FrozenTear7 Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 (edytowany) Idą święta! Każdy to chyba dobrze wie. Atmosfera radości i miłości. Drzewka świąteczne, prezenty, wspólny posiłek, kolędowanie. Ten okres zawiera tyle magicznych doznań. Jest to także świetna okazja dla was do wykazania się artystycznie! Motyw przewodni to... Tak. Udało wam się odgadnąć! Święta święta! A waszym zadaniem jest narysować coś ładnego związanego ze świętami oraz naszą ulubienicą Rainbow Dash. Jesteśmy świadomi, że termin oddania prac do świąt to byłaby przesada, więc wstępnie nadsyłajcie wasze dzieła do końca obecnego roku. Jeśli potrzebowalibyście więcej czasu na tworzenie to napiszcie w komentarzach. Opiekunowie tego działu są pobłażliwi. Zwycięzca konkursu zostanie wpisany na honorową listę działu. Myślimy jednak, że najważniejsza jest tutaj dobra zabawa w duchu świąt i mamy nadzieję, że będzie to lekka i przyjemna praca. Życzymy wam wszystkim powodzenia! Bądźcie kreatywni Edytowano Grudzień 5, 2015 przez FrozenTear7 Ten art jest serio przepiękny :O Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignis Vesper Napisano Grudzień 5, 2015 Share Napisano Grudzień 5, 2015 Zobaczymy, może coś tam się narysuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sleeping Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Niedawno zacząłem przygodę z rysowaniem, ale może coś zrobię p.s Ta Dashie wygląda jakby była zjarana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 Szkoda jedynie że konkurs skierowany jedynie do osób ze zdolnościami artystycznymi. Niestety nie dla mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 @Chief Myślę że liczy się ciekawy pomysł i kreatywność a nie tak bardzo umiejętności więc nawet jakieś fajne rysuneczki kredkami przejdą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 6, 2015 Share Napisano Grudzień 6, 2015 @FrozenTear7 Po części i masz racje, ale wątpię by ktoś z zerowymi umiejętnościami plastycznymi narysował coś "fajnego" Moje dzieła rysunkowe kończą w ten sposób... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 6, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 6, 2015 @Chief Akurat tamta scenka wygląda świetnie pod względem pomysłu i wykonania ale co ja tam się będę kłócił Konkursu literackiego niestety nie poprowadzę i myślę że Emily tak samo. Ale na przyszłość może ogarniemy coś więcej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 Raczej coś podeślę, w mojej głowie już wszystko jest idealnie. Teraz tylko to przelać na papier za pomocą moich krzywych łap i zerowego talentu... Edit:Zacząłem 15 min temu i już 4 razy miałem depresję i 2 razy rozważałem samobójstwo, super zabawa, polecam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 8, 2015 Share Napisano Grudzień 8, 2015 Jeśli leszy bierze udział, to czemu nie ja? Trzeba zakasać rękawy i odpalić nowy soft razem z maratonem speedpaintów (praktyka bez praktyki). Mały pomysł mam, może uda mi się zrealizować nawet dwa 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 ... A jeśli rysunek jest nieładny? @FrozenTear7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 9, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2015 55 minut temu Ziemovit Dash napisał: ... A jeśli rysunek jest nieładny? @FrozenTear7 Wtedy strącamy Cię do artystycznego piekła Myślę że postaramy się wybrać zwycięzcę na podstawie magicznego równania ∫(styl+oryginalność+estetyka) / magia przyjaźni). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 9, 2015 Share Napisano Grudzień 9, 2015 26 minuty temu FrozenTear7 napisał: Wtedy strącamy Cię do artystycznego piekła Myślę że postaramy się wybrać zwycięzcę na podstawie magicznego równania ∫(styl+oryginalność+estetyka) / magia przyjaźni). Aha, bo moja mama mówi, że mega ładnie, ale zawsze mamy tak mówią. Aha i jeszcze jedno, mam zrobić zdjęcie rysunkowi przegrać na kompa i dać tobie, albo Emily w wiadomości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Grudzień 9, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2015 Właśnie teraz Ziemovit Dash napisał: Aha, bo moja mama mówi, że mega ładnie, ale zawsze mamy tak mówią. Aha i jeszcze jedno, mam zrobić zdjęcie rysunkowi przegrać na kompa i dać tobie, albo Emily w wiadomości? Ciesz się że tak Cię wspiera Jak się nie wstydzisz niczego to możesz wrzucać tutaj Jak wolisz dyskrecję póki co to możesz obojętnie mi czy Emily wrzucić na PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 10, 2015 Share Napisano Grudzień 10, 2015 Miałem; a przynajmniej tak sobie obiecałem; wziąć udział w konkursie rysunkowym i spróbować własnych sił na tym, mało znanym mi, polu. Oto nadarzyła się okazja, więc... się zobaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 23, 2015 Share Napisano Grudzień 23, 2015 (edytowany) No dobra. Zamieszczam swoje "dzieło", póki pamiętam i jeszcze się nie rozmyśliłem: Rainbow_Dash_święta Jest czarno białe, ponieważ z doświadczenia wiem, że wszystko co pokoloruję, natychmiastowo przestaje mi się podobać (każdy rysunek potrafię zepsuć próbą naniesienia kolorów na niego ). Poza tym, rysowany ręcznie (bo mam tablet graficzny, ale nie jest tak dokładnie mój i ogółem preferuję tradycyjne formy rysowania), skanowany (nieźle mi ten skaner dał w kość; na papierze wygląda spoko, po przeskanowaniu, tragedia, ale jakoś się udało) i poprawiony nieco na kompie, czego przyczyną jest wspomniane skanowanie. Nie jestem dobry w rysowaniu, zwłaszcza koniowatych (krasnoludy walczące ze smokiem wychodzą mi podobno całkiem fajnie, zdaniem mojej siostry, a ona to rysuje ślicznie), więc tego, nie palcie na stosie za wygląd postaci, dobra... A jeśli już, to jakoś litościwie tak Pożyjemy, zobaczymy... P.S. Tak, nie chciało mi się wszystkiego poprawiać po skanowaniu. Jestem leniwy, wiem Edytowano Grudzień 23, 2015 przez Arkane Whisper Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 Trololo, nie umiem rysować i w sumie to nigdy nie umiałem... Ale z bliżej nieokreślonych powodów (magia świąt?) wczoraj przypadkiem trafiłem na ten temat, więc tak sobie siadłem i coś skrobnąłem. Uwaga, uwaga! Nie mam absolutnie żadnych zdolności artystycznych, obrazek wrzucam tylko i wyłącznie w celu podbicia frekwencji konkursu. Ostrzegam, bo to coś w spoilerze może wypalać oczy, powodować raka, ewentualnie zawał czy myśli samobójcze. Nie musicie mi mówić, że jest do dupy, bo sam wiem to doskonale... A, i tak zanim zapomnę - tak, to miały być "chmurkowe" ściany, ale za ch nie wiedziałem jak się do nich zabrać, więc... nom... PS: Praca jest związana z konkursem dosyć luźno, toteż... a co ja się będę rozpisywał, tego i tak nikt nie czyta. Spoiler Wesołych Świąt! Pozdrawiam, Foley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 5 minut temu Foley napisał: PS: Praca jest związana z konkursem dosyć luźno, toteż... a co ja się będę rozpisywał, tego i tak nikt nie czyta. Przeczytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Grudzień 24, 2015 Share Napisano Grudzień 24, 2015 ja również przeczytałem ogólnie to szału nie ma, ale sam nie rysuję lepiej. Ale również życzę miłych świąt @Foley Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Za 24 minuty koniec z oddawaniem prac a interesują mnie wstępne dane: -Ile osób wzięło udział -czy będą jakieś przesunięcia -wstępny termin wyników. Z góry dzięki, szczęśliwego nowego roku! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Gdyby nie wspomnienie o tym że leszy napisał to bym zapomniał, że nie miałem na serio jak zrobić swojego projektu.... auka z tabletem poszła nieco dłużej, a do tego teraz z powodów technicznych stoję w miejscu Przepraszam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 A ja właśnie skończyłam konturowanie ;-; Tak trochę się spóźniłam... Czy moja praca będzie mogła być chociaż "okładką" posta z wynikami? :3 Oczywiście jeśli będzie spełniała poziom :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Nie no, zgadnij ile prac dostaliśmy. Tyle, ile zawsze. Myślę, że moglibyśmy przedłużyć termin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Jeśli jest tyle prac, ile myślę, że jest, to nie wiem czy jest sens bawić się w jakiekolwiek wyniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velvie Napisano Styczeń 4, 2016 Share Napisano Styczeń 4, 2016 Czy to moja wina, że paskudnie się rozchorowałam, miałam gorączkę i migrenę, nic nie jadłam przez półtora dnia i straciłam kilka dni, które pierwotnie miałam przeznaczyć na rysowanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Styczeń 4, 2016 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2016 Dlatego właśnie jeszcze się wstrzymujemy z tym Jak Welwetti odda to może ogarniemy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts