Gość Ziemowit Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 1. Pierwszą literą jego nicku jest W 2. lubi herbatę. 3. Mieszka na Lubelszczyźnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Styczeń 6, 2016 Share Napisano Styczeń 6, 2016 1. Nadal nie ma tytułu. 2. Płacząca Celestia na zdjęciu, co rzadko się zdarza. 3. Coś nie bardzo aktywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Marzec 30, 2016 Share Napisano Marzec 30, 2016 1. Sztandar jeszcze nie wywiesił. 2. Jestem jego korektorem. 3. Nie był w USA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 1. Lubi czytać co chce. 2. Animator SFM. 3. Nie lubi Blendera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 1. Lubi Star Craft 2. Dzierży złotą łopatę do odkopywania trup... tematów 3. Napisał mniej niż 100 postów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Marzec 31, 2016 Share Napisano Marzec 31, 2016 1. Avek ma zajebiaszczy. 2. Nadal nie dokończył opowiadania o Podmieńcu, który zachochał się w Fluttershy!!! A cholera mi się podoba! 3. Ma ponad 1000 lików na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 21, 2016 Share Napisano Wrzesień 21, 2016 1. Jest świeży 2. Jest rekrutem 3. Urodzony w marcu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 1. Nie znamy płci tego użytkownika. 2. Avatar skojarzony z anime. 3. Ma ponad 5 tysięcy komentarzy na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 1. Pisze fanfiki. 2. Lubi uniwersum Warhammera 40000. 3. Często odwiedza dział Gry i Zabawy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 (Słabe są, niestety. Widać w nich dziury jak w Bismarku ) 1. Lubi historię, ale przede wszystkim militaria z okresu II Wojny Światowej. 2. Jest studentem. 3. Najwyraźniej lata nie najgorzej, gdyż cały czas spada w dół na avku, a ziemi nie widać, to znaczy, że spada z wysoka. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 22, 2016 Share Napisano Wrzesień 22, 2016 1.mieszka przy granicy 2.Lubi historię 3. Ma 178 cm 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 1. Lubi, a wręcz uwielbia anime. 2. Nadal mam więcej repa od tegoż użytkownika, chociaż się dla mnie w cale nie liczą. 3. Przegrywam z nim pod względem stażu na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 25, 2016 Share Napisano Wrzesień 25, 2016 1. Jest przegrywem 2. Lubi podmieńce. 3. Aktywnie udziela się w forumowych zabawach. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 26, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2016 1. Ironiczna Laska. 2.genialnie rysuje a część jej prac powoduje u mnie dyskomfort. 3. Dawna opiekunka działu. (nie mylę się?) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 1. Nie raz zmienił tło profilowe (z Gandalfem było lepsze) 2. Przybył na forum kilka miesięcy po mnie. 3. Czasem miewa gorsze dni, jak każdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 1. Jest po stronie Imperium. 2. Od dawna jeden i ten sam avatar. 3. Najaktywniejszy w dziale gier i zabaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (Ta. Akurat najaktywniejszy, są inni.) 1. Napisał swojego pierwszego fika. 2. Odkąd pamiętam ma te kruki w sygnie. 3. Cały czas pisze, że ostatni raz był tutaj 30 czerwca, co prawdą nie jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 1. Nigdy nie miał sygnatury...A już łapię o co chodzi z tą przegraną stroną. 2. Nie lubi swojego OC, to tak jakby matka nie kochała własnego dziecka. Nie no może nie 3. Zawsze miał ten rozmazany avatar uwu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 26, 2016 Share Napisano Wrzesień 26, 2016 (Ja Ci dam rozmazany avatar! To po prostu dobre jest i mam go prawie od zawsze, jest to mój drugi, a sygny nie miałem, bo nie chciałem. A nie lubię swojego OC, bo kocha Derpy, ale później się dowiedziałem, że Derpy jest shipowana z Doktorem, więc gniew przeszedł na niego. CHOCIAŻ NA PRAWDĘ TEN KOLEŚ JEST Z ROSE, A NIE Z NIĄ!) 1. Najwyraźniej lubi koty, skoro mam kocie uszy na avku. 2. Użytkownik ten dobił do okrągłej liczby postów, podzielnej przez dziesięć. 3. Uwielbia anime, co ujawnia przez zmianę sygny, a wcześniej była na niej potrójna Japonia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 1. Jest Świeży 2. Pisze fajne fanfiki 3. Lubi podobno piłkę nożną (Szanuję i z chęcią o tym pogadam na PW) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 1. Ma oryginalne imię. 2. Ma 12 lat 3. Włada tymi całymi parówkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 1. Nie ma marzeń. 2. Chodzi bardzo późno spać. 3. Lubi mangę/anime. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 29, 2016 Share Napisano Wrzesień 29, 2016 1. Sam nie wiem kim już jest. Raz postacią z anime, później zwierzem... Ciężko mi stwierdzić. 2. Jego sygna mi się podoba, jak mało która. Zarąbista. 3. Kojarzę gościa, ale nie zgadałem się z nim na PW. (Napisał fanfika.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 1. Jest ochroniarzem offtopu 2. Ma wyróżniający avatar 3. Jest bardzo miłym ziomkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Październik 8, 2016 Share Napisano Październik 8, 2016 (Ochroniarz? Tego jeszcze nie słyszałem ) 1. Często się udziela w offtopie, przez co szanuję. 2. Ostatnimi czasy często zmienia tytuły pod nikiem. 3. Ma pozytywnego fioła na punkcie anime, gdyż równie często zmieniał obrazki w sygnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się