Jump to content

Dzikie requesty od FTeara

FrozenTear7
 Share

Recommended Posts

Witam wszystkich zainteresowanych!

Rysuję już od ponad miesiąca i nie zamierzam prędko zaprzestać. Postanowiłem dać coś od siebie innym i dlatego otwieram ten temat.
Jestem gotowy wykonać różne kucowe prace na wasze prośby.
Pracuję na tablecie graficznym w SAIu i mogę wykonać różnorakie scenki z wybranymi przez was postaciami czy też waszymi OC'kami.
Myślę, że wykonywanie avatarów również wchodzi w grę. Co do sygnatur to nie spodziewałbym się powalających dzieł gdyż wszelakiej maści lens flare'y lasery i kosmiczne wykonania nie są moją mocną stroną. Wolę rysować różne scenki rodzajowe jednak jestem otwarty na różne propozycje. W końcu zakładam ten temat po to żeby zarówno się dalej rozwijać jak i wykonać coś fajnego dla innych.

Wiadomo zapraszam na mojego dA po rysuneczki:  http://frozentear7.deviantart.com czy też na temat z moimi dziełami http://mlppolska.pl/topic/13378-frozentear-and-his-frozen-talent/?page=5

Chciałem dodać tylko, że o ile jacyś chętni w ogóle się znajdą to sądzę, że będę brał max 3 zamówienia i na kolejne poczekam aż wykonam bieżące.

Myślę, że to tyle z mojej strony :yay: Jeśli ktoś o dziwo czuje się zachęcony to zapraszam do zgłoszeń.
Prosiłbym o podanie czym ma być konkretna praca, ewentualnie narzucone wymiary, postaci, konkretne kolorki, sceneria, efekty (które są dla mnie możliwe do wykonania :spike:).
Oferuję wgląd na bieżąco do mojej pracy i modyfikacje różnych elementów wedle upodobań.

Pozdrawiam i zachęcam!

LISTA ZAMKNIĘTA CZY COŚ :kappa:

Edited by FrozenTear7
  • Upvote 2

@FirstChoice
Ten pan z pewnością już pozajmował :kappa:kappa_by_frozentear7-d9atmxl.jpg

Wiadomo, że narysuję ^^ 

Prosiłbym o dokładne obrazki postaci do narysowania :3
I jakieś konkretne prośby co do wykonania? Jakaś ładna sceneria? Konkretne miejsce budynek nie wiadomo co? :D Bo jak nie ma takich wskazań to narysuję co ładnego mi przyjdzie do głowy. I rozumiem, że to zwykły typowy obrazek nie na jakąś sygnaturkę i inne?

Czekam na info i idę studiować jak kucyki się przytulają dokładnie *( ͡° ͜ʖ ͡°)*
Wrzucam Cię na listę!

Czy scenka miałaby wyglądać mniej więcej w tym stylu?

5307563b036ea.jpg

Edited by FrozenTear7
  • Upvote 1

Heja :3
Możesz narysować moją OCkę? 
http://pervkapitan.deviantart.com/art/coloured-Grey-Scientist-517750280
I tak, to jest klacz ^^

Żaden problem! Tak tylko spytam czy ona nie ma ogona? ^^ Znaczy że nie włosie tylko ma ogon taki jaszczurkowy z tego co wnioskuję? :D Wszystko powinno się udać tylko jakby co to będzie do poprawianie pewnie moment wyjścia tego ogona bo nie jestem pewien jakiej grubości by to miało być przy zadzie. O ile wszystko dobrze rozumiem jak anatomia tej postaci działa :spike:
Ale wszystko do zrobienia i po wykonaniu pracy dla FirstChoice wezmę się za twoją :) Dopisuję do listy. 

• Upvote 1

Żaden problem! Tak tylko spytam czy ona nie ma ogona? ^^ Znaczy że nie włosie tylko ma ogon taki jaszczurkowy z tego co wnioskuję? :D Wszystko powinno się udać tylko jakby co to będzie do poprawianie pewnie moment wyjścia tego ogona bo nie jestem pewien jakiej grubości by to miało być przy zadzie. O ile wszystko dobrze rozumiem jak anatomia tej postaci działa :spike:
Ale wszystko do zrobienia i po wykonaniu pracy dla FirstChoice wezmę się za twoją :) Dopisuję do listy. 

