Rapid Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 No i powiedzmy sobie szczerze. Z sezon na sezon polski dubbing nabiera nowego wymiaru. Co raz bardziej dla starszej widzów xDWg mnie nawet lepiej :D,może w jakimś stopniu ludzie będą troszeczkę inaczej patrzeć na mlp niż tylko na bajkę dla dziewczynek (tak z biegiem sezonów). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Wg mnie nawet lepiej :D,może w jakimś stopniu ludzie będą troszeczkę inaczej patrzeć na mlp niż tylko na bajkę dla dziewczynek (tak z biegiem sezonów).Wg mnie to co już definiuje, że polski mlp:fim "starzeje" się z widzami świadczy mi obecnie już używanie określeń: koń, kuc.W samym oryginale sceny jakie tworzą też o tym świadczą np. Pinkie zakochana w pomniku króla gryfów Albo sam easteregg: "slenderman" w S4E09 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Wg mnie to co już definiuje, że polski mlp:fim "starzeje" się z widzami świadczy mi obecnie już używanie określeń: koń, kuc.W samym oryginale sceny jakie tworzą też o tym świadczą np. Pinkie zakochana w pomniku króla gryfów Albo sam easteregg: "slenderman" w S4E09 O kurczaki o slendermanie nic nie wiem podasz w której minucie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 (edytowany) O kurczaki o slendermanie nic nie wiem podasz w której minucie?Tak jak mówiłem jest to w S04E09, a pojawia się w 17:06 sekundzie. Pssss. Jeeest w krzakach... Edytowano Wrzesień 25, 2015 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 (edytowany) Tak jak mówiłem jest to w S04E09, a pojawia się w 17:06 sekundzie. Pssss. Jeeest w krzakach...Wtf??! rzeczywiście,no to pokazali klasę :D,ja pamiętam jednego easter egga w S02E07 gdzie RD kończy śpiewać piosenkę i wtedy Derpy wychyla się z kurnika,taka sytuacja Edytowano Wrzesień 25, 2015 przez Rapid Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Wtf??! rzeczywiście,no to pokazali klasę :D,ja pamiętam jednego easter egga w S02E07 gdzie RD kończy śpiewać piosenkę i wtedy Derpy wychyla się z kurnika,taka sytuacjaPrawdę mówiąc nie zauważyłem tego z Derpy wtedy przy oglądaniu odcinka, lecz zobaczyłem to całkiem niedawno zaglądając przez przypadek na tą stronę mówiącą o znajomości memów.Ubawiło mnie widząc to xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Wie ktoś co się dzieje? 13 września wyszło 13 odcinków i tyle.Nie ukrywam,że czekam na odcinki PL,stwierdziłem,skoro jest już PL to sobie poczekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się