Paladyn Zanderson Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 (edytowany) Witam. Jako, że niedługo Dzień Matki cała nasza czwórka pomyślała, aby zorganizować konkurs z tej okazji.Znowu konkurs? Przecież ostatnio się nie udają. Chwila, czy powiedziałeś Dzień Matki?!Tak, Babs, to już jutro. Dziękujemy swoim mamom za to, że są i nas kochają ; ) Chyba kochasz swoją mamę? Oczywiście, że tak nie ma lepszej mamy niż moja! No no, to nie rywalizacja, Babs, każda mama jest równie wspaniała! Nasi uczestnicy też je mają i na pewno teraz są bardzo na ciebie źli. E tam, nie byłam przecież niemiła aż tak Wiesz, musisz się nauczyć trochę większego taktu. Nie matkuj mi tutaj, marudo. Dobra, w każdym razie zadanie konkursu jest bardzo proste. Drodzy uczestnicy, pokażcie za pomocą laurki lub wierszyka, ile dla Was znaczą wasze mamy. Najlepsze prace nagrodzimy specjalną eventową odznaką oraz bonami Spidimarketu I miejsce - 15 zl II miejsce - 10 zł II miejsce - 5 zł O tym które prace są najlepsze zadecydujecie Wy. Czekamy tu na zgłoszenia Grafika na górze by Ruhisu. Edytowano Maj 27, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 25, 2015 Share Napisano Maj 25, 2015 Hejka! Chcę coś dodać. Fajnie by było, gdyby zgłoszenia oznaczały przesłanie pracy, a nie walnięcie z armaty Pinkie Pie tekstu: ZGŁASZAM SIĘ!!! A później nic... Dokładnie. Mamy nadzieję, że Wasze zgłoszenia nie ograniczą się do pustych słów.Chwilka, zapomnieliśmy o terminie. Triste? TERMIN - 14 czerwca, do godziny 23:59PS. Termin może ulec zmianie, ale tylko w górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Yay, ta mama Buttona w pierwszym poście jest taka śliczna I love her Em... Wracając do tematu, zgłaszam się do konkursu- zawsze się zobowiązuje i oddaje prace na każdy konkurs, w którym uczestniczę, tym razem nie będzie inaczej. Technika wykonania laurki dowolna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 26, 2015 Share Napisano Maj 26, 2015 Wierszyk zamieścić w poście tutaj czy wysłać na pw? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 Tak, technika jest dowolna i wysyłać swoje prace możecie tutaj na forum, lub na pw do wszystkich CMC, jak wolicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 27, 2015 Share Napisano Maj 27, 2015 PW jest dobre, ale wolałbym - grafika tutaj - KONIECZNIE w spoilerze, Tekst - jeśli jest krótki, można w poście. Te dłuższe najlepiej wrzucać na Google Drive, a w postach podawać linki. Oczywiście prace są tylko do wglądu. Komentowanie czy edycja = dyskwalifikacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Mogę się zgłosić? Ale chce napisać wierszyk, ok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Mogę się zgłosić? Ale chce napisać wierszyk, ok? Ok, jak wolisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 28, 2015 Share Napisano Maj 28, 2015 Mogę się zgłosić? Ale chce napisać wierszyk, ok? Moim zdaniem, dowolna forma tekstu jest dozwolona: opowiadanie, wiersz, słowa piosenki... Oczywiście należy pamiętać o zakazanych Tagach. Nie musimy pisać o które chodzi, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 Mamusiu moja, ja tak kocham cię Ty zawsze byłaś tutaj obok mnie Znosiłaś płacz mój, żale i krzyki Dbałaś by niczego nie brakło mi Grałyśmy razem, bawiły się I zawsze wiedziałam Że będziesz blisko mnie I nie zostawisz, nie Mamusiu moja, chcę byś wiedziała Nawet gdy na ciebie głośno krzyczałam Wdzięczna ci jestem za te wszystkie dni Gdy na dobranoc bajkę czytałaś mi Kiedyś starości nadejdzie czas Wtedy pomogę ci Za te szczęśliwe dni Pełne miłości chwil Na zawsze w sercu mym Jesteś ty Posiłkowałam się melodią tej oto piosenki: 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Maj 29, 2015 Share Napisano Maj 29, 2015 You made Triste cry... A tak na serio. Dziękuję za przesłanie pracy. I jeszcze jedno... skoro istnieją "ekranizacje" czy "egranizacje", to ten utwór jest "muzyka-lizacją" książki "Oscar i Pani Róża" Aha. Ten utwór jest prawie tak dobry jak "Calling all Angels" (uwaga! MEGA spoiler) z GENIALNEGO filmu "Podaj Dalej". A to już coś (try not to cry ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 (edytowany) Moja praca tak jak zapewniałem. Panna Uszatka oddała wierszyk, to projekt laurki ode mnie ( ponieważ nigdy w pisaniu dobry nie byłem :C). Full: http://i.imgur.com/kiTQ8b4.jpg Tak wiem, przegiąłem z oryginalnym rozmiarem Edytowano Czerwiec 10, 2015 przez FirstChoice 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Skoro mamy wierszyk i laurkę, a termin nagli w kilka godzin zrobiłem małe, różowe coś... Mam nadzieje, że się spodoba 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 10, 2015 Share Napisano Czerwiec 10, 2015 Wygląda na mięciutkie, tuliłabym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silma Napisano Czerwiec 14, 2015 Share Napisano Czerwiec 14, 2015 (edytowany) Taki oto prezent otrzymała ode mnie w tym roku moja mama: Chyba to najlepiej mówi, ile dla mnie znaczy:) Tak, mam koślawe pismo i wstydzę się za to... Ale mamusia i tak mnie kocha;) Możesz wysłać raz jeszcze zdjęcia, bo coś nie wyszło... U mnie wszystko grało... ale poprawiłam, już powinno być dobrze. Edytowano Czerwiec 15, 2015 przez Silma 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts