SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 2 minuty temu bleflar2 napisał: <iframe width="640" height="360" src="https://www.youtube.com/embed/RpuHSA_C43s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> nie no nie powiem spoko jest 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: bardzo dobry pomysł bracie Tylko takie pomysły piszę publicznie:) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 22, 2016 Autor Share Napisano Luty 22, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Tylko takie pomysły piszę publicznie:) ehe tylko jak?? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smutny Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Eeee to co z tym pw ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 Problem z prywatną konwersacją. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 22, 2016 Share Napisano Luty 22, 2016 8 minut temu SpringHandy napisał: ehe tylko jak?? Equestriańska magia:) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Rock Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 22.02.2016 at 16:01 SpringHandy napisał: Bez obrazy ale jako refren jest powtarzane w kółko "p***a nad głową" to uważam że to jest dno które osiągneli twórcy... Pokaż ukrytą zawartość oto prawdziwa piosenka z sensem i przesłaniem Zgadzam się z Tobą 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 No też się zgadzam z poprzednikiem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 25, 2016 Autor Share Napisano Luty 25, 2016 No widzę poparcie przynajmniej tu w technikum to trzeba znosić codzień. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 25, 2016 Share Napisano Luty 25, 2016 Zgadzam się z Bleflar2. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 Tak! Jeszcze do tego młodzierz to słucha jak ja widzę 1 podstawówkę z iphonem głosnikiem i gangiem albani to mnie krew zalewa. I to ma być przyszłość narodu?? Dlaczego nasza przyszłość narodu ma właśnie tak wyglądać?? Czasami mam wrażenie że rocznik 1999 to ostatni taki normalny...Oczywiście zdażają się młodsze wyjątki które bardzo szanuje... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Na pytanie "wierzący" odpowiedziałeś "bardzo" Ja ja się zapytowywuje "w co?" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 godzinę temu White Hood napisał: Na pytanie "wierzący" odpowiedziałeś "bardzo" Ja ja się zapytowywuje "w co?" Wierze w boga ojca wszechmogącego,stworzyciela nieba i ziemi... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Cytuj Wierze w boga ojca wszechmogącego,stworzyciela nieba i ziemi... Fajno, czyli wierzysz, że Bóg istnieje. Zadam inne pytanie. Takie jakie powinienem zadać na początku. Czy wierzysz Bogu? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 34 minuty temu White Hood napisał: Fajno, czyli wierzysz, że Bóg istnieje. Zadam inne pytanie. Takie jakie powinienem zadać na początku. Czy wierzysz Bogu? Wierze Bogu bezgranicznie bo już pomógł mi wiele razy i już wiem jaki jest potężny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 5 minut temu SpringHandy napisał: Wierze Bogu bezgranicznie bo już pomógł mi wiele razy i już wiem jaki jest potężny. Bóg zawsze pomoże. Fajnie poznać kogoś w internecie, kto nie jest ateistą. W sumie moja klasa też jest wierząca. To chyba dzięki katechecie. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Bóg zawsze pomoże. Fajnie poznać kogoś w internecie, kto nie jest ateistą. W sumie moja klasa też jest wierząca. To chyba dzięki katechecie. dokładnie kolego tylko ja mam klasę 50% ateisci 25% prostestanci 10% wierzący nie praktykujący (przecież to bez sensu) 2,5%zielonoświątkowcy 2.5%muzumanie (tak mam w klasie paru) 9% katolicy (a i tak najczęsciej nawet się nie przyznają) 1% ten święty stachu czyli ja chyba jedyny głęboko wierzący 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 godzinę temu SpringHandy napisał: dokładnie kolego tylko ja mam klasę 50% ateisci 25% prostestanci 10% wierzący nie praktykujący (przecież to bez sensu) 2,5%zielonoświątkowcy 2.5%muzumanie (tak mam w klasie paru) 9% katolicy (a i tak najczęsciej nawet się nie przyznają) 1% ten święty stachu czyli ja chyba jedyny głęboko wierzący Współczuję. Ale z protestantami też możesz pogadać. Kilku katolików masz. Tylko na muzułmaninów uważaj. Jest taki żart. Co mówi młody muzułmanin do mamy? - Wysadź mnie pod szkołą. Żart raczej trochę z czarnego humoru, ale fajny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Co mówi młody muzułmanin do mamy? - Wysadź mnie pod szkołą. Żart raczej trochę z czarnego humoru, ale fajny. też sucharek wsiada do taksówki gościu jadą jadą i pyta się kierowca pasarzera gdzie pana wysadzić ? a on na to chciałem zapytać o to samo 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Znasz AC/DC (możliwe, że już się pytałem), ale nawet jeśli nie, to załapiesz. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 Właśnie teraz Rainbow Guitar napisał: Znasz AC/DC (możliwe, że już się pytałem), ale nawet jeśli nie, to załapiesz. no aż taki niedoedukwany nie jestem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 Właśnie teraz SpringHandy napisał: no aż taki niedoedukwany nie jestem Po prostu chciałem się upewnić. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Xeno Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 A Spring Handy i Rainbow Guitar jakiego jesteście wyznania bo już się pogubiłem. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 4 godziny temu Rainbow Guitar napisał: Bóg zawsze pomoże. Mam inne doświadczenia, ale jak Tobie zawsze pomaga, to fajnie. Zależy też co rozumiesz przez słowo "pomaga", bo z różnymi ludźmi na ten temat rozmawiałem i wiem, że to dość plastyczny wyraz. 4 godziny temu SpringHandy napisał: dokładnie kolego tylko ja mam klasę 50% ateisci 25% prostestanci 10% wierzący nie praktykujący (przecież to bez sensu) 2,5%zielonoświątkowcy 2.5%muzumanie (tak mam w klasie paru) 9% katolicy (a i tak najczęsciej nawet się nie przyznają) 1% ten święty stachu czyli ja chyba jedyny głęboko wierzący To się aż prosi o rozbudowany komentarz, ale ograniczę się do napisania, że 100 osób w klasie to zdecydowanie za dużo. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 46 minuty temu Phosky napisał: Mam inne doświadczenia, ale jak Tobie zawsze pomaga, to fajnie. Zależy też co rozumiesz przez słowo "pomaga", bo z różnymi ludźmi na ten temat rozmawiałem i wiem, że to dość plastyczny wyraz. To się aż prosi o rozbudowany komentarz, ale ograniczę się do napisania, że 100 osób w klasie to zdecydowanie za dużo. to tak 30 osób w procentach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się