Scarlet Witch Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 No hej hej, jestem Scarlet Witch i jestem nowa na forum. Hope you'll enjoy me . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hej! Witaj na forum! Łap na początek: i Pozwól, że zadam Ci kilka pytanek ^^ -Masz na imię Scarlet, czy to tylko pseudonim? -Jeżeli to pseudonim to jak masz na imię? -Jaka jest Twoja ulubiona postać z Mane 6? -Jesteś w jeszcze jakiś fandom'ach? -Jeżeli tak to w jakich? -Oglądałaś Harry'ego Potter'a? -Masz OC/ponysony? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Witaj. Skąd jesteś? Dużo masz wiosen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hej! Witaj na forum! Łap na początek: i Pozwól, że zadam Ci kilka pytanek ^^ -Masz na imię Scarlet, czy to tylko pseudonim? -Jeżeli to pseudonim to jak masz na imię? -Jaka jest Twoja ulubiona postać z Mane 6? -Jesteś w jeszcze jakiś fandom'ach? -Jeżeli tak to w jakich? -Oglądałaś Harry'ego Potter'a? -Masz OC/ponysony? Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej! Pozwalam - Pseudonim - Dla forum Wanda dla świata inaczej, ale zostańmy przy Wanda, ok? - Rainbow - Tak - Marvel, Ninjago (problem with it!?) - Tak - NieWitaj. Skąd jesteś? Dużo masz wiosen? Witaj witaj, - Z Asgardu - 15 Tylko 2 osoby mnie witają </3 No cóż, not bad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magrat Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 1. Kawa czy herbata? 2. Ulubiona potrawa. 3. Ulubiony pairing (bo serio, ujrzałam twoją sygnę i aż zadrżałam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 1. Kawa czy herbata? 2. Ulubiona potrawa. 3. Ulubiony pairing (bo serio, ujrzałam twoją sygnę i aż zadrżałam). 1. Herbata zielona bez cukru, proszę. 2. Grecka salatka. 3. Chyba nie mam otp... ale JayxNya zawsze spoko. HulkxBlackWidow also not bad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hejka ^^ Ode mnie też trzymaj kilka pytań: Wolisz muffinki czy babeczki? Pizzę czy lazanię? Macciatto czy shake'i? Ulubiony rodzaj muzyki? Ulubiony wykonawca? Jakie inne lubisz seriale? Lubisz Rarity ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hej. Pytania ode mnie... nie lubię męczyć więc dużo tego nie ma. Lubisz żelki? Dlaczego tak? Masz OC'ka/Ponysone? Tworzysz coś? Chodź się przytul cio? . Tyle. Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hejka ^^ Ode mnie też trzymaj kilka pytań: Wolisz muffinki czy babeczki? Pizzę czy lazanię? Macciatto czy shake'i? Ulubiony rodzaj muzyki? Ulubiony wykonawca? Jakie inne lubisz seriale? Lubisz Rarity ? Muffiny. Zależy jaką lazanię. Ale generalnie pizza. Shake. Pop. Ed Sheeran. Gra o tron. Emm... a co jeśli nie xd?Hejka ^^ Ode mnie też trzymaj kilka pytań: Wolisz muffinki czy babeczki? Pizzę czy lazanię? Macciatto czy shake'i? Ulubiony rodzaj muzyki? Ulubiony wykonawca? Jakie inne lubisz seriale? Lubisz Rarity ? Muffiny. Zależy jaką lazanię. Ale generalnie pizza. Shake. Pop. Ed Sheeran. Gra o tron. Emm... a co jeśli nie xd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cirth Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Witaj. Za co najbardziej lubisz RD? Ulubiony antagonista? Ulubiony odcinek i sezon? Czym się interesujesz? Baw się dobrze ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Lipiec 21, 2015 Share Napisano Lipiec 21, 2015 Siemka! Z jakiego województwa jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 21, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2015 Hej. Pytania ode mnie... nie lubię męczyć więc dużo tego nie ma. Lubisz żelki? Dlaczego tak? Masz OC'ka/Ponysone? Tworzysz coś? Chodź się przytul cio? . Tyle. Witaj na forum i baw się dobrze. Bo są pycha . Nie. Coś na pewno. Ok *hug*! Thank u!Witaj. Za co najbardziej lubisz RD? Ulubiony antagonista? Ulubiony odcinek i sezon? Czym się interesujesz? Baw się dobrze ;3 Za wszysto i nic, Brak, Brak ;,;. Teatrem. Thank u2.Siemka! Z jakiego województwa jesteś? Siems. Asgard no :T. Co ci mam więcej powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 - Dla forum Wanda dla świata inaczej, ale zostańmy przy Wanda, ok? - Marvel, Ninjago (problem with it!?) Ok, miałam kiedyś ponysony Wandy i kilka osób mówiło na nią Wanda XD Ja nie mam problemu. Znam kilak osób, które to lubią ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Lipiec 25, 2015 Share Napisano Lipiec 25, 2015 Witaj nowy użytkowniku forum! :3 Hehesz ma wrażenie, że gdzieś Cię już widział. Dziwne, nie? Baw się dobrze, Hehesz ma nadzieję, że kiedyś się poznamy! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlet Witch Napisano Lipiec 25, 2015 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2015 Witaj nowy użytkowniku forum! :3 Hehesz ma wrażenie, że gdzieś Cię już widział. Dziwne, nie? Baw się dobrze, Hehesz ma nadzieję, że kiedyś się poznamy! :3 No cześć heheszowate! Bardzo dziwne ci powiem. Też mam taką nadzieję nieznajomy chłopczyku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się