Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Mądrala Druid czy czarodziej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Czarodziej Sernik czy piernik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Sernik Kirin dobry czy jego zła, ognista wersja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Dobry Kirin Zły Kirin czy Podmieniec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Podmieniec Spoiler Cheerful czy Youkai? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 10, 2019 Share Napisano Luty 10, 2019 Cheerful w rzeczy samej Galeria Trixie czy galeria Starlight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 11, 2019 Share Napisano Luty 11, 2019 Starlight Jednak są przyjaciółkami więc również ex aequo na pierwszym miejscu jest galeria Trixie Celestia czy Rain Shine? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 11, 2019 Share Napisano Luty 11, 2019 Celestia! Efekt zestawienia Ceśki prawie z każdym jest u mnie dość oczywisty. Największa moja miłość, jak już wielokrotnie podkreślałam. Spoiler 5 godzin temu, Cheerful Sparkle napisał: Czarodziej brzmi dumniej, Skarbie Ukryj treść W Twojej głowie czytała: Rarity Rarity Czubówna? Choleryk czy flegmatyk? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Choleryk! Sangwinik czy melancholik? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Sangwinik The Beatles czy The Rolling Stones? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
W.B. Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Zdecydowanie The Beatles, uwielbiam ich Gitara klasyczna czy elektryczna? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Klasyczna, ma ona swój niepowtarzalny urok. Białe czy czarne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Białe Niebieskie czy fioletowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Chyba jednak niebieskie. Jakoś tak przyjęłam, że to mój ulubiony kolor. Złoto czy diamenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Złoto Platyna czy złoto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Platyna, ma większą wartość od swojego odpowiednika w postaci białego złota. Złoto białe czy żółte? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Białe Szmaragd czy rubin? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Szmaragd! Spoiler A do kompletu jeszcze miłość i krokodyl.. Oj nie, nie krokodyl. Poproszę w zamian młodą Kathleen Turner. Ametyst czy lapis lazuli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Ametyst Aleksandryt czy akwamaryn? Spoiler Maud byłaby wniebowzięta naszą rozmową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cerssie Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Aleksandryt. Spoiler W dzieciństwie interesowałam się minerałami, do tej pory mam swoje skromne zbiory schowane gdzieś na poddaszu. Malachit czy onyks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Malachit Ameba czy pantofelek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Ameba Wirus czy pasożyt? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Wirus Filety rybne czy cała ryba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Filety Musztarda czy Ketchup? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 12, 2019 Share Napisano Luty 12, 2019 Ketchup. Stumilowy las czy las Everfree? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się