Littlepip Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Już wkrótce pyrkon to i warto się na nim wspólnie spotkać. Link do wydarzenia na fb: https://www.facebook.com/events/177969209249918/ 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Na pyrkonach będę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 Też planuje. Może mnie znajdziecie, bo będę nosił koszulkę ze starym logo Playstation na plecach lub śpiącego Yoshi'ego na klacie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyber Napisano Marzec 15, 2016 Share Napisano Marzec 15, 2016 (edytowany) Ja będę chodził z małym pluszakiem Luny Edytowano Marzec 15, 2016 przez Tyber 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sttark Napisano Marzec 16, 2016 Share Napisano Marzec 16, 2016 Możliwe, że wpadnę, taki mam plan, nie będę raczej jakoś specjalnie oznaczony, ale coś czuje, że i tak broniaki będą się wyróżniać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burry Napisano Marzec 18, 2016 Share Napisano Marzec 18, 2016 Ja będę na pewno. I prawdopodobnie w któryś dzień będę nosić moją koszulką "Friendship is Magic - but magic is heresy" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 21, 2016 Share Napisano Marzec 21, 2016 Poki co, to jest 100% Ze sie pojawie, ale 50% ze pojawie sie juz w piatek. Zalezy od faktu czy dostane urlop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Też tam się pojawię, aczkolwiek nie na wszystkie trzy dni, a już na bank nie będę tam nocował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Zastanawia mnie ze sie nie boicie jechac na impreze masowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Marzec 25, 2016 Autor Share Napisano Marzec 25, 2016 A Ty się boisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Marzec 25, 2016 Share Napisano Marzec 25, 2016 Ja? Nie. Jedynie mnie to ciekawi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się