Arceus Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Ech. Temat mówi wszystko, no może po za tym, że otwierać też nie można. Prosiłbym o poprawę i o zwrócenie nam tych uprawnień. Byłbym wdzięczny (inni różowi zapewne też) PS jeśli temat z tą skargą już powstał, to proszę o zamknięcie i skasowanie tego, a także przebaczenie mi mojej niewiedzy. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Listopad 29, 2015 Share Napisano Listopad 29, 2015 Zgadzam się. Rozumiem, że może wymagać to czasu, ale chciałbym się zorientować ile to może potrwać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Dokładnie. Rozumiem, że przy aktualizacji jest od "wujka" roboty, ale przydałoby się to uprawnienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Listopad 30, 2015 Share Napisano Listopad 30, 2015 Do czasu aż nie naprawią, możecie mi wysyłać na PW linka do tematu, a ja go zamknę/otworzę/przeniosę/etc. Trochę naokoło, ale przynajmniej jakoś pomogę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Listopad 30, 2015 Autor Share Napisano Listopad 30, 2015 Dzięki wielkie. Rozwiązania doraźne mogą być problematyczne, ale lepsze takie niż żadne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Grudzień 2, 2015 Share Napisano Grudzień 2, 2015 Sprawdźcie teraz. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arceus Napisano Grudzień 2, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 2, 2015 Ok działa. I życie stało się lepsze xD Dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts