Silicius Napisano Sierpień 28, 2015 Share Napisano Sierpień 28, 2015 (edytowany) Skoro ustalono że to klacz, to tu mamy przykład jak mogła brzmieć RD w wersji męskiej:świetnie dopasowany głos Edytowano Sierpień 28, 2015 przez Silicius napisałem ogier zamiast klacz :v Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NajlepszyPrzyjacielKucyków Napisano Sierpień 28, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2015 A więc... nie chciałem nikogo obrazić ani zdenerwować, chciałem o tym po prostu popisać. Wy to wszystko wyolbrzymiliście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Napisano Grudzień 15, 2015 Share Napisano Grudzień 15, 2015 W przypadku Rainbow Dash nie miałem wątpliwości, jednak w przypadku Scootaloo już tak Ze wszystkich klaczy ma najbardziej chłopczycowy wygląd i chłopczycowy głos (przynajmniej w polskiej wersji, co oddaje świetnie charakter tej postaci) i ma najbardziej chłopczycowe zachowania. W jednym z pierwszych odcinków, które widziałem, czyli w 23. pierwszej serii o znaczkach Mane 6, była jedyną postacią, która brzydziła się przytulasa. A w wersji z "Equestria Girls" wygląda mocno po chłopięcemu. Ale to tylko na początku miałem wątpliwości. Szybko zostały rozwiane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts