Cipher 618 Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Kokardki, korony, czapeczki i inne ozdoby.Witajcie! Zauważyłam, że wiele osób nie ma żadnej ozdoby na głowie. Pora to zmienić! Włosy bez ozdoby to tak jak pegaz bez skrzydeł. Na szczęście mam spory zapas najróżniejszych dodatków. Trzeba je tylko wręczyć tym, do których będzie pasować! Niestety sama sobie nie poradzę. Potrzebuję waszej pomocy. Pokażę wam jedną z nich, a waszym zadaniem będzie napisanie nicku przyszłego "nosiciela" lub "nosicielki" Zaczynamy od "kokardki"... dużej dość. Kto powinien ją dostać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Cassidy bo tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 (edytowany) Cassidy. Ja chcę jakąś ładną kokardę, proszę. :3 @BiP, ładną xD Edytowano Lipiec 9, 2015 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Ryś xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Rysio na pierwszą kokardkę respektuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz fuks Napisano Lipiec 9, 2015 Share Napisano Lipiec 9, 2015 Arkadiusz Fuks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Ryś, bo ładnie prosi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 10, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2015 (edytowany) Ryś Raindrops będzie musiała (ale to dziwnie brzmi ) nosić to ciężkie - dosłownie - brzemię w postaci mega-kokardy. Kto powinien nosić taką koronę? (prać ręcznie, nie używać silnych środków chemicznych np. Domestosa ) Edytowano Lipiec 10, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts