Duke Powraca Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Pamiętacie mnie? Tęskniliście? No to teraz powróciłem zwarty i gotowy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Nie pamiętam cię i nie tęskniłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Chłopie, ja nawet nie znałem cię, kim byłeś, że odszedłeś? Ale, witamy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 No witaj i w ogóle, ale ja nie wiem, czy administracja będzie zbyt zachwycona na twój widok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ChrisEggII Napisano Sierpień 21, 2015 Share Napisano Sierpień 21, 2015 Znaczy się tego... Kwestią czasu jest powrót Arka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Nie pamiętam cię, ale no...część Kim ty człowieku jesteś? Czego tutaj dokonałeś? Dlaczego odszedłeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Duke wrócił?? Ja pizdi XDDDDDJak tam tulpa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 (edytowany) Hej... Edytowano Sierpień 22, 2015 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Holy shit... siema XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lordek Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 #cieknącedziurywpodłodzeNie no. Siemanko i w ogóle. Baw się dobrze na forume. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Sierpień 22, 2015 Share Napisano Sierpień 22, 2015 Czy to przypadkiem nie słynny Duke, który stał się Władcą Tulp? Z resztą nieważne. Ja i moje tulpy witamy cię w bardzo niskim ukłonie i jednocześnie żegnamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się