Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Niedzieli. Nudno jest. W poniedziałki mam za to przypływ mocy! Planszówki czy karcianki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Aleś trafił z tym pytaniem! Akurat wróciłem z samotnego spaceru Poker 5 card draw czy texas hold'em? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Szachy. Spoiler Musimy kiedyś razem zagrać w pokera on line Cisza czy muzyka grająca w tle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Rh+ Hello world czy migająca dioda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Migająca dioda Spoiler ZDROWIA DODA! Blondynki czy brunetki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 10, 2018 Share Napisano Grudzień 10, 2018 Brunetki. Wysokie czy niskie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Niskie Wesołe czy poważne ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Wesołe. Kebab czy Burrito? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 kebab podmieńce czy smoki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 11, 2018 Share Napisano Grudzień 11, 2018 Smoki Grubiutkie czy chudziutkie (kobietki)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Pomiędzy... ale z tych dwóch to chudziutkie. Solar Empire czy New Lunar Republic? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 New Lunar Republic. Spoiler Ja tam wolę grubiutkie! Więcej ciepła emitują! - czy +? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 + Poziom łatwy czy trudny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Łatwy, a potem może trudny! Przytulanie czy nietykalność osobista? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Przytulanie tylko bez przesady Okulary czy soczewki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Okulary. MASZ 400 ZŁ NA ZBYCIU! CO ROBISZ? Odkładasz? Czy kupujesz pluszowego kucysia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Za 400 zł to pewnie będzie fajnie już wyglądał... pewnie, że kupuję.. Fandom Wiedźmin czy Kucyki? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Kuce Wygrałeś w totka, odkładasz do banku i żyjesz z odsetek czy wydajesz wszystko na koks i dz...* Rarity? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Do banku Sam robisz naprawy domowe czy wolisz zapłacić, żeby ktoś zrobił je za Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Opcja pierwsza Chip czy Dale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Chip Core czy Arm (chodzi o grę Total Annihilation) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Core. Konformizm czy nonkonformizm? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 (edytowany) nonkonformizm zamaskowany pozornym konformizmem Szary czy Ragir? (Wilk w owczej skórze) 6 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Core. Ktoś tę grę poza mną jeszcze pamięta ?? Edytowano Grudzień 12, 2018 przez Chip 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 3 minuty temu, Chip napisał: Ktoś tę grę poza mną jeszcze pamięta ?? Nie, nie grałem. Po prostu musiałem coś wybrać Szary Spoiler Tego też nie widziałem Bycie grzecznym czy łobuzerstwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 (edytowany) podobnie jak w mojej wcześniejszej odpowiedzi; łobuzerstwo pod płaszczykiem grzeczniutkiego mol książkowy czy mol komputerowy? 12 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Nie, nie grałem. Po prostu musiałem coś wybrać Polecam gierę jeśli lubisz RTS'y, ta jest naprawdę zacna 12 minut temu, Grzegorz_Nikodem napisał: Tego też nie widziałem Ja dowiedziałem się o tej bajce wczoraj (z profilu miles-df) i wczoraj ją oglądałem, jakieś rosyjskie studio wykonało tę animację - infantylna ale ujdzie Edytowano Grudzień 12, 2018 przez Chip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się