Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 W płynie. Jest bardziej higieniczne. Humor francuski czy brytyjski? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Z dwojga złego brytyjski. Historia... starożytność czy średniowiecze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Starożytność, jakoś lepiej wchodziły mi do głowy wydarzenia z tamtego okresu. Renesans czy barok? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Renesans, w baroku ze wszystkim przesadzali Literatura dwudziestolecia międzywojennego czy literatura wojenna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Literatura dwudziestolecia międzywojennego. Bardzo cenię dzieła z tego okresu. Złote Globy czy Oscary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Złote Globy - w sumie preludium do Oscarów, które jako nagrody i tak dawno temu straciły swój autorytet Hebrata z torebki czy parzona w czajniczku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Nie każ mi wybierać, kocham herbatę w każdym wydaniu. Ale skoro muszę się trzymać zasad gry, to uznajmy, że z torebki, bo taką piję w chwili obecnej. Proszenie o pomoc czy samodzielne dojście do rozwiązania, za wszelką cenę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Samodzielnie Spoiler Ja?! JA NIE DAM RADY?! Dźwiganie ciężkich przedmiotów czy proszenie o pomoc, aby ktoś dźwigał za Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Jestem absolutnym chuchrem, więc dla własnego bezpieczeństwa wolę poprosić o pomoc, choćby w pracy, gdzie mam pod ręką wielu postawnych facetów. Ale czasem się uprę i dźwigam rzeczy, zamiast np. schodzić do garażu więcej niż raz. Mowa werbalna czy niewerbalna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Niewerbalna wyraża więcej niż 1000 słów Według instrukcji czy "na czuja"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Według instrukcji, zwłaszcza w kontekście przedmiotów, których wcześniej nie używałam. Zbieranie pamiątek czy pozbywanie się wszelkich sentymentów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Zbieranie... Życie w dalekiej przyszłości czy przeszłości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Chyba przyszłości. Nie podoba mi się to, dokąd zmierza świat, ale pewne rozwiązania i udogodnienia z czasów współczesnych są jednak niezastąpione. Znać datę czy przyczynę swojej śmierci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Przyczynę Facebook czy message? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Message Facebook czy Google+? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Google+. Wszystko, byle nie Facebook. Używam go w ostateczności. Tumblr czy Pinterest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Tumblr. Pinterest mnie denerwuje, gdyż wymusza założenie konta. Laptop czy komputer stacjonarny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Laptop, z komputera stacjonarnego w ostatnim czasie korzystam tylko na zajęciach na uczelni. Spoiler Też wolę Tumblr. Do Pinterest nie mogę się przekonać. Komórka wysuwana czy z klapką? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Nie posiadam ani jednej, ani drugiej, lecz chyba z klapką jest lepsza, gdyż chroni wyświetlacz. Abonament czy na kartę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 na kartę; piekarnik czy mikrofalówka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Mikrofalówka. Z piekarnikiem się nie lubimy i schodzimy sobie z drogi. Brać kąpiel czy prysznic? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Prysznic, ileż można się moczyć Płatki owsiane czy muesli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Płatki owsiane. Jogurt naturalny czy z owocami? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Z owocami. Berek czy chowanego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 7, 2019 Share Napisano Luty 7, 2019 Zdecydowanie zabawa w chowanego. Wymaga więcej główkowania, co akurat lubię. Spoiler A w berka zawsze wolałam mieć kontrolę nad wszystkimi i ich gonić, stresowało mnie uciekanie. Kostka Rubika czy puzzle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się