DDD Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Wow. szaczuneczek za obrazki 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 25, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Dziękuję za docenienie!Wiele to dla mnie znaczy Dzisiaj chyba uruchomię temat z requestami jak tylko kiedyś postanowię się ruszyć z łóżka bo na fonie wolę większego tematu nie ogarniać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 29, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2015 Hej hej!Ostatnio trochę zmieniłem nastawienie artystyczne i otworzyłem temat z requestami jak jeszcze o tym nie wiecie :3 http://mlppolska.pl/topic/13662-dzikie-requesty-od-fteara/#comment-727020Wrzucę tutaj przy okazji 2 prace które udało mi się wykonać dla FirstChoice i PervKapitan Chwilowo plan na życie jest taki:1. Skończyć w max 2 tygodnie 3 requesty.2. Wykonać pracę na konkurs jabłkowy 3. Przygotowanie się do największego dzieła dotychczas i oczywiście wykonanie go - Past Sins Tribute. Chcę jeszcze trochę poćwiczyć popracować dla innych a potem wezmę się za to cudeńko które wciąż mnie dręczy i męczy. Połączenie dwóch scen czyli płaczącej Nightmare Moon i ukazanie się Twilight i Nyx w zwierciadle łez.Jak się uda jakbym tego chciał to będzie to naprawdę coś dobrego. Jak nie to idę po żyletki A tutaj obiecane prace: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tangerine Napisano Październik 3, 2015 Share Napisano Październik 3, 2015 Widać, że pozy wychodzą ci już o wiele lepiej. Para kucyków z pierwszej pracy jest ( według mnie ) twoim najlepszym rysunkiem do tej pory, ale przyczepię się do tła ( zielone węże wystające z ziemi atakują! ). Powodzenia z kolejnymi requestami . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Hej ptysie!Wiem, że od dawna się tutaj nic nie dzieje ale cóż skupiłem się prawie całkowicie na requestach i kto jeszcze nie widział tematu to zapraszam na niego http://mlppolska.pl/topic/13662-dzikie-requesty-od-fteara/#comment-727020Najlepsze źródło to i tak będzie mój kochany deviancik: http://frozentear7.deviantart.comTym razem postanowiłem coś dla siebie zrobić co dosyć odmienną rzeczą jest ostatnio Ustawiłem już sobie na avatarka i w końcu nie muszę patrzeć na tamten brzydacki co zrobiłem na początku tabletowania Mam nadzieję że praca wam się podoba bo trochę chyba z nią posiedzę na avatarze.Enjoy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siwy Napisano Październik 15, 2015 Share Napisano Październik 15, 2015 (edytowany) Jak zawsze mi się podoba Ale najbardziej w tym rysunku podobają mi się oczy i ten wyraz pyszczka, takie super Ten pyszczek, to niby taki zwykły a jednak ma coś w sobie Edytowano Październik 15, 2015 przez Siwy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się