Gold Pony Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Jestem Kinga mam prawie 11 lat, mam piwne oczy i szatynowe włosy.Nie byłam jeszcze na żadnym ponymeetcie.Moje ulubione postacie to ,Sunset Shimmer, i . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiP Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Witaj na forum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wafel Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Cześć przyjaciółko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Pony Posted August 3, 2015 Author Share Posted August 3, 2015 Witaj na forum. Dzięki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepeh Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 YAY Jak dobrze widzieć Pegasis O Fluttershy nie pytam bo nie muszę. Jaki jest Twój stosunek do metalu/rocka? Skąd jesteś? Jeszcze i Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleeping Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Co tu się rozpisywać... witam! Nareszcie ktoś młodszy ode mnie. Czekaj... ja to napisałem??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silicius Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Hej nie będę cię zasypywać pytaniami bo masz tylko 11 lat, zapytam tylko: Czy czytasz lub oglądasz coś z gatunku sci-fi? A, powinnaś zaznaczać opcje obserwacji własnego tematu, wtedy przyjdzie ci powiadomienie za każdym razem kiedy ktoś napiszę w twoim temacie Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiiru Posted August 3, 2015 Share Posted August 3, 2015 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Pony Posted August 4, 2015 Author Share Posted August 4, 2015 YAY Jak dobrze widzieć Pegasis O Fluttershy nie pytam bo nie muszę. Jaki jest Twój stosunek do metalu/rocka? Skąd jesteś? Jeszcze i Nie lubię ani rocka ani metalu,wolę spokojniejszą muzykę Jestem z Radomia Hej nie będę cię zasypywać pytaniami bo masz tylko 11 lat, zapytam tylko: Czy czytasz lub oglądasz coś z gatunku sci-fi? A, powinnaś zaznaczać opcje obserwacji własnego tematu, wtedy przyjdzie ci powiadomienie za każdym razem kiedy ktoś napiszę w twoim temacie Powodzenia! Nie,nie lubię sci-fi Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie. Oczywiście Celestia Alikorna Rysuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarostaXD Posted August 5, 2015 Share Posted August 5, 2015 Rysuję Pochwal się Link to comment Share on other sites More sharing options...
askluna.pl Posted August 7, 2015 Share Posted August 7, 2015 A ja Cię kręci właściwie mam tak samo na imię i tak samo wyglądam ....I mam 11 lat Xd Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gold Pony Posted August 10, 2015 Author Share Posted August 10, 2015 Co sądzisz o Lao Che? Słyszałaśo ich nowej płycie? Lubisz Derpy? A Rarity? Słuchasz Trójki? Zapraszam cię do działu Derpy. Jest tam aktualnie trochę pusto, ze względu na czyszczenie działu, ale i tak jest tam kilka tematów. No i widzę, że masz na profilowym humanizację Fluttershy. Szukałam ich ostatnio w internecie i powiedz mi, co sądzisz o tym? -> http://images6.fanpop.com/image/photos/36100000/Fluttershy-image-fluttershy-36189730-240-200.jpg Nie znam,nie słyszałam Nawet Nie za bardzo Nie Świetna Flutter Pochwal się Jeszczę się uczę i nie będę ich publikować A ja Cię kręci właściwie mam tak samo na imię i tak samo wyglądam ....I mam 11 lat Xd Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts