Garin Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Witam wszystkich!Jak wiecie(albo nie wiecie) 28 września jest Światowym Dniem Jabłka i z tejże okazji chciałbym zachęcić do wzięcia udziału w dwóch konkurencjach: 1. Plastycznym: technika dowolna, kreacja musi zawierać tematykę związaną z AJ/MLP oraz jabłkami2. Kulinarny: ciekawe przepisy na potrawy zawierające jabłka + zdjęcie gotowego dania Regulamin:- zakaz umieszczania w pracach treści gore/clop (plastyczny)- zakaz wykorzystywania prac wykonanych przez osoby trzecie- przepis ma być sprawdzony!- prace należy przesłać na moje PW Czekam do 30 października. Kiedy zostanie wydany werdykt, zwycięskie i wyróżnione dzieła zostaną tutaj upublicznione. Nagrodą będzie oczywiście unikalna odznaka za trzy pierwsze miejsca w poszczególnych konkrecjach. Oczywiście, jeśli admini przywrócą system odznak. Pytania w sprawie konkursu można pisać pod tym tematem. Edytowano Październik 2, 2015 przez Garin Poprawka 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 - zakaz umieszczania w pracach treści gore/clop (plastyczny)Czyli w kucharskim już można gore? 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 28, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Czyli w kucharskim już można gore? Możesz i w plastycznym gore umieścić, ale nie licz na publikacje pracy. Tak serio, to raczej nie spodziewam się w części kucharskiej, że komuś przyjdzie do głowy przygotowanie potrawy z elementami gore. Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Garin 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Garinę, jeśli okazałoby się, że nikt nie dał pracy plastycznej to mogę dać to co narysowałem (jeśli NAPRAWDĘ to będzie konieczne )Ale co do pytań, jest limit prac? Można w dwóch ,,kategoriach" startować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Właśnie, można brać udział w dwóch kategoriach?Za tagi masz u mnie minus, Garin... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Chciałem się spytać, czy jak się bierze udział, to od razu trzeba w dwóch, czy można wziąć udział tylko w jednym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 28, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2015 (edytowany) Właśnie, można brać udział w dwóch kategoriach?Chciałem się spytać, czy jak się bierze udział, to od razu trzeba w dwóch, czy można wziąć udział tylko w jednyAle co do pytań, jest limit prac? Można w dwóch ,,kategoriach" startować?Wiedziałem, że o czymś zapomniałem... Oczywiście, że można w obu kategoriach albo tylko w jednej. Zaś jeśli chodzi o limit prac to jedną na kategorię. Za tagi masz u mnie minus, Garin...Tagi się poprzestawiały przy dodawaniu tematu i wychodzi z nich, że "pony best is background", czyli w sumie nawet lepiej niż w zamierzonej wersji. Edytowano Wrzesień 28, 2015 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Kurczę chętnie bym wziął udział,ale nie mam miejsca na telefonie,żeby zrobić zdjęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Kurczę chętnie bym wziął udział,ale nie mam miejsca na telefonie,żeby zrobić zdjęcie.To nie jest wymówka, bo zdjęcie można wysłać na neta, usunąć, zrobić konkursowe, wysłać usunąć i ściągnąć stare . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Ok jakoś da radę,nawet mam pomysł.Wiedząc,że nie mam umiejętności plastycznych wezmę się za kucharski chociaż jako facet nie powinienem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Czy jabłka mają być głównym składnikiem, czy mogą być tylko dodatkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Wrzesień 28, 2015 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Czy jabłka mają być głównym składnikiem, czy mogą być tylko dodatkiem?Głównie chodzi o to, aby jabłka się tam znalazły, czyli bez różnicy, czy jako główny składnik, czy jako dodatek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Wrzesień 28, 2015 Share Napisano Wrzesień 28, 2015 Przepis na jabłko:1: Pójść w nocy do sadu.2: Podejść do drzewa.3: Doskoczyć do jabłka na gałęzi i je zerwać.4: Odpędzić się od psa.Gotowe! Smacznego! 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 2, 2015 Autor Share Napisano Październik 2, 2015 Dziękuje za przypomnienie Chief. Otóż w kwestii przepisu należy go uprzednio własnoręcznie przygotować/ugotować. Jakby ktoś miał wątpliwości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Październik 5, 2015 Share Napisano Październik 5, 2015 Ile potraw można zgłosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 5, 2015 Autor Share Napisano Październik 5, 2015 Ile potraw można zgłosić?Jedną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 15, 2015 Autor Share Napisano Październik 15, 2015 Przypominam, że pozostało 15 dni do oddania prac. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 25, 2015 Autor Share Napisano Październik 25, 2015 (edytowany) Ponownie przypominam, że pozostało niecałe 5 dni do oddania prac. Edytowano Październik 25, 2015 przez Garin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Październik 29, 2015 Share Napisano Październik 29, 2015 Do której godziny można oddawać prace? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 29, 2015 Autor Share Napisano Październik 29, 2015 godzinę temu White Hood napisał: Do której godziny można oddawać prace? Do godziny 23:59 dnia 30 października. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Październik 31, 2015 Autor Share Napisano Październik 31, 2015 Wyniki konkursu powinny się pojawić za tydzień, jak tylko uda mi się znaleźć wolny czas. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garin Napisano Listopad 8, 2015 Autor Share Napisano Listopad 8, 2015 (edytowany) WYNIKI KONKURSU! W części plastycznej przede wszystkim brany pod uwagę był klimat pasujący do eventu jak i wykonanie. Klasyfikacja uplasowała się w następujący sposób: 1. miejsce: Fikus http://i.imgur.com/bcdH8M6.png 2. miejsce: DJSzklaż http://i.imgur.com/6qDfyEt.jpg 3. miejsce: Simplistic Invention http://i.imgur.com/Kr9yniZ.jpg W części kulinarnej było już ciężej bowiem każdy miał świetne pomysły na dania (Sam Serox próbował i się nie zatruł, także...). tutaj pod uwagę był brany sposób prezentacji, pomoc ze strony instrukcji jak i poziom zaawansowania, czyli "jak ktoś się postarał z tym i jak trzeba się postarać, by to zrobić". Klasyfikacja wypadła w następujący sposób: 1. miejsce: Chief 2. miejsce: White Hood 3. miejsce: Rex *Monster* Crusader Wszystkie prace kulinarne (kolejność nie ma wpływu na miejsca): https://docs.google.com/document/d/1cctxYqZlg7JJtLhcYagtnwj7qaRFkHwQntUV1lR9WEY/edit?usp=sharing Gratuluję i dziękuję wszystkim zwycięzcom w kategoriach jak i pozostałym uczestnikom, którzy nadesłali swoje prace za poświęcenie swojego czasu na przygotowanie dań jak i prac plastycznych. Edytowano Listopad 8, 2015 przez Garin 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Listopad 9, 2015 Share Napisano Listopad 9, 2015 Gratuluje wszystkim uczestnikom. Widzę, że prac było dużo, i dobrej jakości, co cieszy. Jednak dział AJ nie jest zapomniany przez naród. Musze przyznać, że niektóre prace wyglądają na prawdę smakowicie, a arty naprawdę ładne i z pomysłem. Byle tak dalej, a ja czekam na więcej nowych, nietypowych konkursów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 Gratuluję wszystkim. Hmm, może następnym razem zrobię jagnięcinę? Jeśli oczywiście będziemy coś gotować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 Szczerze jak zobaczyłem co inni zrobili to sobie tylko pomyślałem "po co Ja w ogóle próbowałem"Gratuluje umiejętności kulinarnych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts