Gold Pony Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Jestem Kinga mam prawie 11 lat, mam piwne oczy i szatynowe włosy.Nie byłam jeszcze na żadnym ponymeetcie.Moje ulubione postacie to ,Sunset Shimmer, i . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Witaj na forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Cześć przyjaciółko! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gold Pony Napisano Sierpień 3, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2015 Witaj na forum. Dzięki . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 YAY Jak dobrze widzieć Pegasis O Fluttershy nie pytam bo nie muszę. Jaki jest Twój stosunek do metalu/rocka? Skąd jesteś? Jeszcze i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Co tu się rozpisywać... witam! Nareszcie ktoś młodszy ode mnie. Czekaj... ja to napisałem??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Hej nie będę cię zasypywać pytaniami bo masz tylko 11 lat, zapytam tylko: Czy czytasz lub oglądasz coś z gatunku sci-fi? A, powinnaś zaznaczać opcje obserwacji własnego tematu, wtedy przyjdzie ci powiadomienie za każdym razem kiedy ktoś napiszę w twoim temacie Powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Sierpień 3, 2015 Share Napisano Sierpień 3, 2015 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gold Pony Napisano Sierpień 4, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 4, 2015 YAY Jak dobrze widzieć Pegasis O Fluttershy nie pytam bo nie muszę. Jaki jest Twój stosunek do metalu/rocka? Skąd jesteś? Jeszcze i Nie lubię ani rocka ani metalu,wolę spokojniejszą muzykę Jestem z Radomia Hej nie będę cię zasypywać pytaniami bo masz tylko 11 lat, zapytam tylko: Czy czytasz lub oglądasz coś z gatunku sci-fi? A, powinnaś zaznaczać opcje obserwacji własnego tematu, wtedy przyjdzie ci powiadomienie za każdym razem kiedy ktoś napiszę w twoim temacie Powodzenia! Nie,nie lubię sci-fi Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca - Fanart/fanfic (rysujesz/piszesz)? Jeśli nie wiesz jak zacząć swoją przygodę na naszym forum to zapraszam do quizu Pinkie Pie. Oczywiście Celestia Alikorna Rysuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 5, 2015 Share Napisano Sierpień 5, 2015 Rysuję Pochwal się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
askluna.pl Napisano Sierpień 7, 2015 Share Napisano Sierpień 7, 2015 A ja Cię kręci właściwie mam tak samo na imię i tak samo wyglądam ....I mam 11 lat Xd Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gold Pony Napisano Sierpień 10, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2015 Co sądzisz o Lao Che? Słyszałaśo ich nowej płycie? Lubisz Derpy? A Rarity? Słuchasz Trójki? Zapraszam cię do działu Derpy. Jest tam aktualnie trochę pusto, ze względu na czyszczenie działu, ale i tak jest tam kilka tematów. No i widzę, że masz na profilowym humanizację Fluttershy. Szukałam ich ostatnio w internecie i powiedz mi, co sądzisz o tym? -> http://images6.fanpop.com/image/photos/36100000/Fluttershy-image-fluttershy-36189730-240-200.jpg Nie znam,nie słyszałam Nawet Nie za bardzo Nie Świetna Flutter Pochwal się Jeszczę się uczę i nie będę ich publikować A ja Cię kręci właściwie mam tak samo na imię i tak samo wyglądam ....I mam 11 lat Xd Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się