mcpunkey Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Hej, witajcie wszystkie kucyki! Dołączyłem już jakiś czas temu ale nie miałem okazji się przywitać :/ Tak więc, mam na imię Mikołaj, mam 15 lat, nie interesowałem się wcześniej fandomem ale mam zamiar to zmienić Mieszkam w Norwegii [emoji123] Ulubiony kucyk to Fluttershy [emoji173]️ Gram na pianinie i uczę się kucykowych piosenek [emoji6] Liczę że zostanę miło przyjęty Jak chcecie śmiało zadawajcie pytania [emoji5] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Witaj ! Co prawda sam jestem tu nowy ale staram się jakoś wkręcić w tutejszą społeczność Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 NO SIEMA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 27, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2015 Witaj ! Co prawda sam jestem tu nowy ale staram się jakoś wkręcić w tutejszą społeczność [emoji3] Tak jak ja [emoji16] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 27, 2015 Share Napisano Grudzień 27, 2015 Witoj! Myśle, że fandom pastelowych konikóf Ci się spodoba ^^ Od ilu lat grasz na fortepianie? I od jakiego czasu oglądasz MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Witoj! Myśle, że fandom pastelowych konikóf Ci się spodoba ^^ Od ilu lat grasz na fortepianie? I od jakiego czasu oglądasz MLP? Cóż... Gram już 4 lata skończyłem szkole muzyczna 1 stopnia A serial oglądam praktycznie od premiery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Cześć! Mam parę pytań: Jak się tam mieszka w tej Norwegii? Dlaczego Fluttershy jest twoim ulubionym poniaczem? (Fluttershy <3) No i witamy w: 1 hour ago, Zexel ! said: Fandom Pastelowych Konikóf Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Cześć! Mam parę pytań: Jak się tam mieszka w tej Norwegii? Dlaczego Fluttershy jest twoim ulubionym poniaczem? (Fluttershy No i witamy w: 1 hour ago, Zexel ! said: Fandom Pastelowych Konikóf [emoji3] Cóż... Mieszka sie całkiem dobrze tylko tak naprawdę jedyne czego mi brak to przyjaciele z Polski...(przeprowadziłem sie 3 miesiące temu). A dlaczego Fluttershy jest moim ulubionym poniaczem...Hmm...nie umiem chyba wyjaśnić, po prostu sie w niej zakochałem [emoji173]️[emoji23] 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Masz nordycką urodę? Wiesz, długie włosy, męski zarost, gabaryty wikinga okryte czarną koszulką Powerwolfa? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Masz nordycką urodę? Wiesz, długie włosy, męski zarost, gabaryty wikinga okryte czarną koszulką Powerwolfa? Hahaha raczej nie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 No yo, witaj w szeregach imperium, a nawet nowego porządku. Zacnego pobytu na forume i niech chaos będzie z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Siema Masz pozdrowienia od ekipy wonderbolt 1.Co sądzisz o wonderbolt? 2.Lubisz Spitfire? Dziękuję za udzielenie odpowiedzi^^ Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Zapraszam wszystkich (którzy jeszcze tego nie zrobili) na głosowanie na top 5 najlepszych piosenek z sezonu 5 mlp:fim. http://mlppolska.pl/topic/14114-voting-for-top-5-best-my-little-pony-season-5-songs/ w tym temacie znajdziecie filmik z nominacjami do top 5 i ankietę w której możecie oddać swój głos. Sorry za offtop. 9 hours ago, mcpunkey said: Cóż... Mieszka sie całkiem dobrze tylko tak naprawdę jedyne czego mi brak to przyjaciele z Polski...(przeprowadziłem sie 3 miesiące temu). Zawsze możesz wejść na jakiegoś Teamspeaka i pogadać z polakami ... od razu ci się przypomni jak to było w Polsce 9 hours ago, mcpunkey said: A dlaczego Fluttershy jest moim ulubionym poniaczem...Hmm...nie umiem chyba wyjaśnić, po prostu sie w niej zakochałem ️ Jak ja cię dobrze rozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 21 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Zawsze możesz wejść na jakiegoś Teamspeaka i pogadać z polakami ... od razu ci się przypomni jak to było w Polsce Polecam Kucykowy Teamspeak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 21 minuty temu MasterOfRainbows napisał: Zawsze możesz wejść na jakiegoś Teamspeaka i pogadać z polakami ... od razu ci się przypomni jak to było w Polsce [emoji3] Polecam Kucykowy Teamspeak Kiedyś na pewno skorzystam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Siema Masz pozdrowienia od ekipy wonderbolt 1.Co sądzisz o wonderbolt? 2.Lubisz Spitfire? Dziękuję za udzielenie odpowiedzi^^ Baw się dobrze [emoji4] 1. Lubię ich ale jakoś specjalnie się nie zachwycam 2.Ze Spitfire podobnie - lubię ale do najlepszych kucyków bym raczej nie zaliczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 No proszę, kolejny człek zza granicy. Byli ludzie z Anglii, jakiś Czech (ale taki 420% tru Czeszek) nawet, a ty proszę, Norwegia! (Fun Fact: zamierzam się tam wybrać w przyszłoroczne wakacje...) Mam nadjedzoną kanapkę z salami, chcesz? Tak na dobry początek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 No proszę, kolejny człek zza granicy. Byli ludzie z Anglii, jakiś Czech (ale taki 420% tru Czeszek) nawet, a ty proszę, Norwegia! (Fun Fact: zamierzam się tam wybrać w przyszłoroczne wakacje...) Mam nadjedzoną kanapkę z salami, chcesz? Tak na dobry początek... Zapraszam do Norwegii i jeszcze nie jadłem śniadania wiec mozesz mnie poczęstować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Witam. Też jestem nowa. A na powitanie Mam nadzieje, że sie spodoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcpunkey Napisano Grudzień 28, 2015 Autor Share Napisano Grudzień 28, 2015 Witam. Też jestem nowa. [emoji4] A na powitanie Mam nadzieje, że sie spodoba [emoji4] Hej hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się