Ponitek Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Czołem! Nazywam się Majka! Mam 11 lat =3 Od razu powiem, iż jedna forumowiczka to moja siostra- Gingerbread11. Nie mam jeszcze zainteresowań lecz pragnę zajmować się w przyszłości matematyką Już 5 lat uczę się angielskiego ;D Lubię grać w gry np. The Sims, Minecraft, Transformice, Five Nights at Freddy's itp. Kucyki zaczęłam oglądać jak miałam 6 lat, ale fandomem zainteresowałam się około 2 lata temu. Moja ulubiona postać to Twilight. Wśród kuców tła lubię Lyre. Hmmm... A więc to tyle =3 Odpowiem na wszystkie pytania Dowidzenia! Ponitek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1stChoice Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Czeeeeeeeeeeeeeeść Majka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Witaj, cześć i czołem! Życzę miłego dnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Siemano Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Hello my sister! Jak miło cię tu widzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 (edytowany) Witaj serdecznie! Nie mam jeszcze zainteresowań lecz pragnę zajmować się w przyszłości matematykąMatematyka? Ambitnie! Ja to zawsze byłem (i jestem) cymbałem z matmy A tak poza tym mam parę pytań:1. Skąd pochodzisz? (wystarczy województwo)2. Jaki jest twój ulubiony fanfik i, jak chcesz, dlaczego ci się podoba?3. Jakieś plany na przyszłość?4. Ulubiony zespół\wykonawca5. Masz jakieś hobby?6. Lubisz Pinkie Pie?PS: Pytam tak dużo, bo to po prostu moja natura Życzę Ci, abyś się dobrze tutaj bawiła i miło spędziła tutaj z nami czas!Pozdrawiam! Edytowano Wrzesień 17, 2015 przez Zexel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Witaj na naszym forum i życze tobie żebyś się dobrze bawiła.A teraz pytanka ^^1.Ulubiony członek Woonderbolts2.Lubisz Spitfire ?3.Za co lubisz Lyre?Myśle że nie sprawiam kłopotu tymi pytankami? Jak sprawiłem to sorry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 17, 2015 Share Napisano Wrzesień 17, 2015 Witamy Rodzinka rozumiem się na forum sprowadza jak już siostra jest A ja zapytam dlaczego Twilight jest taka super?! Za co ją lubisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitek Napisano Wrzesień 18, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Witaj serdecznie! Matematyka? Ambitnie! Ja to zawsze byłem (i jestem) cymbałem z matmy A tak poza tym mam parę pytań:1. Skąd pochodzisz? (wystarczy województwo)2. Jaki jest twój ulubiony fanfik i, jak chcesz, dlaczego ci się podoba?3. Jakieś plany na przyszłość?4. Ulubiony zespół\wykonawca5. Masz jakieś hobby?6. Lubisz Pinkie Pie?PS: Pytam tak dużo, bo to po prostu moja natura Życzę Ci, abyś się dobrze tutaj bawiła i miło spędziła tutaj z nami czas!Pozdrawiam! 1. Pochodzę z Dolnego Śląska2. Dawno nie oglądałam, więc nie pamiętam 3. Mam ich wiele np. Chce zostać Matematyczką.4.Ewa Farna 5.Jak na ten czas niem mam za dużo czasu... Ale uwielbiam Malować (nie wychodzi mi to :( )6. Oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitek Napisano Wrzesień 18, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Witaj na naszym forum i życze tobie żebyś się dobrze bawiła.A teraz pytanka ^^1.Ulubiony członek Woonderbolts2.Lubisz Spitfire ?3.Za co lubisz Lyre?Myśle że nie sprawiam kłopotu tymi pytankami? Jak sprawiłem to sorry 1.Nie interesuje się za bardzo Woonderbolts... wybacz2.Tak3.Lubie ją za to, że jest wierna przyjaźni z bon bon i wybaczyła swojej przyjaciółce mimo to, że jej nie powiedziała o tym, że jest tajną agentką 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitek Napisano Wrzesień 18, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Witamy Rodzinka rozumiem się na forum sprowadza jak już siostra jest A ja zapytam dlaczego Twilight jest taka super?! Za co ją lubisz?Lubie ją za to, że nie boji się podejmowania wyzwań. A tak pyzatym obie lubimy nauki ścisłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Lubie ją za to, że nie boji się podejmowania wyzwań. A tak pyzatym obie lubimy nauki ścisłe"Na razie" lubisz Ale spoko sam się po części z Twilight wiążę i również z tego powodu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Witam.Mieć 11 lat i 5 lat się uczyć angielskiego..... na co ten świat schodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Czy ja wiem czy coś się zmieniło ja uczyłem się od 1 podst Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Ja dopiero w technikum mam prawdziwy ang xd W gimbazie to niby był ale nie było a w podst wogóle nie miałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitek Napisano Wrzesień 18, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Witam.Mieć 11 lat i 5 lat się uczyć angielskiego..... na co ten świat schodzi. W zerówce czekałam na autobus więc tato zapisał mnie na anglika, potem od 1 klasy obowiązkowo [emoji310] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Czy nie jesteś za stara aby oglądać kolorowe kucyki?Jest za stara, Ale tylko troszeczke Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitek Napisano Wrzesień 18, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Jest za stara, Ale tylko troszeczke Na kucyki nigdy nie jest zapuźno [emoji191] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DDD Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 (edytowany) Na kucyki nigdy nie jest zapuźno No czy ja wiem? Edytowano Wrzesień 18, 2015 przez bolish77 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 Na kucyki nigdy nie jest za późno Niby nie, ale Ty masz już 11 lat, więc to może się ludziom wydawać dziwne. Przykładowo, ja w twoim wieku nie oglądałem My Little Pony, po prostu wtedy wyrosłem z bajek dla małych dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 19, 2015 Share Napisano Wrzesień 19, 2015 @up To nie zasada, a to nie wyjątek. Nabrazie jakby co może to być traktowane z pobłażaniem. Choć spore problemy mogą być w gimbazjum... Ależ gdzie moje maniery!Witam serdecznie młodą damę w progach forum!Mam kilka pytań (tak jak zawsze )1. Ulubiony antagonista? 2. Słuchasz muzyki fandomowej?3. Co sądzisz o postaci dr. House'a?4. Piszesz? Rysujesz?5. Jak dogadujesz się z siostrą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponitek Napisano Wrzesień 19, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 19, 2015 @up To nie zasada, a to nie wyjątek. Nabrazie jakby co może to być traktowane z pobłażaniem. Choć spore problemy mogą być w gimbazjum... Ależ gdzie moje maniery!Witam serdecznie młodą damę w progach forum!Mam kilka pytań (tak jak zawsze )1. Ulubiony antagonista?2. Słuchasz muzyki fandomowej?3. Co sądzisz o postaci dr. House'a?4. Piszesz? Rysujesz?5. Jak dogadujesz się z siostrą? 1.Nightmare Moon2.Czasem :/3.Nie interesuje mnie za bardzo...4.Czasem jak coś mi przyjdzie do głowy to pisze. Malowanie... Maluje ale tylko dla rozrywki, i tak nie potrafię.5. Z siostrą, zależy od atmosfery... Gdy jest napięta to się ignorujemy a tak to mamy dobre relacje ;3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pani Mączka Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Hej hej witam sąsiadkę z województwa dolnośląskiego!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artis25 Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 ej ja też jestem z dolnego (Dobromież koło Świebodzic koło Wałbrzycha koło Wrocławia) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się