s500PL Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Dobre te komiksy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 Zrobiłem sobie odpoczynek od InterBREDNIAcji. Tym razem zapraszam do nowej rosyjskiej serii "Zwierciadło do Equestrii"! Zwierciadło do Equestrii: odcinek 1 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 2 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 3 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 4 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Jak mogłeś przerwać w takim momencie A tak na serio to ciekawy ten komiks - taki inny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 No oczywiście: Pinkie wie o co chodzi, a reszta nie A co do tłumaczenia. Bardzo dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Taaak... Pinkie to już dawno przełamała czwartą ścianę. ;D Fajnie się zapowiada, czekam na kontynuację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Solar to jest genialne! "Ani słowa Lyrze!" - po prostu świetne, czekam na więcej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 23, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2012 To trzeba poczekać, to nowa seria, autor z tego co zauważyłem dodaje co 2-3 dni nową część na swoim tumblrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrzodzio Napisano Sierpień 23, 2012 Share Napisano Sierpień 23, 2012 Fajne to. Z niecierpliwością czekam na więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Sierpień 31, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2012 Nowa porcja komiksów i od Agrola, i od GlennWitchera: Zwierciadło do Equestrii: odcinek 6 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 7 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 8 InterBREDNIAcje: Celestia Now InterBREDNIAcje: Zachować reputację InterBREDNIAcje: Interes państwowy InterBREDNIAcje: Paralelny świat PS. Dostałem informację od GlennWitchera o jednym błędzie w tłumaczeniu komiksu InterBREDNIAcje: Jak w domu, gdzie nie chodziło o "Dalej! Biegniemy!!!", a o "Dalekowie! Uciekamy!!!". Niestety Doktora Who mało oglądałem, a słowo brzsmi identycznie jak dalej, za błąd przepraszam i już wisi wersja poprawiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Hah, wielkie dzięki za kolejną paczkę. Zwierciadło jest bardzo interesujące, a InterBREDNIAcje jak zwykle trzymają poziom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Sierpień 31, 2012 Share Napisano Sierpień 31, 2012 Ciekawe o co im chodzi w "Interesie państwowym"... A co do czwartego komiksu Celestia jest sadystką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 6, 2012 Share Napisano Wrzesień 6, 2012 Mały błąd Solar. W "Interes państwowy" napisałeś "Nightmare Sun" ... jak to widzisz? Nie lepiej Lightmare Sun? Tak jak to najczęście jest? Zachować reputację - genialne Dat faces Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Wrzesień 10, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Kolejna porcja komiksów i od Agrola, i od GlennWitchera (jakoś przyjemniej tłumaczy mi się komiksy tego pierwszego): Zwierciadło do Equestrii: odcinek 9 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 10 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 11 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 12 InterBREDNIAcje: News Master InterBREDNIAcje: Art of the Boast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 Już pisałem - świetne. I Zwierciadło robi się z odcinka na odcinek coraz ciekawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niezwyciezony1 Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 lol zwierciadło robi się straszne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Wrzesień 11, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Wreszcie Agrol zaczął dodawać Zwierciadło regularnie, tj. co 3 dni. Ostatni odcinek był 10 września, zatem 13 szykujcie się na nową dawkę Zwierciadła ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dybson Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Wreszcie Agrol zaczął dodawać Zwierciadło regularnie, tj. co 3 dni. Ostatni odcinek był 10 września, zatem 13 szykujcie się na nową dawkę Zwierciadła ^^ YAY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Wrzesień 21, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Kolejna porcja komiksów od GlennWitchera i dwa nowe odcinki od Agrola. Pojawił się problem z komiksami od GlennWitchera, bo ostatnio padł serwer na który wrzuca część swoich prac (albo to ja mam pecha i pada serwer jak mam czas coś przetłumaczyć): Zwierciadło do Equestrii: odcinek 13 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 14 InterBREDNIAcje: Odświętne stroje InterBREDNIAcje: Trudne zadania InterBREDNIAcje: Doktor Chaos InterBREDNIAcje: Tajna kontrola Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Wydaje mi się, że mogłeś użyć nazwy Gali Grand Galopu, jakoś tak mieszenie języków dziwnie wygląda, a Tajna kontrola przypomniała mi rozmowy z czatową Celestią, która twierdziła, że te wszystkie "porażki" są po to, żeby wytrenować powierniczki Elementów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 21, 2012 Share Napisano Wrzesień 21, 2012 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 14 Chyba wiem o co chodzi w odcinku(?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Wielki speechwriter: "Zwiążemy się" ? Nie skumałem, obrazek wygląda jakby miała powiedzieć coś w stylu "odezwiemy się. Z tej paczki chyba "Sama Prawda" mi się najbardziej spodobała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nihal789 Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Te tłumaczenia są świetne. Szkoda, że nie ma tu takiego jednego komiksu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Ostatnia porcja "Zwierciadła do Equestrii" Agrola :( : Zwierciadło do Equestrii: odcinek 15 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 16 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 17 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 18 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 19 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 20 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 21 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 22 Zwierciadło do Equestrii: odcinek 23 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Tak po prostu.. koniec? W taki sposób... Ale bardzo fajny komiks, mógłbyś zrobić paczkę z tego wszystkiego i gdzieś ją podesłać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martucha708 Napisano Listopad 11, 2012 Share Napisano Listopad 11, 2012 te komiksy wimiatją xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts