Rory Mercury Napisano Lipiec 6, 2016 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2016 jak zawsze Lubisz być w ruchu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Tak. Lubisz Żelazną Dziewicę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano Lipiec 6, 2016 Share Napisano Lipiec 6, 2016 Jeśli chodzi Ci o zespół to kocham a jeśli o narzędzie tortur to nie mam rozeznania (na szczęście) ale myślę żeby mi sie nie spodobało xD lubisz dżem morelowy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Lipiec 7, 2016 Share Napisano Lipiec 7, 2016 Chodzi o zespół Lubię prawie każdy dżem, morelowy też. Lubisz Foo Fighters (nie to zjawisko, zespół)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Nie znam. Lubisz spać do 12? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Nie. Lubisz chodzić do kościoła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 Na 9 tak (krótka msza). Lubisz oglądać po raz 10 jeden z odcinków MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 8, 2016 Share Napisano Lipiec 8, 2016 To zależy... Lubisz Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 9, 2016 Share Napisano Lipiec 9, 2016 Tak Lubisz słuchać RMF FM? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Tak Lubisz ból? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Trudno powiedzieć Lubisz pracować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Tak Lubisz gimbazę? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Moim kolegów (nie gimbusów) to tak, ale gimbazę ogólnie to nie, nie, nie, nie, NIE, NIE!!! Lubisz wstawać o 6 rano? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Tak Lubisz nauczycielkę z matmy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emily Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) Tak. Spoko jest Lubisz jeździć tramwajem? Edytowano Lipiec 11, 2016 przez Emily Już mnie wyprzedzili :) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Tak Lubisz czuć się tak jak Ja teraz (domyśl się )? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Nigdy nie jeździłem. Lubisz swoje Miasto/Wieś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Tak, nawet bardzo. Lubisz Warszawę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 (edytowany) Nie mieszkam w niej i tylko raz w niej byłem (na lotnisku) Lubisz swoją rodzinę? Edytowano Lipiec 11, 2016 przez ASmaxPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Zdecydowanie, tak! Lubisz pracować/rozwijać swoje zainteresowania, nocą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 No jasne dlatego gram na kompie po północy Lubisz się przejmować otaczającą nas rzeczywistością? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Niezbyt Lubisz pływać w basenie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Bardzo Lubisz zadawać pytania, wiedząc, że nikt nie zna na nie w pełni zadowalającej ciebie, jeżeli chodzi o treść odpowiedzi :)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Tak Lubisz nosić dżinsy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polox Napisano Lipiec 11, 2016 Share Napisano Lipiec 11, 2016 Nie w taki upał ;p Lubisz pisać dużo postów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się