Syrth Napisano Marzec 24, 2016 Share Napisano Marzec 24, 2016 21 godziny temu WilkU napisał: Dobra, można powiedzieć że ten art jest pewnym podsumowaniem tego co się nauczyłem w między czasie. Czyli trochę nowych sztuczek itp itp. Czyli art dla @PervKapitan. Mam nadzieje że się spodoba. Kolejne w drodze. Ukryj zawartość Powiem tak, ogromnie podobają mi się jak zrobiłeś jej rogi, są takie śliczne i cudowne! Uwielbiam rogi, więc jako że naprawdę Ci świetnie wyszły to praca jest super :3 Chociaż nie mówię, że reszta gorsza, bo też ładna. Zresztą jak pisałam chyba wcześniej w Twoim temacie to lubię Twój styl. Jest taki Twój. Ładne cienie, super kolorystyka, świetnie też wyszedł cutie mark. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 29, 2016 Autor Share Napisano Marzec 29, 2016 (edytowany) Art dla @Imeshovy Skończony! Spoiler http://curtisspl.deviantart.com/art/Request-for-Imeshovy-600995679 Edytowano Kwiecień 4, 2016 przez WilkU 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 29, 2016 Autor Share Napisano Marzec 29, 2016 @Seluna Damy radę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 8 godzin temu WilkU napisał: Art dla @Imeshovy Skończony! Ukryj zawartość http://hokeypl.deviantart.com/art/OC-Imeshovy-599670904?ga_submit_new=10%253A1459239559 REWELKA *.* Dzięki wielkie po stokroć! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 Witaj WilkU ! Bardzo bardzo bardzo bym prosił o arta z moim OC chciałbym żeby te 2 kuce były razem na jednym oczywiście nie muszą być zranionei w kombinezonie z krypty 85(oczywiście jeżeli nie znasz fallouta nie muszą mieć) Dlaczego ? Chciałbym zobaczyć swojego oc wraz z jego klaczą w innym stylu niż mój. Ps.masz boski styl i wybrałem tego arta bo kuce mają otwarte oczy i oczywiście bardzo się kochają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 (edytowany) Cześć. Dałbyś radę po samym opisie? Jeśli tak, to masz go tutaj: Spoiler Pegaz. Kolor: szary. Kolor grzywy: wedle własnego uznania. Ubranie: jeśli można to glany, skórzana kurtka, pieszczocha, taki typowy metalowiec. Chyba tyle. W razie pytań napisz, chętnie odpowiem. Jeśli nie, to nic nie szkodzi. Zapomniałbym, znaczek: Spoiler Chyba dasz radę, nie jest trudny. Edytowano Maj 22, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 29, 2016 Autor Share Napisano Marzec 29, 2016 (edytowany) Spoko, przyjmuje wszystko. Wiem, że mały offtop. Ale skończyłem pewien projekcik i się pochwalę. Spoiler http://curtisspl.deviantart.com/art/Curtiss-plane-600999234 Edytowano Kwiecień 4, 2016 przez WilkU 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SpringHandy Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 Dziękuję o wcielenie mnie do listy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Marzec 29, 2016 Share Napisano Marzec 29, 2016 Czy mogę mieć jeszcze jedno zamówienie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Marzec 29, 2016 Autor Share Napisano Marzec 29, 2016 28 minuty temu White Hood napisał: Czy mogę mieć jeszcze jedno zamówienie? Wal śmiało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Kwiecień 3, 2016 Share Napisano Kwiecień 3, 2016 Dałbyś rade coś zdziałać z tym kucem? Oczywiście jeżeli masz czas i chęci. Z góry wielkie dzięki, jeżeli podejmiesz się przerobienia tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 3, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2016 @Polox Wpiszę cię na listę. Już niedługo pojawi się nowa praca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 (edytowany) @Eter Dobra skończyłem twoją OC-kę! Wszystko było by pięknie, gdybym nie zapomniał o broni na etapie szkicu... I wyszła rozbrojona jak Europa. Za późno się kapnąłem i tyle. No, ale może nie będzie tak źle. Dodatkowe info jest takie, że założyłem nowe konto, by rozdzielić arty z kucami od tych z ''innymi rzeczami'' Spoiler http://curtisspl.deviantart.com/art/Request-Eter-600999769?q=gallery%3ACurtissPL%2F58427770&qo=0 Edytowano Kwiecień 4, 2016 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Jestem uwzględniony w ogóle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 15 minut temu WilkU napisał: @Eter Dobra skończyłem twoją OC-kę! Wszystko było by pięknie, gdybym nie zapomniał o broni na etapie szkicu... I wyszła rozbrojona jak Europa. Za późno się kapnąłem i tyle. No, ale może nie będzie tak źle. Ukryj zawartość http://curtisspl.deviantart.com/art/Request-Eter-600999769?q=gallery%3ACurtissPL%2F58427770&qo=0 