Gość Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Ja rzadko słucham disco polo, bo często trafiam na sprośne piosenki, a takich nie lubię. Ale jak znajdę jakąś piosenkę, która mi się przypodoba, to walić, że to disco polo, słucham bo w moim guście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_KucKorwina_ Napisano Maj 16, 2015 Share Napisano Maj 16, 2015 Jedyne discopolo jakie słucham to BFF 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 19, 2015 Share Napisano Maj 19, 2015 Ale jak można nie znać tej pasty jaką Ślimak zarzucił to nawet ja nie wiem xD To jak nie znać rozumu i godności człowieka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Lubię część piosenek Disco Polo. Najśmieszniejszy jest parodysta Stan Tutaj, ma wyczesane teksty. Lubię też część piosenek Boysów, kaseta "Łobuz & Drań", to naprawdę fajny album jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 20, 2015 Share Napisano Sierpień 20, 2015 Zauważyłem że coraz więcej ludzi zaczyna nie lubieć tego rodzaju muzyki. Mi się w każdym bądź razie podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Tak jak to w każdym gatunku muzycznym, raz są lepsi wykonawcy, a raz ci słabsi. W sumie można powiedzieć, że lubię każdy gatunek muzyczny, bo w sumie z każdego trafi się moim zdaniem dobry wykonawca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanoklak Napisano Październik 10, 2015 Share Napisano Październik 10, 2015 Nie wiem dlaczego jeszcze tego nie napisałem lub/i nie padła taka odpowiedź (może ją przegapiłem?). Tak czy inaczej: NIE można tępić żadnego gatunku muzyki, tyko dlatego, że kogoś denerwuje. Jeśli się mylę i nie mam racji, to idę założyć tematy: "Tępienie dubstepu" oraz "Tępienie heavy metalu". Po pierwsze mnie denerwują, a po drugie nie lubię ich. Nie lubisz ogólnie dubstepu, czy jego najbardziej znanej wiertarkowej odmiany? Ja np. lubię dubstep z kategorii deep dark & minimal. Za metalem też nie przepadam. Dziwię się dlaczego nikt nie wspomniał tu o tym kawałku: https://www.youtube.com/watch?v=ifCZgqQr8ik Młodsi nie znają? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Dziwię się dlaczego nikt nie wspomniał tu o tym kawałku: https://www.youtube.com/watch?v=ifCZgqQr8ik Młodsi nie znają?Ponieważ to nieznany utwór? Nawet dla tych starszych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lanoklak Napisano Październik 11, 2015 Share Napisano Październik 11, 2015 Nie jest aż tak nieznany jak by się mogło wydawać. w latach 1998-99 ten klip nawet na Vivie śmigał. A swoją drogą ciekawi mnie jak tępiciele disco polo i ci którzy słuchają go wyłącznie na imprezach po alkoholu odbierają taką jego prześmiewczo-depresyjną wersję zaproponowaną przez pana Tymańskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Fajny teledysk...EN57 jeszcze żółto-granatowy :P a co do utworu sam początek gdzieś słyszałem kilka razy tylko nie pamiętam gdzie,ale to tylko pierwsze 4 sekundy :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlajt Napisano Luty 7, 2016 Share Napisano Luty 7, 2016 Ja nawet lubię słuchać Disco Polo(sporo piosenek lubię), nie uważam tego za wytwór szatana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Disco polo to tak tępić nie będę, bo te z przełomu lat 80 i 90 akurat lubię słuchać np: "Zupa romana", "Gdzie się podziału te PGR-y" itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się