BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Jako iż w dziale Cadance Walentynki trwają wiecznie. I wiecznie trwać tutaj będą (o ile dział nie zostanie wywalony lub forum zamknięte), dlatego też powstaje zabawa Walentynkowa, która trwać będzie... Nie przeciągając tego dłużej, wytłumaczę Wam tę prostą zabawę: Avatar podaje nick użytkownika, który podobno szuka kogoś, z kim może spędzić resztę swojego życia. Wy jako ,,mili użytkownicy" podajecie nick drugiego użytkownika (najlepiej żeby płeć tego użytkownika była inna od płci użytkownika, którego ja podałam), który najbardziej do niego pasuje. Wszyscy się cieszą, bo użytkownik znalazł swoją miłość na tym cudownym forum. Pamiętajcie, że w pierszym poście zawsze będzie podana lista użytkowników z parami, więc starajcie się tam zaglądać, aby userzy się nie powtórzyli. (Odświeżona wersja "W poszukiwaniu miłości" autorstwa Cavy) Pierwszą osobą szukającą pary jest Siper. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 8, 2015 Share Napisano Sierpień 8, 2015 Ylthin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 8, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2015 Mamy remis, kto przesądzi o wyniku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 11, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 11, 2015 (edytowany) Ok, skoro mamy nadal remis, to ja oddam swój głos na Katherine. A kogo znajdziecie dla Uszatki ? Siper - Katherine Uszatka - ? Edytowano Sierpień 13, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 13, 2015 Share Napisano Sierpień 13, 2015 Ale ja mam swoją drugą połowę ;___; PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Sierpień 14, 2015 Share Napisano Sierpień 14, 2015 PervKapitan, bo to moje forumowe OTP, haha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 18, 2015 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2015 (edytowany) Ok, Uszatki drugą połową zostaje PervKapitan. A kogo znajdziecie dla Dolara? Siper - Katherine Uszatka - PervKapitan Dolar - ? Edytowano Sierpień 18, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Zegarmistrz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 Fanfiki. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 19, 2015 Share Napisano Sierpień 19, 2015 ^This. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Wrzesień 4, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Czekam do jutra wieczora, za decydującym głosem.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Zegar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Fanfiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Wrzesień 4, 2015 Share Napisano Wrzesień 4, 2015 Fanfiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 1, 2015 Autor Share Napisano Październik 1, 2015 Wygrywają zatem Fanfiki A kto będzie pasował do Cavy?Siper - KatherineUszatka - PervKapitanDolar - FanfikiCava - ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 14, 2015 Autor Share Napisano Listopad 14, 2015 Hmm, po bardzo długim czasie Cava doczekała się swojej pary, Advillion... A kogo znajdziecie dla Arka Fuksa? Siper - Katherine Uszatka - PervKapitan Dolar - Fanfiki Cava - Advillion Fuks - Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Luty 14, 2016 Autor Share Napisano Luty 14, 2016 Ok, to może Zegarmistrz? Kogo znajdziecie dla niego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts