Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Myślę że nowoczesność. Lot na Marsa czy lot na Księżyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Lot na Księżyc. Prawda czy wyzwanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 (edytowany) Prawda. Spotkać kosmite czy spotkać dinozaura? Edytowano Styczeń 28, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Spotkać kosmitę. Interesuję się tą tematyką i byłoby to dla mnie równe wygraniu losu na loterii. Szukać czy ukrywać się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Szukać. plecak czy torba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Do szkoły wolałam brać plecak, był zdrowszy dla mojego kręgosłupa przy tak ogromnej ilości książek. Na co dzień preferuję torbę. Potencjalny partner - młodszy czy starszy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Starszy. Dżem domowej roboty czy ze sklepu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Domowy. Seriale czy filmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 (edytowany) Szukanie. Gry pudełkowe czy wersje cyfrowe? Edytowano Styczeń 28, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 (edytowany) Pudełkowe. Hamulec ręczny czy nożny? @Starlight Sparkle Spoiler A musisz odpowiadać wtedy co ja?! Edytowano Styczeń 28, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Ręczny... Akwarium czy terrarium? Spoiler Zdarza się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Akwarium, żadnych pajęczaków proszę... Oszczędzanie czy wydawanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Oszczędzanie Chyba, że mówimy o kucykach Czarna wdowa czy tarantula? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Tarantula Spoiler A Ty złośliwy jesteś, wiesz? Duża poducha czy mała podusia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Duża jest o wiele wygodniejsza ( przynajmniej dla mnie). Odkurzanie czy koszenie trawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 28, 2019 Share Napisano Styczeń 28, 2019 Odkurzanie Sieciarz jaskiniowy czy Kolczak zbrojny? Spoiler Wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 W bardzo ciekawy sposób zaczynam dzień, a dokładnie stanem przedzawałowym. Właśnie wyszukałam tych dwóch panów z powyższego pytania i mam już dosyć na dzisiaj. Ale niech już będzie ten sieciarz jaskiniowy, jakiś bardziej znośny się wydaje, w porównaniu do swojego kolegi. Zamknięte, ciasne pomieszczenie czy przytłaczająca przestrzeń, która zdaje się nie mieć granic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 przestrzeń zimna kawa czy gorąca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Zdecydowanie zimna. Gorącą piję naprawdę rzadko, z uwagi na serce. Wzrok czy słuch? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 wzrok jestem wzrokowcem sok jabłkowy czy truskawkowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Jabłkowy. Włosy - proste czy kręcone? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 kręcone zakupy na szybko czy chodzenie po sklepach godzinami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Nie potrafię robić szybkich zakupów, wolę się wybierać w tym celu na dłuższą wyprawę. Oglądanie filmów w domu czy w kinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Wyśle że w kinie. Popcorn czy wata cukrowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Styczeń 29, 2019 Share Napisano Styczeń 29, 2019 Popcorn. Szczerość czy uczucia innych? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się