Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 (edytowany) Wchodzę dzisiaj, strona wygląda tak: http://prntscr.com/8ipf06 Co ciekawe, gdziekolwiek indziej na forume już jest ok SKAJU NAPRAW!http://prntscr.com/8ipfh0 ARJEN POPSUŁ! Edytowano Wrzesień 21, 2015 przez Niklas 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Nie wiem co gorsze, autyzm bijący z tego działu, czy nieestetyczna, boląca oczy, rozciągnięta w prawo strona. Tak czy siak to drugie można naprawić. I o to proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Jeżeli to przez ten obrazek to proszę go natychmiast usunąć. Takie rozciągnięcie głównej strony utrudnia przeglądanie forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Jeżeli to przez ten obrazekTo przez ten obrazek. Zablokowałem go ublokiem i forum jest normalne xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 To przez ten obrazek. Zablokowałem go ublokiem i forum jest normalne xdNo to w takim razie należałoby go usunąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Wrzesień 21, 2015 Share Napisano Wrzesień 21, 2015 Gotowe. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) Nie byłem pewny czy obrazek działowy w ACP wciąż jest w zakładce "regulamin" czy gdzie indziej, toteż kombinowałem. Nawet nie zauważyłem, że całe forum rozciągnęło, za co przepraszam forumowiczów. Każdemu się zdarza, a przynajmniej każdemu który coś robi i nie mam tu na myśli pana Half-Pint Hero (pozdrawiam). Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez ArjenNightŁuska Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts