Killer Poke Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 choppery tak, ścigacze nie. Lubisz jeździć rowerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Jasne! Lubisz alkohol? (nie chlać, tak ogólnie) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Alkoholu nie lubię, lubię jednak kilka napojów, które ludzie z nim sporządzają (aroniówka, piwa rzemieślnicze, miód pitny, kilka likierów) Lubisz stare kino wojenne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 (edytowany) (Mam miody pitne i mi nie smakuje Za słodki xD Ja jestem smakoszem różnych alkoholi, ale także ogólnie napojów i potraw, stąd to pytanie właściwie) Nie za bardzo znam filmy tego typu. Ale myślę, że nie, bo nie przepadam za ogółem filmów wojennych. Wolę coś z akcją, a nie historycznym przekazem. Film akcji, fantasy, sci-fi, etc. Mogą być superbohaterowie, roboty, smoki, łotewa, byle nie była to historia realna Lubisz okulary? (czy podobają Ci się jak ktoś nosi, lub sam/a chciał(a)byś nosić) Edytowano Wrzesień 3, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Tak, nosić czarne, jak w południe jadę nie swoim samochodem. No i inni też spoko wyglądają w okularach. Lubisz może słuchać piosenek Sabatonu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 kiedyś lubiłem, teraz jakby z tego wyrosłem. Lubisz słuchać konstruktywnej krytyki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Owszem, zawsze dowiem się, gdzie jest spieprzone w którymś z moich fików i poprawię to w przyszłości. (Wyrosnąć z Sabatonu? Okej, nie mieszam się.) Lubisz może czytać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 3, 2016 Share Napisano Wrzesień 3, 2016 Jak jest coś ciekawego. Lubisz koty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 4, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2016 lubię KOCHAM Lubisz ciszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoniu Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Nie, u mnie ciągle coś musi grać, bo inaczej chyba bym zwariował. Lubisz jak coś wybucha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 4, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2016 zależy o czym mowa bo jeżeli chodzi o bomby to nie ale za to pudełka po kinder jajkach z saletrą już tak lubisz jak cię ktoś masuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Nie, ale jak mizia to tak :3 Po plecach xD Lubisz Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKryst Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 nie Lubisz jak ktoś zaczyna bredzić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Nie Lubisz diamenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 4, 2016 Share Napisano Wrzesień 4, 2016 Są całkiem fajne. Lubisz może grafikę 3D? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Wrzesień 6, 2016 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2016 lubię bo fajnie wygląda lubisz gry losowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Tak Lubisz misie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Ujdą w tłoku. Lubisz może słuchać muzyki na pełnym volume? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Nie, bo wtedy słychać mniej niż słuchając po cichu(tak, za głośna muzyka traci wartość słyszalną i to jest fakt z fizyki, a na full volume to bym chyba wywołał trzęsienie ziemi) Lubisz srebro? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Noszę je przecież na szyi, więc chyba lubię. Lubisz diamenty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Lubię, zresztą sam parę pytań temu o to pytałem Lubisz węgiel? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Zależy jaki, ale ogólnie to może być. Lubisz ziemniaki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vezzie Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 Nieeeeeee.. wolę ryż albo makaron. Lubisz muzykę klasyczną ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Wrzesień 6, 2016 Share Napisano Wrzesień 6, 2016 nie koniecznie. Lubisz programy Cejrowskiego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryfeł Napisano Wrzesień 7, 2016 Share Napisano Wrzesień 7, 2016 (edytowany) Nie oglądam. Lubisz być chory/a? Edytowano Wrzesień 7, 2016 przez Gryfeł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się