Bertram Quist Napisano Grudzień 29, 2015 Share Napisano Grudzień 29, 2015 Też znam to zdjęcie. Podczas oglądania MLP tak jak tobie wydało mi się że coś ujżałem. I to były te maski koni pomyślałem se tylko WTF Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Tutaj jest parę fajnych zdjęć ludzi w maskach koni Cytat z pewnej strony: Cytuj Maska konia pytacie. Prawdopodobna odpowiedzią jest manga (japoński komiks) pt. Judge. Postacie wystepujace w niej są osobami zamkniętymi w jednym miejscu przez pewnego psychopatę. Kazda postać nosi na głowie inną maskę, świnia, królik i właśnie szukany przez nas koń. Przyznajmy mało kto wie o co w tym chodzi najprawdopodobniej jak to w Japoni bywa do mangi zaczeły powstawać różnego typu produkty promocyjne kubki, breloczki i właśnie maski. Potem maska z niewiadomych przyczyn stała sie popularna i zapomniano od czego sie wywodzi. Zadzaiałała tu zasada owczego pedu jak ma znajomy to ja też musze miać, a czy to mi potrzebne czy nie to już inny problem. Pozdrawiam wszystkich ^^ i wszystko wyjaśnione Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maniek Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Przypomniał mi się klasyk : Spoiler https://www.youtube.com/watch?v=L46iCN6MBFM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Ja zauważyłem te konie tuż po skończeniu oglądania odcinka. Moim zdaniem serial jest już kierowany głównie do Bronies. Dużo osób w internetach trąbi, że to dla pięcioletnich dziewczynek i, że w ogóle , ale ja gdybym miał pięcioletnie dziecko poczekał bym z dwa lata na oglądanie MLP. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Grudzień 30, 2015 Share Napisano Grudzień 30, 2015 Ja zauważyłem te konie tuż po skończeniu oglądania odcinka. Moim zdaniem serial jest już kierowany głównie do Bronies. Dużo osób w internetach trąbi, że to dla pięcioletnich dziewczynek i, że w ogóle , ale ja gdybym miał pięcioletnie dziecko poczekał bym z dwa lata na oglądanie MLP. Całkowicie się z tobą zgadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MR.Lonly Napisano Kwiecień 15, 2017 Share Napisano Kwiecień 15, 2017 30.12.2015 at 14:09 Ziemowit napisał: Ja zauważyłem te konie tuż po skończeniu oglądania odcinka. Moim zdaniem serial jest już kierowany głównie do Bronies. Dużo osób w internetach trąbi, że to dla pięcioletnich dziewczynek i, że w ogóle , ale ja gdybym miał pięcioletnie dziecko poczekał bym z dwa lata na oglądanie MLP. Smutne ale prawdziwem jak grzyby PrawDziwki w lesie :_: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 15, 2017 Share Napisano Kwiecień 15, 2017 30.12.2015 at 14:09 Ziemowit napisał: trąbi, że to dla pięcioletnich dziewczynek i, że w ogóle , ale ja gdybym miał pięcioletnie dziecko poczekał bym z dwa lata na oglądanie MLP. To nie tak dużo, swoja drogą... I tak dzieciarnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się