A... jeśli nie zrobiłeś jeszcze mojej... Mogę prosić o dodanie stroju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 1 minutę temu White Hood napisał: Jestem uwzględniony w ogóle? Faktycznie zapomniałem cię wpisać. Mój błąd. 1 minutę temu Lucky Silver Moon napisał: A... jeśli nie zrobiłeś jeszcze mojej... Mogę prosić o dodanie stroju? Pisz co i jak. Najlepiej w PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 godzinę temu WilkU napisał: @Eter Dobra skończyłem twoją OC-kę! Wszystko było by pięknie, gdybym nie zapomniał o broni na etapie szkicu... I wyszła rozbrojona jak Europa. Za późno się kapnąłem i tyle. No, ale może nie będzie tak źle. Dodatkowe info jest takie, że założyłem nowe konto, by rozdzielić arty z kucami od tych z ''innymi rzeczami'' Ukryj zawartość http://curtisspl.deviantart.com/art/Request-Eter-600999769?q=gallery%3ACurtissPL%2F58427770&qo=0 Po prostu boskie, ten styl ma niesamowity urok! Będę miał zamówienie na dwa obrazki do ff... nie za darmo natrulish, płacę w szpeju, browarach lub cebulionach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 (edytowany) @Eter spoko, jak coś trzeba będzie to pisz. Wykonam po znajomości. Edytowano Kwiecień 4, 2016 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 4, 2016 Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Mam jeszcze 2 rq... Mam pisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 4, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2016 Spoko, jak masz jakieś pomysły to rzucaj je. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 5, 2016 Share Napisano Kwiecień 5, 2016 Trzy OCki w czymś jak Story Told (chyba każdy szanujący się bronies zna) lub Cosplayach Bad Friends Trio (hetalia). Spoiler Lucky już znasz. Prócz tego River i Age: Co do drugiego... kolejna OCKa, Dreamer. Spoiler Z góry jeśli się tym zajmiesz dziękuję. I... jak coś ja wykonałam tylko Age, pozostałe narysowały 2 znajome xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 7, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2016 (edytowany) @Lucky Silver Moon Twój art już skończony! Mam nadzieje że chodziło o coś takiego. Jak coś skrzydła są, tyle, że pod płaszczem. (Bo nie to, że o nich zapomniałem, wzorując się na wersji z avka Taaa... ''gupi'' ja) Mimo to może nie będzie źle... Spoiler http://curtisspl.deviantart.com/art/Request-for-Lucky-Silver-Moon-601610597?ga_submit_new=10%253A1460056495 PS. Jak brak widocznych skrzydeł będzie bardzo uciążliwy to daj znać a coś poradzimy. Edytowano Kwiecień 7, 2016 przez WilkU 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 9, 2016 Share Napisano Kwiecień 9, 2016 7.04.2016 at 21:18 WilkU napisał: @Lucky Silver Moon Twój art już skończony! Mam nadzieje że chodziło o coś takiego. Jak coś skrzydła są, tyle, że pod płaszczem. (Bo nie to, że o nich zapomniałem, wzorując się na wersji z avka Taaa... ''gupi'' ja) Mimo to może nie będzie źle... Ukryj zawartość http://curtisspl.deviantart.com/art/Request-for-Lucky-Silver-Moon-601610597?ga_submit_new=10%253A1460056495 PS. Jak brak widocznych skrzydeł będzie bardzo uciążliwy to daj znać a coś poradzimy. O muj bosze koffam cię XDDD Owszem, te skrzydła możesz dorobić i zmienić na oczky Fluttershy ale i tak, muj bosze jakie to piękne xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Kwiecień 17, 2016 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2016 (edytowany) @Lucky Silver Moon Dobra znalazłem kilka wolnych chwil, no i jest poprawiona wersja. Mam nadzieje że teraz wszystko gra. Dodałem skrzydła, i usunąłem białe kropki/ linie. Spoiler http://curtisspl.deviantart.com/art/Fixed-Lucky-Silver-Moon-603547010?ga_submit_new=10%253A1460892651&ga_type=edit&ga_changes=1&ga_recent=1 Kolejne arty już w drodze! Edytowano Kwiecień 17, 2016 przez WilkU 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucky Silver Moon Napisano Kwiecień 17, 2016 Share Napisano Kwiecień 17, 2016 31 minuty temu WilkU napisał: @Lucky Silver Moon Dobra znalazłem kilka wolnych chwil, no i jest poprawiona wersja. Mam nadzieje że teraz wszystko gra. Dodałem skrzydła, i usunąłem białe kropki/ linie. Ukryj zawartość http://curtisspl.deviantart.com/art/Fixed-Lucky-Silver-Moon-603547010?ga_submit_new=10%253A1460892651&ga_type=edit&ga_changes=1&ga_recent=1 Kolejne arty już w drodze! Bardzo dziękuje ^^ Piękne ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się