Zoameldar Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) Może jak kiedyś przy okazji archa odpalę to z niego dam zrzut.Z blaszaka. Edytowano Październik 27, 2013 przez Zoameldar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 10, 2014 Share Napisano Kwiecień 10, 2014 Ja mam pytanie czy ta apka na fejsa nie będzie mi jakiś wiadomości publikować ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Kwiecień 13, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ja mam pytanie czy ta apka na fejsa nie będzie mi jakiś wiadomości publikować ? Chodzi o Ponyhoof? Nie będzie, nie martw się. Mam to od jakiś... dwóch lat? I mi jeszcze nigdy nie wysłało żadnej wiadomości. Jedyne co ta apka robi to zmienia wygląd Facebook'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleoseria Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 to jest super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 27, 2017 Share Napisano Listopad 27, 2017 Dzięki @Lisica Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się