Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 (edytowany) Tak, ale bez Axla. Lubisz Dżem? Edytowano Maj 10, 2016 przez Rainbow Guitar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 I w postaci zespołu, i poza nim. Lubisz TLT? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Nie wiem (co to jest?) Lubisz Motorhead? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Nie. Lubisz Sabaton? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Autor Share Napisano Maj 10, 2016 tak średnio. Lubisz być w centrum uwagi?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Mogę, ale nie przepadam. Lubisz chispy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Autor Share Napisano Maj 10, 2016 nie bo nie moge ich jeść. Lubisz mandarynki?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Tak. Owszem. Lubisz może pogadać z kimś, kto cie po części rozumie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Wolę gadać z kimś, kto rozumie mnie całkiem. Lubisz chodzić na spacery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 nie, zdecydowanie nie. lubisz matematykę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Trochę... Lubisz prąd stały/prąd przemienny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 DC/AC? Nie znam takiego zespołu... Lubisz zapach benzyny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Fly Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 uwielbiam! Lubisz jeść zdrowo? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Tak. Ale czasem też lubię zjeść coś dobrego, a nie tylko zdrowego. Lubisz może Fluttershy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Autor Share Napisano Maj 10, 2016 tak trochę Lubisz być zajebistym w tym co robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Tak. Lubisz słuchać muzyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Owszem. (The Living Tombstone) Lubisz naturę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 tak. lubisz grillować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Ciebie tak, bo niby dlaczego miałbym nie? TLA... nie wiem co to jest. Lubisz dobry film? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 (edytowany) Dobre filmy to dla mnie marzenie, ale jak najbardziej lubię. Co do niewiedzy Lubisz Science Fiction? Edytowano Maj 10, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 tak, zdecydowanie stare SciFi są bardziej klimatyczne. Lubisz sezamki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Nie wiem. Lubisz na FB grupę "Gramy Rocka"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Maj 10, 2016 Autor Share Napisano Maj 10, 2016 tak lubię bo fajnie się je czyta czy lubisz opowiadania erotyczne? (nie mówię tu o cloppach) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Guitar Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 Nie... Chyba, jeszcze nie czytałem żadnego. Lubisz instrumenty? (Co do grupy, to jeśli masz polubione "Rock to mój świat" albo inną tego typu grupę, to skojarzysz Mrocznego. Aha, i jestem w tej grupie administratorem. Na razie tylko na próbę, ale jak dobrze pójdzie to zostanę na dłużej.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Maj 10, 2016 Share Napisano Maj 10, 2016 tak, bardzo lubię skrzypce w muzyce. Lubisz może dubstep? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się