ale przez to czasami kuszę przy szybkich solówkach i ogółem gubię przez niego klawisze. Wyrobi ci się. Skoro tak jak pisałeś miałeś długą przerwe to się nie dziw. Kiedy zagramy rundke na PS3 bo mnie normalnie korci żeby zobaczyć jak grasz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Najpierw muszę się rozgrzać Graliśmy jakieś kilkanaście sekund, ale przyjechał kurier i musiałem zrobić jeszcze kilka rzeczy, więc nie miałem już czasu. Muszę rank podbić trochę, ponieważ poprzednia konsola mi się zepsuła i straciłem 90 rank. U szkoda. No kilka sekund i net mi siadł xD. W Sumie to oprócz ciebie raz grałem z innym kolesiem. Ach uwielbiam Francuzów i ich francuskie przekleństwa. Nie no musimy to powtórzyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 25, 2012 Share Napisano Październik 25, 2012 Spróbuję też na perkusji, ale nie puszczaj na złość jakiegoś Sudden Death albo Fury of the Storm, ponieważ od razu po minucie przegram ^^ Ciekawi mnie jeszcze czy ktokolwiek ma DJ Hero, też super giera. Niedługo jeszcze kupuję DLC z 3 piosenkami Pendulum. Spoko spoko pogramy co ty wybierzesz nawet Queen xD. ja mam zamiar kupic DJ Hero 1 i 2 za 140 zł. Pendulum Uwielbiam Watercolour. Jak chcesz pograć daj znać jestem cały dzień na PS lub możesz mnie dorwać na GG niewidoczny jak coś ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Film nie mojego autorstwa. Ale jak zobaczyłem jak gosciu gra musiałem się z tym z wami podzielić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Październik 26, 2012 Autor Share Napisano Październik 26, 2012 Dopiero? Ja już mam go subniętego od hen hen hen daleko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 W moim wypadki tapping odpada, mam zbyt wolną reakcję, nie zdążę cofnąć ręki żeby trzasnąć kolejną nutę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 Od kilku dni u mnie z pogodą do d*** a od soboty jeszcze wali śniegiem co za tym idzie że mój internet ma niski transfer a wysyłanie filmów na YT w jakości HD jest wprost nie możliwe. tak więc narazie nic nie dodam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Powróciłem ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 Good work Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Good work Dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Jeden z najtrudniejszych kawałków które zagrałem i nie zamierzam tego powtarzać za dużo nutek straconych;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bonifacus Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 Brawo, są postępy Angel Oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts