Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 mogę przykleić twarz do szyby i patrzeć jak pada na ziemię żyję bo.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 chcę i fajnie jest. Muchę odróżnia od informatyka to, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 jedno lata i denerwuje a drugie siedzi i denerwuje. Słoń w składzie porcelany to..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 istna katastrofa. Słońce świeci, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 celka jeszcze żyje. ostatni odcinek tańca z gwiazdami.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 nie wiem jaki był bo nie widziałam Moje życie jest?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 9, 2016 Share Napisano Maj 9, 2016 skoro pytasz, to pewnie jeszcze jest. (znaczy że żyjesz) szumią wiatry knieje że.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 9, 2016 Autor Share Napisano Maj 9, 2016 pizga mi po nogach jak cholera. słodycze są... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 słodkie, ale mogą zaszkodzić. Ziemia to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Autor Share Napisano Maj 10, 2016 nasza ojczyzna. Ludzie to Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 istoty, które są bardzo różne. Rysunek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Może być ładny albo brzydki. Ewentualnie kolorowy (siostra na to wpadła) Przestałem rysować, ale chcę do tego wrócić, bo... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 mnie to kręci. Mam na to wylane, bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Autor Share Napisano Maj 10, 2016 bo po prostu mnie to nie interesuje. Mam bzika na punkcie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 pasiastych kotków. Wykałaczki nie biegają, a uszy nie stękają bo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 ich nie słyszą. Oczy mi płoną ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 bo do Twi przyjechała ciotka czerwonym mercedesem i ani myśli się wynieść Uważam że polskie kino ostatnimi czasy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Jest coraz gorsze. Myślę, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 ona mnie lubi, ale nie mając na to dowodów będę zmuszony się zaspokoić niepewnymi informacjami z własnej głowy. Czy ta kobieta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Właśnie się do mnie uśmiechnęła? Motorhead... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 11, 2016 Autor Share Napisano Maj 11, 2016 jest zajebistym zespołem Mam..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 tę moc. Myślę, że... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 jam dobry mudżyn z Afryka. Działka pracować nie na żarty. Gryzonie nie mają mózgu, gdyż? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 nie go nie potrzeba. Polski wpierdol... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 11, 2016 Share Napisano Maj 11, 2016 To firmowy numer polskich dresów. Nie cierpię szkoły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się