Gość Ziomisz12 Napisano Październik 5, 2011 Share Napisano Październik 5, 2011 WonderBolts to najlepsza drużyna lotnicza składająca się z sześciu pegazów. Spotkamy ich w odc. 16 . grom tęczowy i 26.najlepsza noc... SpitFire: Soarin: Link do komentarza
Ronnin Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Mam nadzieje ze w 2 sezonie bliżej poznamy WonderBolts,a moim osobistym pragnieniem jest zobaczyć w którymś z odcinków Rainbow Dash rywalizując na polu akrobacyjno-szybkosćiowym ze swoimi idolami ale an to pewnie poczekam dłużej niż jeden sezon ale może to i dobrze. Link do komentarza
Tarreth Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 No, przyjacielu.. pobudziłeś moją wyobraźnie! Teraz widząc to... O rany... Hej! A może w końcu Rainbow Dash się do nich dostanie? Link do komentarza
Ronnin Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Rainbow umiejętności ma ogromne ale odc 16 pokazał że jest niedoświadczona i przez tremę może mieć problem z "sprzedaniem" swoich umiejętności publiczności ,gdyby nie upadek Rarity na pewno nie pokazała by co potrafi i nie spędziła by godziny z WonderBolts. Link do komentarza
Tarreth Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 No właśnie: poważna bariera dla pegaza, chcącego dołączyć do Wonderbolts - trema. Wonderbolts mają do setnej milimetra obliczony każdy ruch, nie mogą sobie pozwolić na jakikolwiek błąd. (z reala wiemy, jak to się kończy) Dlatego też przed Rainbow Dash jeszcze długa droga... Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Ja to mam takie wrażenie, że... w końcu Dash dołączy do nich. Oczywiście na początku będzie tym zachwycona i w ogóle, ale potem... pewno się okaże, że Wonderbolts nie są tacy idealni, jak ich widziała. Pewno zobaczy, za jaką cenę jest reputacja tej grupy (koniec z lenieniem się a'la Dashie ) i pewno ostatecznie przyzna, że to nie dla niej. Link do komentarza
Ronnin Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Jestem niemal pewny że watek Dashie i WonderBolts będzie bardzo długi i rozciągnięty na co najmniej jeszcze kilka sezonów więc prędko się nie dowiemy,ale to chyba nawet lepiej nie chciałbym szybkiego zamknięcia tego wątku. Jak to Tarreth napisał występ Wonderbolts musi być perfekcyjny, a Dash gdy miała za publikę Fluttershy była świetna jednak gdy presja wzrosła....ten wątek nie zostanie szybko zamknięty. Link do komentarza
Tarreth Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Nope. Zdecydowanie zbyt mocno chcesz uziemić tamten świat xD Nie będzie tak źle owszem, może być mniej czasu... zwłaszcza dla przyjaciółek, ale żeby aż nie chcieć? Pffft. Link do komentarza
Niklas Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 No cóż, ja już tak mam, że nawet do bardzo kolorowego świata potrafię wprowadzić odcienie szarości No ale, życzę jej jak najlepiej Link do komentarza
Cahir Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 No, przyjacielu.. pobudziłeś moją wyobraźnie! Teraz widząc to... O rany... Hej! A może w końcu Rainbow Dash się do nich dostanie? Rainbow Dash dostanie się do Wonderbolts wtedy kiedy CMC zdobędą Urocze Znaczki a Spike zacznie chodzić z Rarity xP Link do komentarza
Gość Ziomisz12 Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Trochę wiary w Rainbow dash ^^ Link do komentarza
Neiter Napisano Październik 6, 2011 Share Napisano Październik 6, 2011 Trochę wiary w Spike'a i Cutie Mark Crusaders ^^ Link do komentarza
Applejuice Napisano Listopad 18, 2011 Share Napisano Listopad 18, 2011 Trochę artów. Link do komentarza
OjtamOjtam Napisano Grudzień 28, 2011 Share Napisano Grudzień 28, 2011 Rainbow & Soarin :heart: Nie byłem pewien, czy wrzucić tu czy do tematu z Dashie... A może Soarin i Spitfire to rodzeństwo? :-P Link do komentarza
Salmonella Napisano Grudzień 30, 2011 Share Napisano Grudzień 30, 2011 A może Spitfire też była kobietą?! Drugi obrazek od Xyz72- uwielbiam tę serię. Link do komentarza
Kirara Napisano Styczeń 6, 2012 Share Napisano Styczeń 6, 2012 Everypony get wet! Wet mane Soarin'! @aziz Nie wiem czy się przyglądałeś, ale wszystkie kucyki na screenie są... inne. Wystarczy wysilić wzrok. Grafik się nie machnął. Link do komentarza
Recommended Posts