Jeżeli chodzi o jej ogon to tak, jest taki gadzi, u nasady dość gruby, a później "chudnie"
Co do rogów, bo wiem, że mogą być z nimi problemy - zakręcają się one dookoła uszów. Mimo posiadania rogów jest kucem ziemnym, bo rogi są wynikiem eksperymentów, a klacz nie posiada magii. Jeżeli masz jeszcze wątpliwości to możesz zerknąć na pracę innej użytkowniczki forum, która narysowała świetnie moją OCkę, gdzie ładnie widać ogon oraz rogi jak powinny wyglądać ^^ 
http://trashz.deviantart.com/art/Grey-Scientist-541621004 

• Upvote 1

Jeżeli chodzi o jej ogon to tak, jest taki gadzi, u nasady dość gruby, a później "chudnie"Co do rogów, bo wiem, że mogą być z nimi problemy - zakręcają się one dookoła uszów. Mimo posiadania rogów jest kucem ziemnym, bo rogi są wynikiem eksperymentów, a klacz nie posiada magii. Jeżeli masz jeszcze wątpliwości to możesz zerknąć na pracę innej użytkowniczki forum, która narysowała świetnie moją OCkę, gdzie ładnie widać ogon oraz rogi jak powinny wyglądać ^^ http://trashz.deviantart.com/art/Grey-Scientist-541621004 

Nie wiedziałem że Trash rysowała twoją OC ładnie ^^ Myślę że to wszystko czego potrzebuję do wykonania pracy. Dam znać kiedy się za to wezmę. Jak tylko pierwsza praca się tu pojawi to biorę się za twoją :yay: Jakbym miał jakieś wątpliwości go dopytam :D 

• Upvote 1

Witam witam!
Wydawałoby się że nic się tutaj nie dzieje a tu hoho niespodzianka!
2 prace zostały już wykonane:

FirstChoice request:

mlp___firstchoice__commission__by_frozen

PervKapitan request:

mlp___gray_scientist___pervkapitan__comm

Klienci zadowoleni i mam nadzieję że wam też się spodobają te prace i dadzą wam troszkę cierpliwości w oczekiwaniu na wolne miejsca.

Jednak postanawiam trochę zmienić plany i powiększam listę zleceń do 5 osób!

Jedna praca to średnio 3-5 dni dla mnie i jeśli komuś chce się czekać 2 tygodnie na 4, 5 miejscu na liście do zapraszam do wpisywania się!

------

Zapraszam na dA po lepszą jakość i inne fajne rzeczy: http://frozentear7.deviantart.com

Edited by FrozenTear7
  • Upvote 3

@Velvie Latte czy Macchiato? :spike:
Niby znowu zamknąłem listę w opisie ale byłbym bezduszny gdybym odmówił pracy :D
Tylko bierz pod uwagę to, że jesteś 4 w kolejce i szybko pracy nie wykonam :3 Tym bardziej że chwilowo trochę eksperymentuję ze stylem i to może minimalnie opóźnić wykonywanie spraw.
Jak będzie się twój czas zbliżał (źle to brzmi :D) to się zgłoszę i dam znać co i jak.
Ale ciekawy pomysł na pracę i myślę będzie to interesujące wyzwanie.

May I have ur attention plz!

ZAMYKAM REQUESTY na tą chwilę.
4 requesty od ludzi tutaj z forum 1 z dA. Planuję coś wykonać na pewne konkursy czyli razem by było z 7 prac.
I kiedyś chciałbym się przymierzyć do dzieła mojego życia (chwilowo powiedzmy :D)  czyli zrobienie Past Sins Tribute co planuję od połowy mej przygody dotychczas z rysowankiem.

Pozdrawiam
The one whose tears are frozen.
Who wishes not to be forgotten.
Mortal just like you. Afraid of passing away.

But as long as a part of me is in people's minds I shall not be gone astray.

• Upvote 1

Witam witam.
Kolejny klient zadowolony. Cha-ching! :badass:

mlp___siwy_and_rainbow_dash__commission_

Mam nadzieję, że praca spodoba się tak jak Siwemu i mnie samemu :D
Postanowiłem wypróbować nowy styl i myślę wygląda dosyć ładnie. Będę się na nim skupiał na tą chwilę.
Jeśli ktoś chce requesty wykonane w "starym" stylu to proszę o info jakby co na przyszłość :)
Pozdrawiam :yay:

• Upvote 4

Hit the bell ring Ding Dong!

Przybywam z kolejną pracą tym razem dla Ginger:

mlp___gingerbread__commission__by_frozen

Myślę, że nowe eksperymenty ładnie się rozwijają i oby wam spodobało się tak jak spodobało się to Ginger :yay:
Biorę się jutro za kolejne prace!

Małe żale od Paweła:

Porównuję tak swój progres odkąd zacząłem rysować i jestem bardzo zadowolony mimo że i tak cholernie dużo pracy przede mną aby osiągnąć kiedyś wysoki poziom. Marzę żeby rysować jak Tsitra360 czy inni wspaniali artyści ale myślę że przez niecałe 2 miesiące pracy zaszedłem dosyć daleko:cadance_and_her_amazing_dress_by_frozentPraca z 8 sierpnia. Zacząłem rysować tak w ogóle od samego początku gdyż nigdy przedtem nie skupiałem się na rysowaniu w moim życiu chyba pod koniec lipca. Po tygodniu około już taką pracę potrafiłem wykonać.
3 października i myślę że moje prace mają już poziom średni/znośny jak widzicie powyżej zresztą jak tylko jesteście zadowoleni z tego co dla was robię to zawsze się będę czuł spełniony w sercu.Chcę podziękować wszystkim osobom na tym forum które na moim starym temacie z dziełami komentowały ochrzaniały czy wychwalały to co czynię.
Mam sporo własnej motywacji ale dzięki wam stałem się kimś więcej i rysowanie zmieniło moje życie na lepsze wewnętrznie i przybliżyło do samego fandomu.Dziękuję starym wyjadaczom co są ze mną od początku dziękuję tym dla których tworzyłem i stworzę.

:'(

Edited by FrozenTear7
  • Upvote 4

Dun dun dunnn :wow2:

Przybywam z kolejną misją wykonaną!

mlp___firstchoice2__commission__by_froze

Bardzo dobrze się bawiłem z tą pracą! Zaczynam mieć lepsze wyczucie w tym nowym stylu i myślę że wychodzi dosyć ładnie. Włosy są świetną zabawą mimo że tutejsza klacz sprawiła trochę kłopotów :D
Polecam się na przyszłość! Link do dank quality: http://pre01.deviantart.net/1c8d/th/pre/f/2015/280/e/e/mlp___firstchoice2__commission__by_frozentear7-d9c9kk8.jpg

Lecę dalej z kolejką nie ma czasu na obijanie się! Czas na wykonanie pracy dla Velvie :yay:

Pozdrawiam
Enjoy!

• Upvote 4

Lecimy z tym koksem:

velvie3_by_frozentear7-d9chcy9.jpg

Tak się prezentuje praca dla Velvie :yay: Tła na moich rysunkach powoli się rozwijają powiedzmy :D Włosy typowo były uciążliwe momentami ale całość bardzo fajnie się robiło.

Mam nadzieję że spodoba wam się tak jak Velvie :)

Teraz będę się brał za pewne zlecenie na okładkę opowiadania dla gościa na dA i mam przeczucie że będzie to bardziej wymagająca praca. Jak tylko będę miał pozwolenie to pochwalę się jak tylko skończę pracę :)

Co do rysunku Velvie to jeszcze nie mam linku to UltraPro Hd 69k jakości bo dopiero będę wrzucał na dA. Piszę z telefonu.

Pozdrawiam i nacieszcie swoje oczka nowym dziełem :wow2: 

Jest link!: http://frozentear7.deviantart.com/art/MLP-Velvie-Commission-565184690?q=gallery%3AFrozenTear7&qo=0

Edited by FrozenTear7
  • Upvote 4

Moja "Suprise" nadchodzi wielkimi krokami :wow2: Mogę Cię już o nią męczyć na priv? xD Bym zapomniała... Kolejna śliczna praca! Oby tak dalej :fluttershy5:

Dziękuję bardzo :)

Z twoją pracą to nie martw się o wszystkim póki co pamiętam :spike: Jak tylko skończę następną pracę i będę gotów do działania to się zgłoszę.

• Upvote 1