Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Pastele. Rower czy motocykl? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Rower, tylko na to mnie stać Jedzenie czy spanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 19, 2018 Share Napisano Wrzesień 19, 2018 Spanie Rower czy narty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Rower - jadąc na nartach można wjechać w drzewo Cukier czy słodzik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Cukier. Słodzik brzmi podejrzanie Hamburger czy Cheesburger? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Hamburger Płatki z mlekiem czy musli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Musli Śmietana czy Kefir? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Śmietana Mydło czy żel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Żel Wanna czy Prysznic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Prysznic (w sumie mam kabinę i nie mam wanny, więc nie mam wyboru ) Głaskanie czy gilganie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Głaskanie, fajnie se pogłaskać jakiegoś czworonoga Uran czy Neptun? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Uran. Uran czy pluton? :^) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Chyba jednak Pluton, fajnie wygląda. Merkury czy Wenus? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Merkury bo chociaż tylko spali a nie udusi. I taki protip, w moim pytaniu nie chodziło o planety, pluton napisałem z małej nie bez powodu. Porządek czy bałagan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Porządek, ale też nie jakiś sterylny. Pizza czy Kebab? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Pizza, zazwyczaj jem z kumplami, więc bonus towarzyski oraz do kebaba trzeba raczej używać widelca, a ja jestem prostym człowiekiem i wolę kopytkami Alfabet koreański czy rosyjski? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 (edytowany) Rosyjski. Egipt czy Grecja? Spoiler Widelec do kebaba? Lolwut? Edytowano Wrzesień 20, 2018 przez Po prostu Tomek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Rower Xbox, Play Stacion czy PC Master Race? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 Rower Xbox, Play Stacion czy PC Master Race? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 20, 2018 Share Napisano Wrzesień 20, 2018 PC i Nintendo Gry strzelanki czy przygodowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Przygodowe. Są tylko dwie strzelanki, które lubię. Sims 4 czy Sims 2? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Sims 2, bo w to akurat miałem przyjemność kiedyś grać xD Pociąg naziemny czy metro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Naziemnym... Zwłaszcza jak jedzie fajną trasą i jest na co popatrzeć. Samolotem czy statkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Z samolotem doświadczeń nie mam, ale chyba i tak wolę statek. Wzgórze czy góra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Wrzesień 21, 2018 Share Napisano Wrzesień 21, 2018 Góra. Piłka czy Hokej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się