SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 godzinę temu Nightmare Xeno napisał: A Spring Handy i Rainbow Guitar jakiego jesteście wyznania bo już się pogubiłem. ja rzymsko katolicki Rainbow pewnie też 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 A to ja zapraszam. Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Luty 26, 2016 Share Napisano Luty 26, 2016 godzinę temu SpringHandy napisał: ja rzymsko katolicki Rainbow pewnie też Zgadza się. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 26, 2016 Autor Share Napisano Luty 26, 2016 godzinę temu White Hood napisał: A to ja zapraszam. Pokaż ukrytą zawartość przyjmuje zaproszenie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 27, 2016 Share Napisano Luty 27, 2016 16 godzin temu SpringHandy napisał: to tak 30 osób w procentach A macie matematykę w szkole? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Luty 27, 2016 Autor Share Napisano Luty 27, 2016 8 minut temu Phosky napisał: A macie matematykę w szkole? mamy w tym miesiącu zaliczenie semestru z matmy nie w******j ludzi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Luty 28, 2016 Share Napisano Luty 28, 2016 14 godziny temu SpringHandy napisał: mamy w tym miesiącu zaliczenie semestru z matmy nie w******j ludzi To życzę szczęścia, bo przyda Ci się. PS. Nie przeklinaj przy dzieciach. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się